Pages

Saturday, June 26, 2010

MAHATHIR AHLI SETIA FREEMASON?By La Domeng3 

20/3/2001 9:53 pm Tue 

SOH26 : MAHATHIR AHLI SETIA FREEMASON? 
(Tulisan ini adalah sebagai peringatan kepada diri saya sendiri dan saudara semua tentang kelicikan dan bahaya Pertubuhan Freemason dan Rotary. Hubungan antara mereka disangsikan oleh sebahagian daripada kita kerana kekurangan maklumat. Walau bagaimanapun Freemansory dan Rotary ternyata dengan jelas mempunyai program halus dalam kancah ekonomi,sosial dan politik tanahair. Disamping itu mereka juga mengambil dan melatih orang-orang tertentu yang pastinya mempunyai pengaruh dalam sesebuah negara bagi menjayakan program utama mereka iaitu bagi mencabut akidah umat Islam. Sebab mereka tahu kekuatan umat Islam terletak kepada seerat mana mereka berpegang kepada tali Allah. Jika pegangan itu dapat dilonggarkan, pasti umat Islam dapat ditewaskan) 
Berikut disenaraikan beberapa persamaan Freemasonry dan Rotary yang dikatakan ada kaitan dengan ramai pemimpin negara :- 
1. Mereka sama-sama aktif merekrut orang-orang yang mempunyai kedudukan tinggi di dalam masyarakat dan tidak menerima ahli dari kalangan buruh, petani dan rakyat biasa. Pemilihan mereka yang berpangkat dan berkedudukan sebagai pemimpin membolehkan mereka ini memainkan peranan aktif dan menentukan ketetapan politik, ekonomi, sosial dan budaya yang akhirnya dapat mendukung agenda jahat Zionisme Antarabangsa.
(Secara jelas kini kita sama-sama dapat melihat bagaimana Mahathir telah bekerjasama dengan penuh setia mendukung agenda jahat Zionisme Antarabangsa dengan memenjarakan Mahfuz Omar, Salahuddin Ayob dan Pak Amjal dan mendenda Pak Minhad dan dalam masa yang sama Mahathir dengan muka tidak tahu malu menyalak di Qatar mengutuk Yahudi Israel) 
2. Mereka memilih ahli yang dikehendaki sahaja, tidak membuka peluang kepada seseorang untuk mengajukan diri sebagai ahli. Ahli rasmi akan mencadangkan kepada Kelab Rotary atau perkumpulan Freemasonry seseorang yang dirasakan sesuai bagi menjalani penyaringan dan beberapa prosedur tertentu. 
(Ahli baru yang sedang disaring dan diuji kesetiaannya adalah Dusuki Ahmad - SU Politik PM. Bagaimana mungkin PM boleh hidup jika SU Politiknya tidak sama-sama menyertainya dalam Freemason. Ini akan menambahmudahkan lagi perlaksanaan agenda jahat Zionisme Antarabangsa. Sebab itulah dia mencadangkan supaya universiti atau kursus pengajian pemikiran keparat Mahathir ditubuhkan...nak bodeklah tu) 
3. Mereka sama-sama tidak mengizinkan pembukaan kelab atau perkumpulan baru dan tidak boleh langsung memulakan sebarang kegiatan tanpa restu Rotary Antarabangsa atau Freemansory Agung. Mereka akan hanya direstui menjalankan kegiatan setelah dipastikan kesetiaan yang tidak berbelah bagi terhadap Rotary atau Freemasonry, bukannya kepada negara sendiri. 
(Ahli Rotary dan Freemason sentiasa dididik supaya setia kepada kelab dan perkumpulan mereka tetapi tidak kepada negara sendiri. Dalam banyak hal kita boleh melihat setakat mana tahap kesetiaan Mahathir dan kroninya kepada negara ini. Dulu, kini dan selamanya Mahathir akan terus setia kepada kehendak dan arahan Zionisme Antarabangsa. Apa yang Mahathir lakukan selama ini tidak memperlihatkan beliau sebagai negarawan yang boleh dikenang bila dia mati nanti. Kesetiaannya kepada Freemason begitu tinggi hingga sanggup menghina Nabi dan para ulama.)
4. Mereka sama-sama mempunyai tujuan yang dirahsiakan, antara lain adalah bagi menundukkan siapa sahaja yang bencikan Yahudi, menyingkirkan fikiran manusia dari kesetiaan terhadap agama dan negara, mempengaruhi ketetapan politik, ekonomi dan sosial, mengerahkan orang-orang upahan, menetapkan orang-orang tertentu ditempat-tempat strategik. Semuanya ini dilakukan sebagai pengabdian kepada arahan-arahan Zionisme Antarabangsa. 
(Apakah perkara-perkara tersebut berlaku di negara kita yang tercinta ini? Jika ianya berlaku, siapakah dalangnya jika bukan Mahathir? Itulah sebabnya Mahathir tidak hirau langsung dengan kehendak rakyat, dia lebih patuh dan taat kepada arahan Zionisme Antarabagsa. Inilah malangnya nasib rakyat Malaysia yang berPMkan orang seperti Mahathir yang juga ahli setia Freemason. Kita dapat liha bagaimana orang-orang upahannya diletakkan di beberapa tempat strategik seperti dalam PDrM, Mahkamah, Hospital dan sebagainya. Ini semua adalah bagi bukan sahaja mengekalkan kuasanya tetapi lebih kepada memenuhi arahan Zionisme Antarabangsa. Mahathir sebenarnya telah dikuasaai oleh mereka.) 

5. Mereka sama-sama bersepakat menguasai orang perseorangan dan media massa, sebagai pengabdian kepada kelab atau pertubuhan. Kedua-duanya juga mempergunakan harta dan kemudahan-kemudahan lain untuk pergi keluar negeri dalam rangka untuk menguatkan persahabatan di antara sesama anggotanya di seluruh dunia. Anggotanya juga sama-sama dibiasakan menghabiskan waktu dalam pelbagai pertemuan dan resepsi yang disertai dengan sajian hiburan dan arak. Acara-acara sebegini sengaja dianjurkan bagi mengalihkan perhatian para ahlinya terhadap permasalahan negara, dan melekakan mereka daripada menunaikan tanggungjawab terhadap negara dan rakyat yang sepatutnya mereka lakukan. Semuanya ini dilakukan semata-mata bagi mencapai matlamat jahat Zionisme Antarabangsa. 
(Cuba kita fikirkan. Mahathir sering keluar negara atas pelbagai alasan seperti misi perdagangan dan sebagainya. Jika benar alasannya selama ini, sejauh manakah kejayaannya? Apa yang kita dapat lihat kini adalah Mahathir hanya berjaya meningkatkan kebencian rakyat terhadapnya dan menyebabkan pelabur lari bertempiaran meninggalkan Malaysia. 
Selama ini Mahathir adalah juara dalam menghabiskan wang rakyat bagi memenuhi cita-cita impiannya - Putrajaya, Litar Sepang dan pelbagai projek mega dan bagi menyakinkan Zionisme Antarabagsa bahawa beliau adalah ahli yang paling setia, paling ganas dan rakus memamah tulang dan menghisap darah rakyatnya sendiri. Inilah sebenarnya yang berlaku. Salahkah tindakan para pemimpin BA menimbulkan isu benar ini untuk mencelikkan minda rakyat marhaen yang sejak dulu tertindas? Salahkah usaha para pemimpin BA menegur dan membetulkan kesilapan dan kesalahan Mahathir?) 
6. Mereka sama-sama dalam kekuasaan orang-orang Yahudi Zionis. Kedua-duanya berjalan seiring dalam satu barisan demi tercapainya tujuan-tujuan jahat Zionisme Antarabangsa. 
(Kita dapat melihat dengan jelas dan nyata. Mahathir telah jadi gila. Gila kuasa dan gila harta. Kini Mahathir tenggelam punca. Antara kehendak rakyat dan arahan Zionisme Antarabangsa. Untuk selamatkan diri dan keluarga Mahathir rela bersekongkol dengan mereka. Itulah sebabnya kehendak dan keperluan rakyat dinafikan selamanya. Mahathir telah dikuasaai oleh mereka. Mereka tidak akan berpuashati sehingga semuanya turut serta. Itulah tujuan jahat mereka. Kini terlihat seperti 'ulama' UMNO sudah dikuasai sama. Agenda menggugurkan nama Islam dari pertubuhan politik adalah salah satu arahan mereka. Para pemimpin UMNO begitu beria-ia nampaknya berusaha untuk melaksanakannya. Apakah para pemimpin UMNO ini sudah lupa bahawa mereka masih ada agama? Cuba kita kata mereka tidak beragama pasti merah padam muka mereka marahkan kita. Haaa...begitu jugalah kita bila perkataan Islam hendak dibuang dari nama pertubuhan kita...apakah kita mesti membiarkan mereka berbuat sesuka hati mereka semata-mata? 
Sebagai umat Islam kita perlu dan mesti faham erti jihad yang sebenar. Kita bukan sahaja bebas untuk menyatakan sesuatu asalkan tidak bertentangan dengan syarak malah kita dikehendaki, dipertanggungjawabkan menyatakan yang sebenarnya. Amal Makruf Nahi Mungkar. Jika bukan kita umat Islam yang akan melakukannya, siapa lagi? 
Tanyalah diri saudara sendiri, apakah Zionisme Antarabagsa akan mempertahankan maruah umat Islam dan negaranya?) 

LA DOMENG - Yakin sepenuhnya ISLAM AKAN MENANG 

16 Langkah Jahat Zionis Yahudi Mencapai Matlamat Mereka (2)9) Pembekalan Senjata
Bahagian pertama disini.
Impian Yahudi Menubuhkan Israel Raya
Impian Yahudi Menubuhkan Israel Raya
Pembekalan Senjata dengan membekalkan dan memperlengkapkan persenjataan pelbagai negara, mereka boleh menghancurkan negara-negara itu dengan melagakan antara satu sama lain. Dengan itu, akhirnya yang tinggal hanya sekumpulan polis dan jutawan.Mereka akan cuba menjadikan sempadan di antara dua negara menjadi punca ketegangan.
Contohnya:
i) Iran dan Iraq.
Apabila mereka melakarkan peta Iraq, mereka dengan sengaja membuatkan Iraq tanpa ‘access’ kepada Teluk Arab. Negara itu di sempadani oleh pelbagai negara. Ini membuatkan Iraq sentiasa berfikir untuk mendapat ‘access’ ke laut. Dengan itu Shatt el Arab sangat penting baginya. Apabila Iran mengisytiharkan yang sebahagian dari Shatt el Arab itu kepunyaannya, Iraq menjadi berang lalu berperang dengan Iran. Begitu juga, kemudian Iraq menakluki Kuwait yang membawa kepada Perang Teluk. Berkemungkinan, Iraq akan berperang lagi. Shatt el Arab menjadi semakin penting baginya.Begitu juga, terdapat sebuah kawasan Khorramshar di barat laut (Southwest) Iran yang didiami oleh orang Arab yang sangat rapat dengan Iraq. Kawasan ini diberikan pula kepada Iran.
ii) Saudi Arabia dan Iraq
Di antara dua negara ini, terdapat satu kawasan yang dikenali sebagai Zon Neutral (Neutral Zone). Sesiapa sahaja boleh ke kawasan itu. Perang mungkin boleh meletus kerana Zon Neutral ini.
iii) Turki dan Mosul

Mosul ialah sebuah kota di utara Iraq, mempunyai masyarakat berbangsa Turki yang ramai. Bandar itu telah diberikan kepada Iraq (sewaktu peta Iraq dilakarkan). Hampir-hampir Iraq dan Turki berperang kerana itu pada awal kurun 20.
iv) Turki dan Syria.

Terdapat sebuah kawasan yang kebanyakannya didiami oleh orang Arab. Kawasan ini diberikan pula kepada Turki. Dengan itu, suasana tegang sentiasa timbul di antara dua buah negara ini.
v) Syria dan Iraq

Terdapat beberapa buah bandar di Syria yang didiami oleh orang Arab yang mempunyai pertalian darah dengan Iraq. Mereka merasakan yang mereka orang Iraq tetapi bandar-bandar ini diserahkan kepada Syria. Akibat dari ketegangan ini, negara-negara yang terlibat akan berlumba-lumba untuk memperlengkapkan senjata. Jika berperang, kedua-dua belah pihak akan mengalami kehancuran.Begitu juga Malaysia mempunyai ketegangan hasil dari kes seperti ini.
10) Menyebarkan teori dan prinsip yang salah.
Mereka mengetahui yang teori itu salah tetapi mereka menyebarkan dan memasyhurkannya. Contohnya, Teori Darwin, Teori Sigmond Freud, Reincarnation, dsb.Mereka akan cuba untuk menggelakkan perbincangan yang positif mengenai teori ini.
11) Menukar maksud undang-undang tempatan dan antarabangsa tetapi sebutannya masih sama.
Walaupun undang-undang sesuatu negara atau antarabangsa telah ditetapkan, pengertiannya sentiasa berubah-ubah. Melalui usaha peguam dan cara ‘plea bargaining’ akhirnya undang-undang itu tidak berfungsi dan bermakna. Apa-apa sahaja boleh terjadi.
Contohnya, si anu membunuh seseorang. Hukuman yang sepatutnya jika bersalah katakanlah penjara seumur hidup. Peguam dari kedua-dua belah pihak akan bertemu dan bersetuju supaya jika si anu bersalah, dia tidak akan dipenjarakan seumur hidup dan jika dia tidak bersalah, dia tidak mendapat hak yang sepenuhnya. Ataupun, jika sebuah syarikat kerugian $10 juta kerana perbuatan si anu. Bila si anu dibicarakan dan bersalah, dia hanya diminta untuk membayar ganti rugi sebanyak hanya $5 juta, separuh dari kerugian sebenarnya.
Begitu juga melalui ‘plea bargaining’, iaitu tertuduh menuntut supaya diringankan, dikecualikan dari hukuman yang telah ditetapkan, atau digugurkan dari tuduhan tertentu jika dia sanggup mengaku salah terlebih dahulu. Akhirnya pesalah tidak dihukum dengan sepatutnya.Mari kita lihat contoh dalam US kerana negara ini amat penting untuk yahudi. Dalam Supreme Court US, terdapat sebahagian dari perlembagaan yang telah berubah maksud dari tahun 60an. Contohnya mengenai pengertian ‘Equality’ (Persamaan Hak) yang bererti bahawa seseorang atau sesebuah institusi tidak boleh ‘discriminate’ (berat sebelah/tidak adil) terhadap kaum minoriti. Maka wujudlah sistem kuota. Tetapi sekarang ada orang mengatakan bahawa sistem ini pula yang ‘discriminate’ terhadap majoriti. Undang yang sama tapi maksud yang berbeza.
12) Pasukan tentera pengganas rahsia yang ditubuhkan di merata-rata ibukota dan bandar di Barat.
Contohnya di US, Jewish Defense League (JDL) yang telah ditubuhkan oleh Meir Kahane mempunyai pasukan tentera yang sangat rahsia dan terlatih supaya mereka boleh melawan sebarang revolusi menentang mereka.
13) Membuatkan negara-negara menjadi berhutang banyak supaya Illuminati boleh masuk campur dalam urusan negara-negara itu.
Contohnya di Perancis, jika negara itu mahu meminjam wang, disyaratkan perlantikan seorang yang bernama Nekkar menjadi setiausaha kewangan. Nekkar ini pula telah menjadikan Perancis semakin teruk berhutang sehingga US$170 juta setelah dia menjawat jawatan itu sedangkan dia sepatutnya memulihkan kewangan Perancis!
Begitu juga di UK, mereka telah memberi pinjaman sebanyak 1.25 juta pounds dengan syarat negara itu mestilah membenarkan Bank of England ditubuhkan dan menentukan nilai matawang pound (1694). Satu lagi syarat ialah bank itu akan memberi pinjaman sebanyak 10 pounds untuk setiap 1 pound yang diberikan kepada negara. Hasil dari ini, pada tahun 1945, UK telah berhutang sebanyak 22.5 billion pounds dengan bunga sebanyak 445 juta pounds.
14) Menghancurkan sekeras-kerasnya mereka yang menentang.
Sebagai pengajaran bagi mereka yang menentang, tiada tolak ansur akan diberikan. Yahudi mempunyai agennya di merata tempat. Mereka menguasai komunikasi dan kerajaan, dan sebagainya. Contohnya Napoleon Bonaparte adalah salah seorang ejen Yahudi. Apabila dia menjadi semakin berkuasa, dia telah mengkritik Yahudi dengan terbuka. Akibatnya, Yahudi telah berkomplot menentangnya sehingga di telah dibuang negeri dan membuatkannya kalah di Russia.
Begitu juga Abraham Lincoln. Dia mahu bertukar arah untuk menentang Yahudi kerana dia tidak bersetuju dengan polisi Yahudi mengenai Federal Reserve Bank. Akibatnya, dia telah dibunuh oleh seorang Yahudi, John Wilkes Booth pada tahun 1865.
15) Membunuh agen mereka jika agen itu terlalu banyak mengetahui.
Dengan itu, kerja-kerja mereka sentiasa terpelihara dan dirahsiakan. Kita lihat bahawa semua jeneral dan mereka yang terlibat dalam ‘Trial of Nuremberg’ (Perang Dunia Kedua) telah dibunuh kemudiannya. Mereka yang menandatangani perjanjian Versailles juga terbunuh. Pada tahun 1905, mereka telah menghantar seorang agen untuk membuat laporan mengenai Mt. Sinai. Laporan ini sangat bernilai. Kemudian pada tahun 1939, agen ini dihantar sekali lagi untuk membuat laporan rahsia. Beberapa tahun kemudian, agen ini terbunuh dengan misteri. Jadi, hasil laporan itu terus menjadi rahsia.
16) Menggunakan musuh dalam plan mereka.
Bahkan mereka menggunakan musuh untuk membuktikan sesuatu yang memanfa’atkan mereka dan akhirnya musuh itu akan dimusnahkan. Mereka menggunakan Hitler dan Nazi supaya boleh meletus perang antarabangsa. Begitu juga, mereka telah menghasut Saddam Hussein untuk mencerobohi Kuwait. Akibatnya, Iraq diserang tanpa tolak ansur.
Demikianlah perkara penting dari plan Yahudi yang dinyatakan dalam buku itu.
Tamat.

16 Langkah Jahat Zionis Yahudi Mencapai Matlamat Mereka (1)Menurut pengarang buku ‘International Conspiracy’ yang ditulis oleh William Gary Carr, untuk mencapai matlamat jahat Yahudi Zionis, mereka merangka 16 langkah, adalah seperti berikut:
1) Menggunakan kekayaan, sex, dadah, alkohol, kerosakan moral, penipuan, pengkhianatan, peras ugut dan rasuah.
Mereka juga akan menggunakan peras ugut untuk memastikan bahawa orang-orang yang bekerja untuk mereka itu tidak akan belot.
Kita lihat di US ini misalnya banyak terjadi di mana sesuatu skandal itu ditimbulkan setelah ia telah lama berlaku. Contohnya adalah ketika Nixon naik menjadi presiden untuk kali kedua, ada beberapa perkara yang dia tidak ikut arahan kumpulan yahudi itu. Lalu mereka pun menyiarkan mengenai skandal Watergatenya sehingga akhirnya dia terpaksa meletakkan jawatan. Begitu juga dengan presiden-presiden US yang lain. Rahsia mereka akan disimpan jika mereka mematuhi arahan-arahan yahudi. Tetapi jika mereka enggan, rahsia mereka akan dihebohkan dan terpaksalah mereka menanggung akibatnya sepertimana yang telah berlaku ke atas Nixon itu.
2) Cuba menyusup masuk ke dalam semua gerakan-gerakan yang ada dan menguasainya dari dalam melalui ahli-ahli lluminati mereka.
Mereka mempunyai struktur organisasi yang cukup rumit menjadikan mereka begitu sukar untuk dikesan dari mana datangnya dan sebagainya. Mereka akan cuba untuk menguasai ‘trend’ yang ada dalam masyarakat atau memulakan ‘trend’ yang baru agar mereka sendiri yang akan dapat menguasainya.
Mereka juga cukup bijak di mana kadang-kadang mereka membuat sesuatu itu walaupun nampak seolah-olah ianya untuk menentang diri mereka sendiri tetapi mereka memulakannya dahulu sabelum ia dimulakan oleh orang lain.
Contohnya: Di US ini, kerajaan memberi lebih dari $5 Billion setahun kepada Israel. Memandangkan keadaan ekonomi US yang semakin teruk, pengangguran meningkat, cukai semakin tinggi dan sebagainya; mungkin rakyat nanti akan menentang kerajaan dan mengatakan duit itu adalah lebih elok dibelanjakan dalam negeri daripada diberikan kepada Israel.
Jadi, sebelum orang lain menubuhkan suatu pertubuhan untuk tugas ini, mereka akan menubuhkannya terlebih dahulu dan berpura-pura berjuang untuk menyuarakan kehendak rakyat. Dengan cara ini bukan saja mereka boleh menguasai penentang-penentang mereka, bahkan mereka juga boleh mengenali siapakah penentang-penentang mereka (from membership list). Dengan itu, daripada bantuan US kepada Israel itu dihentikan terus, mungkin mereka hanya akan mengurangkannya kepada $3 atau $4 Billion setahun.
Begitu juga dengan pertubuhan-pertubuhan Islam. Memandangkan kesedaran Islam sekarang ini semakin meningkat dan mereka tahu bahawa mereka tidak boleh menghentikannya sama sekali, mereka akan cuba untuk merosakkannya. Sama ada mereka menyusup masuk ke dalam pertubuhan-pertubuhan Islam yang telah ada dan cuba untuk menguasainya, atau mereka sendiri yang akan menubuhkan pertubuhan-pertubuhan Islam dan dengan cara itu mereka akan dapat menguasai ke mana haluan pertubuhan-pertubuhan tersebut.
Di dalam perancangan mereka juga ada mengatakan bahawa orang-orang yang berada di bawah pengaruh mereka, seperti Freemason, akan digunakan untuk membunuh sesiapa saja yang menentang matlamat mereka. Mereka sudah pun ada senarai nama orang-orang yang hendak dibunuh. Contohnya: mereka memulakan satu kumpulan ‘anti-semitik’ (anti yahudi) di US ini. Mereka melakukan ini kerana ada 2 tujuan:
i) Untuk membuktikan kepada masyarakat bahawa semangat anti-semitik adalah cukup merbahaya, agar mereka boleh menubuhkan pasukan tentera mereka sendiri yang kononnya untuk tujuan mempertahankan diri.
ii) Untuk mengetahui siapakah penentang penentang mereka, kerana orang-orang yang menyertai kumpulan itu hanyalah orang-orang yang bencikan yahudi. Jadi daripada senarai nama yang ada pada mereka, mereka boleh mengenali musuh-musuh mereka dan, jika perlu, menghapuskan mereka.
3) Mereka mempunyai pekerja-pekerja mereka (Iluminati) di belakang setiap kerajaan.
Mereka datang dalam bentuk pakar-pakar, penasihat, kaunselor dan macam-macam lagi. Jadi, tiap-tiap kerajaan, jika mereka mahu menyelesaikan sesuatu masalah, akan merujuk kepada pakar-pakar ini dan mereka akan diberi penyelesaian mengikut apa yang dikehendaki oleh yahudi.
4) Menguasai setiap bentuk media massa yang ada.
Media juga akan digunakan untuk menyebarkan skandal, penipuan, rasuah dan Iain-lain lagi. Bahkan kita lihat sekarang media, terutamanya televisyen dan akhbar, adalah cukup kuat pengaruhnya dalam masyarakat dan mereka boleh menaikkan atau menjatuhkan seseorang itu dengan senang.
Kita dapati media dikuasai oleh kumpulan yahudi bukannya oleh kerajaan sesuatu negeri.
5) Merahsiakan ketua-ketua mereka dan merahsiakan kekuasaan yang dimiliki oleh orang-orang Yahudi.
Sehinggalah mereka sampai kepada satu tahap di mana tidak ada siapapun yang boleh menentang mereka. Sifat manusia itu memang suka menonjolkan dirinya, apatah lagi jika ia menjadi ketua bagi sesuatu kumpulan yang cukup berpengaruh, tetapi yahudi-yahudi itu sanggup mengorbankan hasrat mereka untuk menjadi terkenal demi untuk mencapai matlamat mereka.
Jika mereka mendedahkan diri mereka sekarang, maka sudah tentu mereka akan mendapat tentangan dari rakyat. Oleh kerana itulah mereka berkorban untuk menunggu sehingga mereka mempunyai kekuatan yang cukup sebelum mendedahkan diri. Pada masa itu barulah mereka akan mendedahkan diri masing-masing. Media umpamanya, cuba menonjolkan bahawa presiden US lah yang paling berkuasa sedangkan mereka tahu bahawa presiden itu hanyalah sebagai pak turut sahaja.
6) Memulakan dan menamatkan peperangan.
Kemudian peperangan ini diakhiri dengan perjanjian damai yang tidak menguntungkan mana-mana pihak, walaupun pihak yang menang kecuali pihak yahudi. Pihak yahudilah atau pengikutnya yang akan menguasai atau mengetuai perjanjian damai itu.
Fakta yang penting ialah peperangan ini akan membuatkan negeri yang berperang itu bankrap kewangannya dan dikuasai oleh hutang yang banyak. Yang memberi hutang ialah yahudi (melalui institusi yang dikuasainya seperti IMF). Akibatnya, kebanyakan negeri di dunia ini dalam keadaan berhutang termasuklah US.
Bagi peperangan yang tiada penghujungnya seperti di Lubnan, lebih banyak kewangan yang diperlukan.
7) Menggunakan keganasan dan kebebasan untuk menguasai orangramai.
Termasuklah pengangguran, kebuluran untuk menguasai orangramai. Yahudi merasakan bahawa cara sedemikian adalah yang paling cepat untuk menguasai orangramai. Contohnya seperti selepas Revolusi Perancis telah berlaku era keganasan yang telah digunakan dengan berkesan oleh yahudi untuk menguasai.
Begitu juga, slogan ‘kebebasan’ digunakan untuk mengelirukan orangramai. Kita dapati bahawa pegangan Freemason ialah:
  • Persamaan hak
  • Kebebasan
  • Persaudaraan (Fraternity)
8 ) Menggunakan monopoli antarabangsa
Berbagai pertubuhan atau kompani didaftarkan di pelbagai negara. Dengannya, yahudi akan menjadikan sesuatu barang atau komoditi hanya akan dikuasai oleh mereka. Contohnya, sekarang mereka mempunyai IMF (International Monetary Fund) dalam Bank Dunia (World Bank). Dengan IMF, banyak negara benar-benar tunduk pada yahudi.
Kemudian, mereka akan mengarah dan mengawal negara-negara untuk berbuat sesuatu untuk faedah mereka. Seperti pinjam wang sebanyak ini dan gunakan wang sebanyak itu untuk membeli barang ini, dsb. Atau, kalau sesuatu negara itu mahu membeli gandum, mereka akan memastikan dulu bahawa negara itu mempunyai kredit dengannya (IMF). Kemudian kalau hendak mendapat kredit, IMF arah bahawa negara itu mestilah ikut peraturan/program itu dan ini. Contohnya, IMF arahkan Mesir supaya:
Tidak memberikan subsidi gandum dan beras (kepada sesiapa)
Benarkan Kapitalisma Bebas (Free Capitalism) dan Pelaburan Bebas (Free Investment)
Iran, umpamanya, walaupun di bawah kuasa Khomeini, mempunyai wang dan minyak, ia tidak boleh membeli sesuatu dari negara lain melainkan jika mempunyai apa yang dinamakan sebagai kredit dari IMF.
Sekarang kedapatan pelbagai syarikat antarabangsa seperti IBM, dsb. Syarikat seperti ini sangat berpengaruh bahkan ada yang mengatasi pengaruh kerajaan. Setiap pemerintah yang hendak berkuasa ditentukan supaya mempunyai ikatan yang baik dengan kompani seperti itu dan TC (Trilateral Commission) yang juga merupakan pertubuhan antarabangsa. Sejak dari Carter, setiap yang memimpin di US adalah dari TC.
Bersambung [bahagian kedua]…

Ribuan Nyawa Dikorbankan Kepada Dewa Jahat Titanic Di Lautan AtlantikArtikel Oleh : Sangtawal Sakranta.


Jika kita bertanya pasal TITANIC kepada seseorang ,kebanyakan mereka tahu berkaitan dengannya. Jika mereka tidak tahu secara terperinci peristiwa sedih yang meragut ribuan nyawa korban pada tahun 1912 itu pun, mereka akan bercerita tentang filem Titanic yang pernah menjadi fenomena suatu masa dulu .

Setelah membaca beberapa artikel berkaitan dengan Titanic dan beberapa artikel berkaitan teori konspirasi berkaitan dengan tragedi itu, saya menjadi semakin yakin bahawa Kapal Titanic itu sebenarnya sengaja dibina mengikut telunjuk The Hidden Hand untuk satu agenda besar tertentu.Maafkan saya jika saya katakan bahawa kapal itu sengaja dibina untuk karam!!!

Sebelum mengemukakan beberapa pendapat berkaitan dengan konspirasi Dajjal diatas, eloklah kiranya saya mengajak anda semua membaca satu artikel umum dibawah untuk mendapatkan satu gambaran secara kasar dahulu sebelum kita berfikir dengan lebih kritis lagi .Sila baca artikel yang saya petik dari Wikepedia ini:[[... RMS Titanic (jugaSS Titanic) merupakan yang kedua dari tiga kapal penumpang yang bertujuan mengawal perniagaan perjalanan merentasi Lautan Atlantik. Dimiliki oleh White Star Line dan dibina di limbungan Harland and Wolff, Titanic merupakan kapal wap penumpang terbesar di dunia pada masa pelancarannya. Semasa pelayaran pertama Titanic, ia berlanggar dengan aisberg pada jam 11:40 PM (waktu kapal) pada pagi Ahad 14 April 1912, dan tenggelam sepenuhnya dalam tempoh dua jam empat puluh minit kemudian iaitu pada jam 2:20 AM pagi Isnin.

Bencana tersebut mengakibatkan kematian lebih 1,500 orang, menjadikannya sebagai bencana laut terburuk semasa aman dalam sejarah dan paling termashyur sehingga kini. Titanic dilengkapi dengan teknologi paling maju pada masa itu dan orang awam percaya bahawa ia “tidak mungkin tenggelam”. Ia amat mengejutkan bagi orang ramai bahawa walaupun dengan teknologi moden dan anak kapal yang berpengalaman, Titanic masih tenggelam dengan jumlah kematian yang tinggi. Keghairahan media awam mengenai mangsa terkenal Titanic, legenda mengenai apa yang berlaku di atas kapal, mengakibatkan undang-undang laut ditukar, dan penemuan bangkai kapal pada 1985 oleh pasukan yang diketuai oleh Jean-Louis Michel dan Robert Ballard menjadikan Titanic kekal terkenal pada tahun-tahun berikutnya.

Pembinaan :

Kapal Titanic merupakan kapal penumpang kepunyaan White Star Line, dibina di limbungan Harland and Wolff di Belfast, Ireland. Kapal ini direka untuk menyaingi kapal milik syarikat Cunard Line iaitu Lusitania dan Mauretania. Titanic, bersama kapal saudaranya kelas-Olympic, Olympic dan yang akan dibina Britannic, pada asalnya dinamakan Gigantic yang bertujuan untuk menjadi kapal paling mewah dan terbesar yang pernah dibina. Pembinaan RMS Titanic dibiayai oleh hartawan Amerika, J.P. Morgan dan syarikatnya International Mercantile Marine Co., bermula pada 31 Mac 1909. Badan kapal Titanic dilancarkan pada 31 Mei 1911, dan kelengkapan dalaman disiapkan pada 31 Mac tahun berikutnya. Titanic mempunyai ukuran sepanjang 269 meter (882 kaki 9 inci) dan 28 meter (92 kaki 6 inci) lebar, seberat 46,328 tan kasar, dan ketinggian dari paras air ke geladak setinggi 18 meter (60 kaki). Walaupun ia melitupi lebih banyak ruang dan dengan tan kasar yang lebih, badan kapal Titanic adalah sama panjang dengan kapal Olympic. Titanic dilengkapi dengan dua enjin bersetentangan empat silinder, tiga pembesaran, enjin wap terbalik dan satu turbin Parsons bertekanan rendah yang menggerakkan tiga kipas. Terdapat 29 dandang yang dipanaskan oleh 159 pendiang arang batu yang mampu menghasilkan kelajuan sehingga 23 knot (43 km/j). Hanya tiga daripada empat serombong kapal setinggi 19 meter (63 kaki) yang berfungsi; serombong keempat yang digunakan sebagai pengudaraan (sengaja ditambah bagi menampakkan kehebatan kapal itu).

Kapal Titanic mampu membawa 3,547 penumpang dan anak kapal dan disebabkan ia membawa surat, namanya diberikan penambahan awalan Kapal Surat DiRaja (Royal Mail Ship) (RMS) atau (Royal Mail Steamer) dan juga sebagai kapal wap - SS (Steam Ship). Untuk masa itu, kemudahan dan kemewahannya tidak dapat ditandingi. Ia menawarkan kemudahan seperti kolam renang, gymnasium, mandian Turki, perpustakaan dan gelanggang squash. Bilik umum kelas pertama dihiasi indah dengan panel kayu yang meluas, perabot mahal dan hiasan indah yang lain. Kapal tersebut turut menawarkan tiga lif untuk kegunaan penumpang kelas pertama dan, satu inovasi pada masa itu, satu lif bagi penumpang kelas dua.

Titanic dianggap kemuncak senibina laut dan pencapaian teknologi. Ia dianggap oleh majalah Pembina Kapal Ship Builders sebagai "hampir tidak mungkin tenggelam." Titanic dibahagikan kepada 16 ruang kedap air dengan pintu yang dikawal oleh kunci magnetik dan akan diturunkan hanya dengan menekan satu suis dari dek anjung kapal; bagaimanapun, pembahagian (bulkhead) tidak merentangi keseluruhan ketinggian geladak (hanya sehingga Dek-E). Titanic mampu terapung dengan sebarang dua ruang tengah dipenuhi air atau empat bahagian pertama dipenuhi air; sekiranya lebih dari itu, ia akan tenggelam.

Pelayaran Pertama:

Kapal Titanic memulakan pelayaran pertamanya dari Southampton, England, untuk perjalanan ke Bandar New York, New York, pada Rabu, 10 April 1912, di bawah kendalian Kaptain Edward J. Smith. Ketika Titanic bergerak meninggalkan pelabuhan, kuasa sedutan yang dihasilkan oleh kapal tersebut menyebabkan kapal penumpang New York, yang berlabuh berhampiran, putus tambatan dan ditarik begitu hampir (sekitar 4 kaki) dengan Titanic sebelum kapal tunda menunda New York dapat mengelak. Kejadian tersebut melewatkan Titanic berlepas satu jam dari jadual sebenar. Selepas menyeberangi Selat Inggeris, Titanic berhenti di Cherbourg, France, untuk menurunkan dan mengambil penumpang tambahan dan berhenti sekali lagi di Queenstown (sekarang ini dikenali sebagai Cobh), Ireland, sebelum meneruskan pelayaran ke New York dengan 2,223 penumpang.

Titanic mempunyai tiga bahagian kelas penumpang yang diasingkan. Kelas ketiga yang juga dikenali sebagai steerage, terdiri daripada kabin kecil di dek bawah, diduduki kebanyakannya oleh pendatang yang mengharapkan kehidupan lebih baik di Amerika. Kabin dan bilik umum kelas kedua yang terletak di buritan kapal adalah sama dengan kemudahan kelas pertama di kapal-kapal yang lain. Kebanyakan penumpang kelas kedua pada asalnya menempah kelas pertama di kapal yang lain tetapi disebabkan mogok arang batu, mereka dipindahkan ke Titanic. Kelas pertama merupakan bahagian paling mewah di atas kapal.

Sebahagian daripada orang yang terkenal turut belayar sebagai penumpang kelas pertama. Ini termasuk jutawan John Jacob Astor dan isterinya Madeleine Force Astor; pemilik kilang Benjamin Guggenheim; pemilik Macy, Isador Straus dan isterinya Ida; jutawan Denver, Margaret "Molly" Brown; Sir Cosmo Duff-Gordon dan isterinya, pereka fesyen, Lady Lucille Duff-Gordon; George Elkins Widener dan isterinya, Eleanor; John Borland Thayer, isterinya Marian dan anak mereka yang berusia tujuh belas tahun, Jack; wartawan William Thomas Stead; Countess of Rothes; pembantu presiden U.S. Archibald Butt; pengarang dan sosialit, Helen Churchill Candee; pengarang Jacques Futrelle, dan isterinya May, dan rakan mereka, pengarah Broadway Henry dan Irene Harris; pelakon wanita filem bisu Dorothy Gibson; dan yang lain. Turut bersama di kelas pertama adalah pengarah urusan White Star Line J. Bruce Ismay yang mencadangkan Titanic dan pembina kapal Thomas Andrews, yang turut bersama bagi memantau sebarang masalah dan menilai prestasi keseluruhan kapal baru tersebut.

Malapetaka:

Pada malam Ahad, 14 April, suhu menurun sehingga tahap hampir beku dan laut tenang. Bulan tidak muncul manakala langit pula cerah. Kapten Smith bertindak kepada amaran ketulan aisberg melalui wireles semenjak beberapa hari dengan mengubah haluan Titanic ke arah lebih selatan. Pada Ahad tersebut iaitu pada 1:45 PM, pesanan dari kapal wap Amerika telah memberi amaran bahawa air batu besar terapung dalam laluan Titanic, tetapi amaran ini tidak dihantar ke dek kawalan. Lewat petang itu, satu lagi laporan mengenai ketulan air batu besar yang banyak, kali ini daripada Mesaba, turut gagal disampaikan ke dek kawalan.

Pada pukul 11:40 PM ketika berlayar di selatan Grand Banks di Newfoundland, pemantau Fredrick Fleet dan Reginald Lee melihat ketulan air batu yang besar tepat di hadapan kapal. Fleet membunyikan loceng kapal sebanyak tiga kali dan menelefon dek kawalan lalu memberitahu, "Aisberg, betul-betul di hadapan!" Pegawai Pertama Murdoch mengarahkan pusingan mengejut ke port (kiri) dan kelajuan tinggi ke belakang, yang menghentikan dan kemudiannya mengundurkan enjin kapal. Perlanggaran ternyata tidak dapat dielakkan, dan aisberg tersebut bergesel dengan bahagian kanan sisi kapal, merenggangkan badan kapal di beberapa bahagian dan melantunkan kimpalan rivet di bawah paras air sepanjang sekitar 91 m (300 kaki). Pintu kedap air ditutup apabila air mula memasuki lima bahagian kedap air pertama, lebih satu daripada apa yang dapat ditanggung Titanic. Berat lima bahagian kedap air yang dimasuki air menarik kapal ke bawah melebihi ketinggian dinding kedap air lalu membenarkan air untuk memasuki bahagian lain. Kapten Smith, merasai gegaran hentaman itu lalu menuju ke dek pengurusan dan memerintahkan berhenti sepenuhnya. Selepas pemeriksaan oleh pegawai kapten dan Thomas Andrews, jelas disedari bahawa Titanic akan tenggelam, dan sejurus selepas tengah malam pada 15 April, perahu penyelamat diperintahkan untuk disediakan dan panggilan keselamatan mula dihantar.

Bot penyelamat pertama dilancarkan, bot 7, diturunkan pada pukul 12:40 AM di bahagian kanan kapal dengan hanya 28 orang di atasnya. Titanic membawa 20 perahu penyelamat dengan keupayaan penuh 1,178 orang. Walaupun tidak mencukupi untuk membawa kesemua penumpang dan anak kapal, Titanic membawa lebih banyak bot berbanding yang disyaratkan oleh Lembaga Peraturan British (British Board of Regulations). Pada masa itu, jumlah bot penyelamat yang diperlukan ditetapkan menurut tan kasar kapal, bukannya jumlah orang yang dibawanya.

Penumpang kelas pertama dan kedua lebih mudah menuju ke bot penyelamat dengan tangga yang menuju terus ke dek bot, tetapi penumpang kelas ketiga lebih sukar. Ramai mendapati laluan dari bahagian bawah kapal sukar difahami dan menyukarkan mereka untuk sampai ke bot penyelamat. Lebih buruk lagi bagi penumpang kelas ketiga apabila pintu dikunci oleh anak kapal yang menunggu arahan bagi membenarkan penumpang naik ke geladak.

Operator radio tanpa wayar Jack Phillips dan Harold Bride sibuk menghantar kod CQD, isyarat kecemasan sejagat. Beberapa kapal menyahut, termasuk Mount Temple, Frankfurt dan kapal saudara Titanic, Olympic, tetapi kesemuanya terlalu jauh untuk sampai sebelum Titanic tenggelam. Kapal terdekat adalah RMS Carpathia kepunyaan Cunard Line yang sejauh 93 kilometer (58 batu) dan hanya sampai selepas empat jam; terlalu lewat untuk sampai ke Titanic. Satu-satunya daratan yang menerima isyarat kecemasan Titanic merupakan stesyen wireles di Cape Race, Newfoundland.

Pada mulanya, penumpang enggan meninggalkan Titanic untuk menaiki kapal penyelamat yang kecil kerana merasakan Titanic lebih selamat dan selesa serta tiada sebarang tanda yang menunjukkan mereka sedang berada dalam keadaan bahaya. Malahan, terdapat khabar di antara mereka bahawa mereka dikehendaki turun ke dalam bot penyelamat hanya sebagai syarat untuk mematuhi undang-undang yang ada dan mereka difahamkan lagi bahawa mereka akan kembali ke kapal untuk sarapan pagi kerana mereka percaya kapal tersebut tidak akan tenggelam. Ini menyebabkan kebanyakan bot dilancarkan separuh kosong dan terdapat satu bot yang mampu membawa 40 orang berlepas dengan hanya 12 orang di atasnya.

Dengan arahan "wanita dan kanak-kanak dahulu" diberi keutamaan untuk menaiki bot penyelamat, Pegawai Kedua Lightoller, yang mengisi bot penyelamat di sebelah kiri, hanya membenarkan lelaki yang diperlukan sebagai pengayuh dan tidak untuk sebab lain walaupun masih terdapat tempat kosong. Pegawai Pertama Murdoch, yang mengisi bot di sebelah kanan kapal, membenarkan lelaki naik sekiranya wanita tidak mencukupi. Apabila kapal semakin condong, penumpang mulai cemas dan sesetengah bot berlepas penuh. Pada 2:05 AM, seluruh bahagian haluan kapal tenggelam di bawah air dan ketika itu, selain dua buah bot, semua bot penyelamat yang lain telah dilancarkan.

Sekitar 2:10 AM, bahagian belakang kapal terangkat dari paras air menampakkan bilah kipas, dan pada pukul 2:17 aras air mencecah geladak bot. Keadaan semakin hangat apabila dua bot penyelamat terakhir terapung dari geladak, satu terbalik dan satu lagi separuh berisi air. Tidak lama kemudian, serombong paling hadapan jatuh, meremukkan sebahagian dek pengurusan dan mereka yang terapung di permukaan air. Di geladak, para penumpang berlari ke arah buritan atau melompat ke laut dangan harapan dapat sampai ke bot penyelamat. Bahagian buritan kapal perlahan-lahan terjungkit ke langit, dan barang-barang yang tidak terikat jatuh ke dalam laut. Semasa bahagian belakang kapal terjungkit, sistem eletrik gagal dan semua lampu terpadam. Tidak lama kemudian, tekanan pada badan kapal mengakibatkan Titanic pecah dua antara dua serombong terakhir, dan bahagian hadapan tenggelam sepenuhnya. Bahagian belakang terapung di permukaan air seketika dan terjungkit menegak. Selepas beberapa ketika, pada pukul 2:20 AM, kesemuanya tenggelam ke dalam laut.

Daripada sejumlah 2,223 orang, hanya 706 terselamat; 1,517 mati. Kebanyakan kematian disebabkan mangsa terkena hipotermia dalam air bersuhu 28 °F (−2 °C). Hanya dua daripada 18 bot penyelamat yang dilancarkan kembali untuk menyelamatkan mangsa dari dalam air selepas kapal tenggelam. Bot penyelamat 4 kembali dan menyelamatkan lima orang, dua daripada mereka mati kemudiannya. Hampir sejam kemudian, bot penyelamat 14 kembali dan menyelamatkan empat orang yang mana satu mati kemudiannya. Ada yang lain berjaya menaiki bot penyelamat yang terapung daripada geladak. Terdapat pertikaian dalam bot penyelamat lain sama ada hendak kembali, tetapi kebanyakan yang terselamat takutkan bot penyelamat mereka akan tenggelam akibat dikerumuni mangsa yang cuba menaiki bot mereka atau "ditarik" oleh Titanic yang tenggelam, walaupun sebenarnya hanya sedikit tarikan berlaku.

Ketika kapal tersebut tenggelam ke dalam laut, kedua bahagian tersebut menjunam dalam cara berlainan. Bahagian haluan yang runcing mendatar kira-kira 609 m (2,000 kaki) di bawah permukaan dan mendarat dengan agak perlahan. Bahagian buritan bagaimanapun tenggelam dengan laju ke dasar lautan; badan kapal terburai akibat penguncupan udara yang terperangkap dalam kapal. Bahagian buritan kapal menghentam dasar pada kelajuan tinggi, terbenam jauh ke dalam lumpur.


http://1.bp.blogspot.com/_EkAPRyIuoDk/S8...herald.jpg

*Akhbar-akhbar dunia turut memuatkan berita-berita tragedi ini.

Diselamatkan:

Hampir dua jam selepas Titanic tenggelam, RMS Carpathia tiba di tempat kejadian dan mengambil bot penyelamat pertama. Dalam beberapa jam kemudian, mereka yang masih hidup di selamatkan. Di geladak Carpathia, khidmat doa ringkas untuk mereka yang terselamat dan bagi memperingati mereka yang mati diadakan, dan pada 8:50 AM, Carpathia menuju ke New York, dan tiba pada 18 April.

Apabila kehilangan jiwa disahkan, White Star Line menyewa kapal MacKay-Bennett untuk mengambil mayat. Sejumlah 338 mayat akhirnya didapati. Kebanyakan mayat dihantar ke Halifax, Nova Scotia, di mana kebanyakan mayat yang tidak dituntut dikebumikan di Fairview Cemetery.

Kesan Selepas kejadian:

Apabila berita mengenai malapetaka itu tersebar, ramai orang terkejut bahawa Titanic telah tenggelam dengan jumlah kematian yang begitu tinggi walaupun dilengkapi dengan teknologi yang maju. Akhbar dipenuhi berita dan gambaran mengenai malapetaka tersebut dan kesemuanya tidak sabar-sabar untuk mendapatkan berita terkini. Banyak tabung amal ditubuhkan untuk membantu mangsa dan keluarga mereka, ramai yang kehilangan orang yang merupakan punca pendapatan, atau dalam kes penumpang kelas ketiga, kesemua barang yang mereka miliki.

Penenggelaman itu memberi kesan yang mendalam kepada penduduk Southampton. Menurut Hampshire Chronicle pada 20 April 1912, hampir 1,000 keluarga tempatan terjejas secara langsung. Hampir setiap jalan di daerah Chapel bandar tersebut kehilangan lebih dari satu penduduk dan hampir 500 rumah kehilangan keluarga.

Sebelum penumpang yang terselamat tiba di New York, siasatan telah dirancang bagi mengetahui apa yang berlaku kepada Titanic, dan apa yang boleh dilakukan bagi mengelakkan dari berulang. Senat Amerika Syarikat memulakan siasatan mengenai kemalangan Titanic pada 19 April, sehari selepas Carpathia tiba di New York dengan mereka yang terselamat. Pengerusi penyiasatan, Senator William Alden Smith, ingin mengumpul gambaran penumpang dan anak kapal semasa semuanya masih jelas dalam fikiran mereka. Smith juga perlu sepina warganegara British semasa mereka masih berada di tanah Amerika. Penyiasatan Amerika berlangsung sehingga 25 Mei. Lord Mersey dilantik bagi mengetuai penyiasatan Lembaga Perdagangan British - British Board of Trade's mengenai kemalangan tersebut. Penyiasatan British berlangsung antara 2 Mei dan 3 Julai. Setiap penyiasatan mengambil kenyataan daripada kedua-dua penumpang dan anak kapal Titanic, anak kapal Californian dan pakar lain.

Para penyiasat mendapati kebanyakan peraturan keselamatan ketinggalan zaman dan dengan itu pelbagai langkah keselamatan baru dilaksanakan. Kedua-dua penyiasatan mengenai kemalangan tersebut mendapati kapten dan kapal Californian gagal memberikan bantuan sewajarnya kepada Titanic. Penyiasatan tersebut mendapati bahawa Californian lebih hampir dengan Titanic berbanding 31 km (19 ½ batu) yang dianggarkan oleh Kapten Lord dan bahawa Lord sepatutnya membangunkan operator selepas roket dilaporkan kepadanya. Disebabkan operator Californian tidak bertugas, 29 negara mengesahkan Akta Radio 1912, yang menyelaraskan komunikasi radio, terutamanya dalam keadaan kecemasan.

Kemalangan tersebut turut mendorong kepada Persidangan Antarabangsa Keselamatan Jiwa di Laut - (International Convention for the Safety of Life at Sea di London, England, pada 12 November 1913. Pada 20 Januari 1915, persetujuan ditandatangani oleh persidangan tersebut dan menghasilkan penubuhan dan pembiayaan antarabangsa Peronda Ais Antarabangsa - (International Ice Patrol), agensi Pegawai Persisiran Amerika Syarikat yang sehingga hari ini memantau dan melaporkan lokasi aisberg Lautan Atlantik yang boleh menjadi ancaman kepada laluan laut yang merentasi Atlantik. Ia turut dipersetujui dalam peraturan baru bahawa semua kapal penumpang perlu mempunyai bot penyelamat yang mencukupi bagi semua orang di atas kapal, dan latihan keselamatan yang bersesuaian dilakukan, dan semua komunikasi radio dikendalikan 24 jam sehari bersama punca kuasa kedua, agar tidak terlepas panggilan kecemasan. Sebagai tambahan, telah dipersetujui bahawa tembakan roket merah daripada kapal mestilah dianggap sebagai isyarat kecemasan. ...]]*************

*Merujuk kepada artikel diatas saya ingin mengemukakan beberapa persoalan :

1). Tarikh kejadian tragedi 14.4.1912 atau 15.4.1912 , adakah ia merupakan angka atau tarikh kepercayaan tertentu bagi Freemason/ illuminati? Biasanya kejadian atau tragedi yang mereka rancang ada kaitan dengan angka atau tarikh tertentu.Apakah tarikh ini merupakan tarikh pilihan mereka? Satu lagi persoalan yang menarik ialah tentang lokasi kejadian itu, mungkin ada diantara pembaca sekalian yang boleh mengupasnya. Seperti kematian beberapa orang ternama seperti Puteri Diana atau Presiden Amerika Abraham Lincoln, lokasi yang dipilih adalah mempunyai ciri-ciri tertentu idaman Dajjal. Sama-sama kita mengkajinya.

2). Pembinaan kapal ini adalah atas dasar persaingan iaitu dengan perancangan membina 3 buah kapal oleh Syarikat White Star Liners iaitu RMS Titanic, RMS Olympic dan RMS Britannic untuk bersaing dengan Lusitania dan Mauretania dari syarikat Cunard Line .Ada kemungkinan juga disini perancangan tragedi itu melibatkan pihak pesaing mereka dari Syarikat Cunard Line.


http://1.bp.blogspot.com/_EkAPRyIuoDk/S8...line+1.jpg

Lihat lambang bintang bucu 5 - White Star Line yang menjadi pemilik Titanic saudara! Sudah pasti ia ada kaitan dengan THH!


3).Kapal Titanic, yang pada mulanya ingin diletakkan nama Gigantic, dibiayai sepenuhnya oleh hartawan Amerika, J.P. Morgan dan syarikatnya International Mercantile Marine Co.Mengapa nama kapal ditukar dari Gigantik kepada nama Dewa Jahat mengikut kepercayaan Yunani purba- Titanic, juga amat menarik untuk dikaji.Sebagaimana yang diketahui umum J.P Morgan adalah pelabur dari Amerika. Mungkin para pembaca sekalian boleh membantu saya untuk mengenal pasti samada beliau menyokong kuat penubuhan Federal Reserve yang dirancang oleh THH untuk menguasai ekonomi dunia atau beliau adalah penentang penubuhan Federal Reserve seperti Jutawan Illuminati yang berpaling tadah yang turut terbunuh dalam tragedi ini iaitu John Jacob Astor dan isterinya Madeleine Force Astor.Menurut M.O dalam blognya Mistisfiles, J.P Morgan adalah seorang pemain dalam industri kewangan Amerika,hamba Dajjal dan penyokong kuat Federal Reserved!

4). Untuk memastikan rancangan mereka Berjaya, maka mereka melantik seorang Jesuits sebagai Kapten Kapal untuk menjayakan pelayaran sulung berdarah itu iaitu Kapten Edward J. Smith.Seorang yang cukup terkenal dan berpengalaman luas selama 40 tahun lebih sebagai kapten kapal di lautan.Pelayaran pertama Titanic adalah pelayaran terakhirnya iaitu pelayaran persaraannya.Oleh itu apakah perancangan beliau sebagai seorang hamba Dajjal dalam operasi ini? Bukankah tragedi itu amat bertentangan sekali dengan kata-kata beliau :

“When anyone asks me how I can best describe my experience in nearly forty years at sea, I merely say, uneventful. Of course there have been winter gales, and storms and fog and the like. But in all my experience, I have never been in any accident… or any sort worth speaking about. I have seen but one vessel in distress in all my years at sea. I never saw a wreck and never have been wrecked nor was I ever in any predicament that threatened to end in disaster of any sort.” – Kapten E.J. Smith, Kapten RMS Titanic.

5).Jadual pelayaran pertama Titanic dilewatkan selama 1 jam dari jadual sebenar dan Titanic telah singgah di dua tempat lain untuk memuat penumpang seramai 2,223 orang sebelum berlepas ke New York.Pada malam 14 April tersebut, didapati laut tenang, langit cerah tetapi mengapa Kapten Edward J.Smith tiba-tiba mengubah haluan Titanic kearah lebih selatan kononnya setelah beberapa hari menerima amaran ketulan aisberg melalui wireless.Setelah mengubah haluan tersebut, iaitu pada 1:45 PM, pesanan dari kapal wap Amerika telah memberi amaran bahawa air batu besar terapung dalam laluan Titanic, tetapi amaran ini dikatakan tidak dihantar ke dek kawalan. Lewat petang itu, satu lagi laporan mengenai ketulan air batu besar yang banyak, kali ini daripada Mesaba, juga turut gagal disampaikan ke dek kawalan.Mengapa Kapten Edward J.Smith tidak menghiraukan atau sengaja buat-buat tidak dengar laporan amaran tersebut saudara? Bukankah tidak masuk akal bahawa Titanic tidak mampu menerima isyarat tersebut sedangkan Titanic dianggap kemuncak senibina laut dan pencapaian teknologi di zamannya . Titanic juga dianggap oleh majalah Pembina Kapal Ship Builders sebagai "hampir tidak mungkin tenggelam.".

Kapten Edward J.Smith telah mengarahkan pusingan mengejut ke port (kiri) dan kelajuan tinggi ke belakang, yang menghentikan dan kemudiannya mengundurkan enjin kapal. Perlanggaran ternyata tidak dapat dielakkan, dan aisberg tersebut bergesel dengan bahagian kanan sisi kapal, merenggangkan badan kapal di beberapa bahagian dan melantunkan kimpalan rivet di bawah paras air sepanjang sekitar 91 m (300 kaki).Nampak disitu mengapa Kapal sengaja dibuat pusingan mengejut kesebelah kiri? Supaya ketulan aisberg besar itu berlanggar dengan sisi kanan kapal yang sudah direka dan sudah pasti si Kapten sudah lama maklum bagaimana struktur binaan kapal disebelah kanan itu!

6).Saya bersetuju dengan beberapa teori konspirasi sebelum ini iaitu memang tujuan asal pembinaan kapal dan iklan kapal mewah terbesar dan terbesar dizaman itu adalah untuk mengumpan Jutawan John Jacob Astor , tetapi melihat kepada bilangan penumpang yang dikorbankan itu yang mencecah ribuan nyawa, saya mengagak konspirasi ini bertujuan lebih daripada itu! Apakah tujuan mengorbankan ribuan nyawa ini selari dengan penukaran nama Kapal dari Gigantic kepada nama Titanic iaitu Dewa Gergasi Jahat dalam kepercayaan kuno orang Yunani yang mendiami Lautan Atlantik atau ianya sekadar memenuhi kehendak Lucifier atau si Dajjal yang memang sukakan darah dan pengorbanan nyawa dalam ritual para mason peringkat tinggi!

7). Memang agenda THH biasanya mempunyai serampang 2 mata, dari tragedi ini, dapat kita lihat, bahawa Amerika telah mengambil kesempatan untuk menguasai perairan dan bebas mengawal selia lautan Atlantik. Keputusan ini telah dibuat pada Persidangan Antarabangsa Keselamatan Jiwa di Laut - (International Convention for the Safety of Life at Sea ) di London, England, pada 12 November 1913. Pada 20 Januari 1915, persetujuan ditandatangani oleh peserta persidangan tersebut dan menghasilkan penubuhan dan pembiayaan antarabangsa Peronda Ais Antarabangsa - (International Ice Patrol), agensi Pegawai Persisiran Amerika Syarikat yang sehingga hari ini memantau dan melaporkan lokasi aisberg Lautan Atlantik yang boleh menjadi ancaman kepada laluan laut yang merentasi Atlantik.

Taktik ini sudah lama mereka praktikkan.Sudah banyak negara dijajah mereka dengan alasan pada mulanya ialah atas tujuan perdagangan dan menjaga keselamatan perairan laluan kapal-kapal perdagangan.Oleh itu kerajaan negara kita Malaysia, perlulah berhati-hati bila ada kuasa-kuasa asing yang cuba menawarkan khidmat untuk menjaga perairan atau selat-selat kita! Mereka sebenarnya ada agenda tersembunyi! Lagipun dalam kitab-kitab lama Yahudi dan nasrani ada disebut Firaun dulu tenggelam di Selat Teberau!!! Bukan di Laut Merah. Jadi Selat Teberau yang mana satu saya pun tidak pasti, tetapi saya pernah terbaca satu artikel yang saya sudah lupa link/ sumbernya, ia berkaitan dengan Firaun manakah yang tenggelam dizaman Nabi Musa a.s.

Adobe Photoshop freemason

Perisian grafik ini selalu saya guna.gambar bersaiz amat mudah dikecilkan dengan perisian grafik ini.namun tahukah anda tentang perisian grafik ini.saya bukan pakar sangat tentang bidang grafik.setakat nak ubah suai gambar tu bolehlah.
Kenapa versi 7 pun masih lagi menunjukkan mata yang satu? masihkah mata Dajjal telah dibutakan sebelah.jadi tinggal satu.golongan Freemason mahu mengusai ekonomi.sebab tu ada diantara mereka bergiat dalam bidang perniagaan.
Harga adobe seperti tidak masuk akal.tidak sesuai langsung dimiliki oleh para pelajar.jika mereka membeli bermakna  Freemason dapat mengembang pengaruh mata satu di Malaysia.Freemason sekarang sedang mengumpulkan banyak tenaga.sebab tahun ni ada pakej untuk pelajar IPTA atau yang belajar selepas SPM.
Versi 6 yang sudah jelas menunjuk mata satu dan padang pasir.versi 7 mereka ( Freemason ) hanya menggunakan mata satu dan kanta sahaja.apa sahaja yang Freemason lakukan.Maha Berkuasa tetap tahu.
PS : Hampir 6 tahun sudah mata saya dikaburi oleh Freemason.jahat sungguh Freemason ini.selepas saya harapkan ada Perisian grafik yang setanding dengan Adobe Photoshop Freemason.keluaran Muslim tak kisah bangsa apapun.
Related posts:
  1. Secret Sign- Lambang Masonic Di Sejadah Setiap hari sembahyang.kita masih tak perasan pada perkara kecil.sebab kecil...

Pakatan Jahat Antarabangsa siri 7


Assalamu'alaikum wbth,

KAJIAN LYNDON LAROUCHE

Menurut Lyndon LaRouche, wabak AIDS adalah hasil perancangan jahat yahudi untuk mengurangkan jumlah penduduk dunia. LaRouche ialah bekas calon presiden US. Beliau sekarang sedang dipenjarakan dan telah dua kali beliau bertanding untuk jawatan presiden US dari dalam penjara. Beliau dipenjarakan kerana menentang Henry Kissinger, yang merupakan seorang yang cukup berpengaruh di US ini, dan dipercayai adalah salah seorang daripada 13 orang pimpinan yahudi itu.

LaRouche benar-benar anti Kissinger dan beliau banyak mendedahkan rancangan-rancangan jahat yahudi dan mengatakan itu adalah perancangan Kissinger. Lalu beliau dan beberapa orang pengikut beliau telah diperangkap untuk melakukan satu kesalahan dan kemudiannya dipenjarakan hingga sekarang. Beliau mempunyai pengikut-pengikut yang setia dan beliau mempunyai satu akhbar 'New Federalist' yang dikeluarkan dua minggu sekali. Melalui akhbar inilah LaRouche menyebarkan pandangan-pandangannya seperti ramalannya tentang Perang Teluk sebulan sebelum perang itu berlaku.

Menurut LaRouche lagi, wabak AIDS itu telah dirancang oleh Kissinger dan kuncu-kuncunya di bawah rancangan mereka, 'Project 2000', yang dirancang pada tahun 1973. Di bawah projek ini, mereka merancang untuk mengurangkan jumlah penduduk dunia kepada dua billion pada tahun 2000 dengan menggunakan kebuluran, wabak penyakit, peperangan dan Iain-lain lagi. Semua negeri-negeri sasaran mereka adalah negeri Islam. Antaranya ialah Nigeria, Mesir, Indonesia, India, Bangladesh, dan Turki.

Menurut beliau lagi, Kerajaan US sengaja merahsiakan cara-cara sebenar AIDS boleh merebak supaya wabak itu boleh merebak dengan lebih teruk lagi. Perubatan juga adalah salah satu daripada cara mereka untuk mengurangkan populasi. Ini cukup mudah bagi mereka untuk melaksanakannya kerana bidang perubatan ini dikuasai sepenuhnya oleh yahudi. Mereka boleh mengenakan suntikan-suntikan yang boleh membunuh secara perlahan, suntikan yang membawa penyakit dan Iain-lain lagi.

Apabila Stalin berpaling tadah menentang yahudi salah satu perkara yang dilakukannya ialah membunuh doktor-doktor yahudi. Kandungan fluoride yang tinggi di dalam air pun boleh membunuh sesiapa yang meminumnya. Penduduk-penduduk di sesuatu tempat boleh dibunuh dengan senang hanya dengan meninggikan kandungan fluoride dalam air minuman mereka.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengetahui LYNDON LAROUCHE, anda bolehlah melawati web:

Pakatan Jahat Antarabangsa siri 6


Assalamu'alaikum, 

HITLER

Dalam PD2, yahudi cuba menekankan bahawa Hitler adalah seorang Nazi. Bagaimanapun, menurut pengarang, Hitler adalah seorang Fascis. Nazi adalah lebih kejam terhadap yahudi berbanding dengan Fascis. Fascisme mengatakan bahawa bangsa Aryan adalah bangsa yang paling mulia. Nazisme pula pergi lebih jauh lagi dengan mengatakan bahawa semua yahudi dan komunis patut dibunuh. Hingga sekarang yahudi masih cuba untuk menunjukkan bahawa Hitler adalah seorang Nazi.

Kaum yahudi juga cuba menunjukkan bahawa Hitler adalah seorang yang tidak boleh dipercayai langsung. Perkara yang sama juga mereka cuba lakukan kepada Saddam Husin.

Hitler, contohnya, mengatakan bahawa perjanjian Versailles telah menghina Jerman dan sangat tidak adil. Akibat dari perjanjian itu menyebabkan Jerman kehilangan banyak tanahnya seperti Czechoslovakia dan Iain-lain. Hitler juga mengatakan bahawa adalah tidak adil bagi mereka untuk mengenakan syarat-syarat perjanjian yang seperti itu kepada negeri yang lemah yang baru kalah perang. Kata Hitler lagi, kalau mereka pulangkan Czechoslovakia kepada Jerman atau sebahagian daripada itu, dan selesaikan masalah-masalah yang dikenakan ke atas Jerman hasil dari perjanjian Versailles itu, maka dia tidak akan menyerang Poland.

Mereka hanya menunaikan satu sahaja dari permintaannya. Lalu apabila Hitler mengatakan bahawa dia akan menyerang Poland, mereka mengatakan bahawa Hitler telah memungkiri janjinya. Mereka tidak mendedahkan kisah yang sebenarnya. Perkara yang sama juga mereka lakukan ke atas Saddam Husin dan menunjukkan bahawa dia adalah seorang yang tidak boleh dipercayai.

Maklumat yang didapati oleh pengarang mengenai pergerakan kumpulan ini pada abad ke 20 adalah cukup sedikit kerana mereka semakin ketat menjaga rahsia mereka. Bagaimanapun, beliau ada memberikan beberapa langkah yang diambil oleh kumpulan ini untuk mencapai matlamat mereka, iaitu satu kerajaan untuk memerintah seluruh dunia di bawah seorang raja yahudi yang akan memerintah dengan sistem kuku besi. Pembantu-pembantu mereka adalah jutawan-jutawan, para cerdik-pandai, pakar ekonomi dan Iain-lain. Manusia-manusia lain akan dikenakan perancang keluarga agar zuriat mereka tidak berkembang.

Bersambung ... mengenai Kajian Lyndon Larouche

Pakatan Jahat Antarabangsa siri 5


Assalamu'alaikum wbth,

SEJARAH ROTHSCHILD

Kerja-kerja mereka yang paling teratur di mulakan oleh seorang yahudi bernama Amschel Bauer. Dia pindah ke Frankfurt pada tahun 1750 dan membuka sebuah kedai bernama 'Rothschild' yang bermaksud perisai merah (Red shield). Anaknya bernama Amschel Meyer Bauer, kemudiannya menukar namanya kepada Rothschild. Dari situ lah mulanya keluarga Rothschild.

Rothschild mempunyai 5 orang anak lelaki dan dia merancang untuk menguasai kekayaan dunia. Pada tahun 1773, dia mengumpulkan 12 orang yahudi di rumahnya, termasuk dia sendiri menjadi 13 orang. Dari situlah mulanya ditubuhkan kumpulan rahsia itu dan kerja-kerja mereka semakin teratur selepas itu. Dia memberikan satu ceramah yang cukup panjang kepada mereka dan dia merancang untuk menguasai bank England. Dan dia mahukan anak-anaknya untuk menguasai kekayaan negeri-negeri lain, tiap-tiap seorang satu negeri.

Anaknya yang paling berpengaruh ialah Nathan Rothschild yang menguasai bank England. Setelah kumpulan '13' itu ditubuhkan, Rothschild mengarahkan seorang yang bernama Adam Weishaupt untuk menuliskan satu plan untuk menguasai kekayaan dunia. Plan itu siap pada tahun 1776 dan dituliskan dalam bentuk buku. Dalam plan itu ada ditulis bagaimana mereka merancang revolusi Perancis dan revolusi Amerika. Revolusi Amerika diadakan pada tahun itu juga dan revolusi Perancis diadakan beberapa tahun selepas itu.

Pada tahun 1776 itu juga, satu salinan daripada perancangan mereka itu dikirimkan ke Paris melalui seorang utusan. Utusan itu bagaimanapun telah terbunuh di dalam perjalanannya. Dia mati di Bavaria.

Apabila polis Bavaria menjumpai mayatnya, mereka juga menjumpai plan itu di tangannya. Dalam plan itu ada disebutkan beberapa nama. Lalu polis pun menyerbu rumah-rumah orang-orang itu dan mereka menjumpai beberapa lagi dokumen yang membuktikan bahawa perancangan jahat kumpulan itu adalah benar. Lalu kumpulan itu, yang pada masa itu bergerak dengan menggunakan nama 'Grand Orient', pun diharamkan. Sejak dari itulah mereka mula bergerak secara rahsia.

Kerajaan Bavaria pada masa itu telah menulis surat kepada negara-negara lain dan memberikan amaran kepada mereka mengenai perancangan jahat yahudi itu. Malangnya, kebanyakan daripada negara-negara itu telahpun dapat dikuasai oleh 'lluminati', dan mereka telah dapat mempengaruhi negara-negara tersebut untuk tidak menghiraukan surat tersebut.

Nathan Rothschild, yang menguasai Bank England, menjadi cukup kaya dengan menggunakan beberapa kejadian. Contohnya pada tahun 1814 apabila Napoleon dibuang negeri, dia menyiarkan satu khabar angin bahawa Napoleon telah menang. Lantaran itu semua harga saham telah jatuh dan dia pun membelinya dengan banyak sekali. Tidak lama kemudian orangramai dapat tahu tentang kejadian sebenar dan harga saham mulai naik kembali. Setelah itu Nathan pun menjual semua sahamnya dan mendapat untung yang sangat besar dalam masa beberapa bulan sahaja.

Nathan kemudiannya, pada tahun 1840, melalui Mazzini telah mengarahkan Jeneral Albert Pike untuk memperbaiki plan yang dibuat oleh Weishaupt itu dan kali ini ditambahkan dengan plan untuk abad ke 20.

Pengarang itu telah dapat melihat PD1 dan PD2 dan beliau meramalkan bahawa PD3 akan berlaku tidak lama lagi. Kumpulan 13 itu menubuhkan 3 kaunsel di bawah mereka dan di bawah 3 kaunsel itu ada 40 kaunsel lagi. Dan merekalah yang mengepalai revolusi-revolusi yang diadakan. Selepas Mazzini mati, dia diganti oleh Lemmi, dan Lemmi pula diganti oleh Lenin dan Trotsky. Selepas penulisan plan itu oleh Pike, mereka menyuruh Karl Marx menulis 'Das Kapital' dan Engels menulis 'Communist Manifesto'.

Pada masa yang sama juga, Karl Ritter menulis sebuah buku untuk menentang pengaruh komunis itu. Buku itu diambil oleh Nitzsche dan kemudiannya diambil pula oleh pengikut-pengikut Fascisme dan Nazisme. Buku ini merupakan 'antithesis' kepada buku-buku komunis itu.

Oleh kerana kumpulan yahudi itu telah diharamkan dari menyertai 'Grand Orient' di Bavaria, semua ahli-ahli Grand Orient di Bavaria terdiri dari orang-orang bukan yahudi. Jadi Jerman dikuasai oleh orang-orang bukan yahudi dan ini secara tak langsung memudahkan bagi mereka untuk memerangi Jerman.
Bersambung ...mengenai Hitler.

Pakatan Jahat Antarabangsa siri 4


Assalamu’alaikum wbth,

Menurut salah seorang guru saya ,
`Sejarah telah membuktikan bahawa sistem kufur dalam semua keadaan dan zaman mana sekalipun tidak pernah bertimbang rasa, tidak pernah memberi laluan kepada pejuangan al haq dalam semua hal melibatkan mal, aqidah, pengajian dan lain-lain.

Oleh kerana itu kita perlu menyusun langkah, mengatur strategi, mengembeling tenaga, meningkatkan keupayaan bekerja, berkorban dalam membersihkan wala’ kita kepada Allah SWT dalam semua aspek.’
Saudara/i yang dikasihi sekalian, berikut adalah sambungan daripada siri lalu. Selamat membaca!

FREEMASON
Menurut William Gary Carr lagi, kumpulan ini mempunyai satu struktur yang cukup kompleks. Kumpulan ini diketuai oleh 13 orang yang mengepalai apa yang dipanggil 'Council of 33'. Salah seorang dari 13 orang itu adalah ketua bagi seluruh kumpulan itu. Yang 13 orang ini adalah amat dirahsiakan dan kesemua mereka adalah yahudi. Di bawah yang 13 orang ini, ahli-ahlinya mungkin yahudi dan mungkin tidak. Tetapi keahlian mereka adalah dengan mengangkat sumpah taat setia kepada ketua kounsel 13 itu. Bagi mereka, tidak ada lagi di dalam dunia ini yang lebih tinggi dari ketua mereka itu.

Di bawah Council of 33 ini, strukturnya adalah cukup rumit dan sulit. Contohnya Freemason. Freemason yang paling tinggi sekali dipanggil 'lluminati'. lluminati ini berada betul-betul di bawah Council of 33. Jeneral Pike itu tadi mungkin seorang ahli dalam lluminati dan Mazzini itu ketuanya. lluminati ini pula akan menyusup masuk ke dalam 'masonic temples' yang ada. Jadi ini adalah umpama satu kumpulan rahsia di dalam kumpulan rahsia yang lain. Hanya orang-orang yang terpilih dari kumpulan Freemason ini yang akan diajak masuk ke dalam lluminati.

Freemason ini pula mempunyai banyak lagi rantaian kumpulan-kumpulan yang lain yang berada di bawah mereka. Contohnya ada Lion’s Club, Rotary Club, Rotaract dan lain-lain lagi. Sekarang ini, boleh dikatakan di semua bandar di US ini yang kita pergi kita akan lihat apabila memasuki bandar-bandar tersebut papan tanda yang bertulis 'L' yang bermaksud Lion’s Club. Ini menunjukkan bagaimana kuatnya pengaruh mereka di negara ini.

Kelab Rotaract ini umpamanya adalah sebuah kelab terbuka yang memilih pelajar-pelajar yang cerdik dan berkaliber tinggi untuk menjadi ahli mereka. Dan bagi pelajar-pelajar yang terpilih untuk masuk, mereka merasakan itu sebagai satu keistimewaan untuk mereka sedangkan tanpa mereka sedari, mereka telah digunakan untuk mencapai kepentingan yahudi, kerana kelab Rotaract itu dikuasai penuh oleh Rotary Club.

Mereka-mereka yang terpilih akan diangkat untuk masuk ke dalam Rotary Club, kemudian Lions Club, Freemason, Illuminati dan seterusnya hingga ke atas. Ahli-ahli kumpulan ini memegang jawatan-jawatan yang tinggi di dalam berbagai-bagai pertubuhan yang lain seperti sekolah-sekolah, universiti-universiti, pejabat-pejabat, syarikat-syarikat dan Iain-lain lagi. Melalui pertubuhan-pertubuhan inilah mereka mencari ahli-ahli yang baru.

Jadi, ini jelas menunjukkan bagaimana yahudi-yahudi itu menggunakan orang lain untuk mencapai apa yang mereka ingini. Bahkan mereka juga boleh menggunakan musuh-musuh mereka untuk membuat kerja-kerja mereka samada dengan disedari oleh mereka atau tidak.

Contohnya ialah bagaimana mereka menggunakan Hitler untuk membunuh yahudi yang ada di Jerman, memulakan PD2, dan seterusnya sehingga mereka dapat menubuhkan Israel hasil dari perang itu. 'Holocaust' yang dikatakan telah meragut sebanyak 6 juta nyawa yahudi itu adalah palsu semata-mata. Juga bagaimana mereka menggunakan Saddam Husin agar dia menyerang Kuwait dan itu kemudiannya dijadikan alasan untuk menyerang Iraq.

Kumpulan yahudi ini telah cukup lama ditubuhkan. Menurut pengarang itu, mereka juga ada memainkan peranan dalam revolusi di Britain pada abad ke 17.

bersambung insha Allah...

Pakatan Jahat Antarabangsa siri 3


Assalamu'alaikum wbth,KEMENANGAN DARI ALLAH

Satu perkara yang perlu kita ingat ialah bahawa ALLAH lah yang menentukan segala-galanya. Mereka mempunyai perancangan jahat mereka, ALLAH pun mempunyai perancangan-Nya sendiri. Firman ALLAH SWT, maksudnya:
"Mereka membuat rancangan jahat, ALLAH pun membuat rancangan. Dan ALLAH lah perancang yang paling baik." (Al Anfaal: 30)

Berkenaan dengan perancangan mereka, ALLAH berfirman lagi yang maksudnya:
"Dan sesungguhnya makar (perancangan jahat) mereka itu (amat besar) sehingga gunung-gunung boleh musnah kerananya" (Ibrahim: 46)

Firman ALLAH lagi, maksudnya:

"Dan mereka merencanakan makar dengan sungguh-sungguh dan Kami merencanakan makar (pula), sedang mereka tidak menyedari. Maka perhatikanlah betapa sesungguhnya akibat makar mereka itu, bahawasanya Kami membinasakan mereka dan kaum mereka semuanya." (An Naml: 50-51)

Dan lagi firman ALLAH, maksudnya:

"Rumah mereka sekarang tidak didiami melainkan oleh sedikit sahaja. Dan Kami (ALLAH) adalah Pewaris rumah itu." (Al Qasas: 58)

Jadi, mereka yang merancang, tetapi akhirnya ALLAH lah yang akan menentukan siapakah yang akan menang. Bahkan tindakan mereka untuk memusnahkan komunisme itu adalah membawa keuntungan kepada orang-orang Islam kerana banyak republik-republik Islam yang selama ini berada di bawah perintah komunis Soviet dapat merdeka.

Ada seorang muslim dari Soviet yang datang ke US telah ditanya kepadanya tentang republik-republik muslim di sana, adakah mereka akan dapat bebas dan merdeka. Jawab beliau, "Sudah tentu. Mereka cuma menunggu masa sahaja. Dan Rusia tahu tentang ini, jadi sebab itulah mereka sedang cuba untuk mengeluarkan semua kelengkapan nuklear yang ada di republik-republik muslim tersebut. Mereka tidak mahu orang Islam mempunyai senjata nuklear di tangan mereka apabila mereka merdeka nanti."