Pages

Monday, May 16, 2011

Mazlina rayu selamatkan suamiMAZLINA sayu melihat dua anaknya, Nur Athirah dan Adib Irfan (kiri) yang menunggu kepulangan bapa mereka di Sungai Buloh kelmarin.


KUALA LUMPUR – Isteri Nazaruddin Saidin yang menjadi mangsa penculikan bersenjata api di selatan Filipina minggu lalu, Mazlina Mohamad, 38, merayu kepada pihak berkuasa untuk menyelamatkan suaminya yang kini ditahan penculik di Pulau Sulu, selatan Filipina.
Mazlina yang berada dalam kebingungan mengakui sudah mati akal untuk membebaskan suaminya lebih-lebih lagi selepas para penculik tersebut meminta wang tebusan sebanyak 80 juta peso (RM5.6 juta).
“Adalah mustahil untuk saya mendapatkan wang tebusan sebanyak itu (RM5.6 juta).
“Saya sudah tidak tahu untuk lakukan apa lagi, cuma merayu dan bergantung harap kepada pihak berkuasa untuk menyelesaikan masalah yang saya hadapi,” katanya ketika dihubungi Kosmo! semalam.
Kosmo! semalam melaporkan mengenai kebimbangan Mazlina terhadap suaminya, Nazaruddin, 38, yang diculik oleh sekumpulan lelaki bersenjata ketika berada di Pulau Sulu, selatan Filipina pada Ahad minggu lalu.

No comments: