Pages

Sunday, February 14, 2010

Sumpahan Malim kundang

6 perkara Allah sembunyikan

Allah SWT selesai menciptakan Jibrail as dengan bentuk yang cantik, dan Allah menciptakan pula baginya 600 sayap yang panjang , sayap itu antara timur dan barat (ada pendapat lain menyatakan124, 000 sayap). Setelah itu Jibrail as memandang dirinya sendiri dan berkata:

"Wahai Tuhanku, adakah engkau menciptakan makhluk yang lebih baik daripada aku?."

Lalu Allah swt berfirman yang bermaksud.. "Tidak"

Kemudian Jibrail as berdiri serta solat dua rakaat kerana syukur kepada Allah swt. dan tiap-tiap rakaat itu lamanya 20,000 tahun.

Setelah selesai Jibrail as solat, maka Allah SWT berfirman yang bermaksud.

"Wahai Jibrail, kamu telah menyembah aku dengan ibadah yang bersungguh-sungguh, dan tidak ada seorang pun yang menyembah
kepadaku seperti ibadat kamu, akan tetapi di akhir zamannanti akan datang seorang nabi yang mulia yang paling aku cintai, namanya Muhammad.'
Dia mempunyai umat yang lemah dan sentiasa berdosa, sekiranya mereka itu mengerjakan solat dua rakaat yang hanya sebentar sahaja, dan mereka dalam keadaan lupa serta serba kurang, fikiran mereka melayang bermacam-macam dan dosa mereka pun besar juga. Maka demi kemuliaannKu dan ketinggianKu, sesungguhnya solat mereka itu aku lebih sukai dari solatmu itu. Kerana mereka mengerjakan solat atas perintahKu, sedangkan kamu mengerjakan solat bukan atas perintahKu."

Kemudian Jibrail as berkata: "Ya Tuhanku, apakah yang Engkau hadiahkan kepada mereka sebagai imbalan ibadat mereka?"

Lalu Allah berfirman yang bermak! sud. "Ya Jibrail, akan Aku berikan syurga Ma'waa sebagai tempat tinggal..."

Kemudian Jibrail as meminta izin kepada Allah untuk melihat syurga Ma'waa.

Setelah Jibrail as mendapat izin dari Allah SWT maka pergilah Jibrail as dengan mengembangkan sayapnya dan terbang, setiap dia mengembangkan dua sayapnya dia boleh menempuh jarak perjalanan 3000 tahun, terbangla malaikat jibrail as selama 300 tahun sehingga ia merasa letih dan lemah dan akhirnya dia turun singgah berteduh di bawah bayangan sebuah pohon dan dia sujud kepada Allah SWT lalu ia berkata dalam sujud:

"Ya Tuhanku apakah sudah aku menempuh jarak perjalanan setengahnya, atau sepertiganya, atau seperempatnya? "

Kemudian Allah swt berfirman yang bermaksud. "Wahai Jibrail, kalau kamu dapat terbang selama 3000 tahun dan meskipun aku memberikan kekuatan kepadamu seperti kekuatan yang engkau miliki, lalu kamu terbang seperti yang telah kamu lakukan, nescaya kamu tidak akan sampai kepada sepersepuluh dari beberapa perpuluhan yang telah kuberikan kepada umat Muhammad terhadap imbalan solat dua rakaat yang mereka kerjakan..... ."

Marilah sama2 kita fikirkan dan berusaha lakukan... Sesungguhnya Allah S.W.T telah menyembunyikan enam perkara iaitu :

* Allah S.W.T telah menyembunyikan redhaNya dalam taat. * Allah S.W.T telah menyembunyikan murkaNya di dalam maksiat. * Allah S.W.T telah menyembunyikan nama-Nya yang Maha Agung di dalam Al-Quran.
* Allah S.W..T telah menyembunyikan Lailatul Qadar di dalam bulan Ramadhan.
* Allah S.W.T telah menyembunyikan solat yang paling utama di dalam solat (yang lima waktu).
* Allah S.W.T telah menyembunyikan (tarikh terjadinya) hari kiamat di dalam semua hari.


Semoga kita mendapat berkat daripada ilmu ini. Wallahualam

Kalau rajin... Tolong sebarkan cerita ini kepada saudara Muslim Muslimat yang lain agar menjadi renungan dan pelajaran kepada kita semua. Ilmu
yang bermanfaat ialah salah satu amal yang berkekalan bagi orang yang mengajarnya meskipun dia sudah meninggal dunia...

Babi Jalanan


Ngomong-ngomong soal babi, seorang doktor spesialis yang kaya baru saja membeli sebuah kereta sport baru yang tangguh dan sangat mahal. Tentu saja, Anda tidak akan mengeluarkan banyak wang untuk membeli kereta tenaga besar hanya untuk dikendarai di dalam bandar yang lalu lintasnya lambat. Jadi, pada suatu hari yang cerah, dia berkendaraan keluar bandar menuju daerah pedesaan yang sepi. Begitu mencapai zona bebas kamera pengintai kecepatan, dia menekan habis pedal gas dan menikmati sentakan kecepatan kereta sportnya. Dengan enjin yang meraung-raung dan decit kelebat kendaraan di sepanjang jalan desa, si doktor tersenyum, melambung menikmati kecepatan tinggi.
Namun, seorang petani kucel yang sedang bersandar di sebuah gerbang kandang, ternyata tak ikut-ikutan melambung nikmat. Dia berteriak sekeras-kerasnya untuk mengalahkan raungan kereta sport itu,”Baaabiiii!!!!!”
Si doktor tau bahwa dia telah bertingkah ugal-ugalan, benar-benar tak peduli akan ketenangan sekitarnya, tetapi dia berpikir,”Persetan!! Gue berhak menikmati kesenangan gue sendiri!”
Lalu dia menoleh dan berteriak kepada si petani,”Lu yang babi!!”
Dalam sekejap saja, saat dia tidak mengarahkan pandangan ke jalan, keretanyanya melanggar seekor babi di tengah jalan.
Kereta sport barunya ringsek berat. Dan senasib dengan si babi, dia mendok beberapa minggu di rumah sakit dan kehilangan banyak wang untuk itu, begitu pula untuk keretanya. Lebih parahnya lagi dia tidak bisa mengobati dirinya sendiri yang seorang doktor.

Menyeberang sungai dengan tali

Ini rumput kasi lembu makan!

Malu nak bergambar!

Yahudi sentiasa mencari jalan menghina islam

Menara Al-Burj Dipanah Petir

[burj-280_970181a.jpg]

4 Views
Imej menunjukkan satu sinaran kilat yang besar memanah puncak menara paling tinggi di dunia. Gambar ini diambil oleh pelajar Mahmoud Hamdan ketika sedang memerhatikan ribut petir yang sangat besar melanda Dubai, di Emiriah Arab Bersatu. Burj Khalifa, setinggi 828m. Pelajar berumur 23 tahun ini mula mengambil gambar bangunan yang tertinggi dunia ketika petir yang besar memanah puncak bangunan. Satu pancaran kilat antara dua untuk tiga batu jauhnya itu mempunyai tenaga melebihi daripada 100,000,000 volt. Mahmoud berasal daripada Palestin, yang sedang menuntut kejuruteraan seni bina, berkata ia sangat bertuah kerana beliau baru sahaja membeli kamera ini. Katanya: "Saya keluar untuk melihat ribut kerana ia sangat jarang terjadi di Dubai. "Saya sedang mengambil gambar-gambar langit di atas bandar raya yang mengagumkan, kemudian dengan tiba-tiba terjadi kilat yang sangat besar." Sumber : www.thesun.co.uk

16 Langkah Jahat Zionis Yahudi Mencapai Matlamat Mereka (2)


January 23, 2009

Bahagian pertama disini.

9) Pembekalan Senjata
Impian Yahudi Menubuhkan Israel Raya

Impian Yahudi Menubuhkan Israel Raya

Pembekalan Senjata dengan membekalkan dan memperlengkapkan persenjataan pelbagai negara, mereka boleh menghancurkan negara-negara itu dengan melagakan antara satu sama lain. Dengan itu, akhirnya yang tinggal hanya sekumpulan polis dan jutawan.Mereka akan cuba menjadikan sempadan di antara dua negara menjadi punca ketegangan.

Contohnya:
i) Iran dan Iraq.

Apabila mereka melakarkan peta Iraq, mereka dengan sengaja membuatkan Iraq tanpa ‘access’ kepada Teluk Arab. Negara itu di sempadani oleh pelbagai negara. Ini membuatkan Iraq sentiasa berfikir untuk mendapat ‘access’ ke laut. Dengan itu Shatt el Arab sangat penting baginya. Apabila Iran mengisytiharkan yang sebahagian dari Shatt el Arab itu kepunyaannya, Iraq menjadi berang lalu berperang dengan Iran. Begitu juga, kemudian Iraq menakluki Kuwait yang membawa kepada Perang Teluk. Berkemungkinan, Iraq akan berperang lagi. Shatt el Arab menjadi semakin penting baginya.Begitu juga, terdapat sebuah kawasan Khorramshar di barat laut (Southwest) Iran yang didiami oleh orang Arab yang sangat rapat dengan Iraq. Kawasan ini diberikan pula kepada Iran.

ii) Saudi Arabia dan Iraq

Di antara dua negara ini, terdapat satu kawasan yang dikenali sebagai Zon Neutral (Neutral Zone). Sesiapa sahaja boleh ke kawasan itu. Perang mungkin boleh meletus kerana Zon Neutral ini.

iii) Turki dan MosulMosul ialah sebuah kota di utara Iraq, mempunyai masyarakat berbangsa Turki yang ramai. Bandar itu telah diberikan kepada Iraq (sewaktu peta Iraq dilakarkan). Hampir-hampir Iraq dan Turki berperang kerana itu pada awal kurun 20.

iv) Turki dan Syria.Terdapat sebuah kawasan yang kebanyakannya didiami oleh orang Arab. Kawasan ini diberikan pula kepada Turki. Dengan itu, suasana tegang sentiasa timbul di antara dua buah negara ini.

v) Syria dan IraqTerdapat beberapa buah bandar di Syria yang didiami oleh orang Arab yang mempunyai pertalian darah dengan Iraq. Mereka merasakan yang mereka orang Iraq tetapi bandar-bandar ini diserahkan kepada Syria. Akibat dari ketegangan ini, negara-negara yang terlibat akan berlumba-lumba untuk memperlengkapkan senjata. Jika berperang, kedua-dua belah pihak akan mengalami kehancuran.Begitu juga Malaysia mempunyai ketegangan hasil dari kes seperti ini.

10) Menyebarkan teori dan prinsip yang salah.

Mereka mengetahui yang teori itu salah tetapi mereka menyebarkan dan memasyhurkannya. Contohnya, Teori Darwin, Teori Sigmond Freud, Reincarnation, dsb.Mereka akan cuba untuk menggelakkan perbincangan yang positif mengenai teori ini.

11) Menukar maksud undang-undang tempatan dan antarabangsa tetapi sebutannya masih sama.

Walaupun undang-undang sesuatu negara atau antarabangsa telah ditetapkan, pengertiannya sentiasa berubah-ubah. Melalui usaha peguam dan cara ‘plea bargaining’ akhirnya undang-undang itu tidak berfungsi dan bermakna. Apa-apa sahaja boleh terjadi.

Contohnya, si anu membunuh seseorang. Hukuman yang sepatutnya jika bersalah katakanlah penjara seumur hidup. Peguam dari kedua-dua belah pihak akan bertemu dan bersetuju supaya jika si anu bersalah, dia tidak akan dipenjarakan seumur hidup dan jika dia tidak bersalah, dia tidak mendapat hak yang sepenuhnya. Ataupun, jika sebuah syarikat kerugian $10 juta kerana perbuatan si anu. Bila si anu dibicarakan dan bersalah, dia hanya diminta untuk membayar ganti rugi sebanyak hanya $5 juta, separuh dari kerugian sebenarnya.

Begitu juga melalui ‘plea bargaining’, iaitu tertuduh menuntut supaya diringankan, dikecualikan dari hukuman yang telah ditetapkan, atau digugurkan dari tuduhan tertentu jika dia sanggup mengaku salah terlebih dahulu. Akhirnya pesalah tidak dihukum dengan sepatutnya.Mari kita lihat contoh dalam US kerana negara ini amat penting untuk yahudi. Dalam Supreme Court US, terdapat sebahagian dari perlembagaan yang telah berubah maksud dari tahun 60an. Contohnya mengenai pengertian ‘Equality’ (Persamaan Hak) yang bererti bahawa seseorang atau sesebuah institusi tidak boleh ‘discriminate’ (berat sebelah/tidak adil) terhadap kaum minoriti. Maka wujudlah sistem kuota. Tetapi sekarang ada orang mengatakan bahawa sistem ini pula yang ‘discriminate’ terhadap majoriti. Undang yang sama tapi maksud yang berbeza.

12) Pasukan tentera pengganas rahsia yang ditubuhkan di merata-rata ibukota dan bandar di Barat.

Contohnya di US, Jewish Defense League (JDL) yang telah ditubuhkan oleh Meir Kahane mempunyai pasukan tentera yang sangat rahsia dan terlatih supaya mereka boleh melawan sebarang revolusi menentang mereka.

13) Membuatkan negara-negara menjadi berhutang banyak supaya Illuminati boleh masuk campur dalam urusan negara-negara itu.

Contohnya di Perancis, jika negara itu mahu meminjam wang, disyaratkan perlantikan seorang yang bernama Nekkar menjadi setiausaha kewangan. Nekkar ini pula telah menjadikan Perancis semakin teruk berhutang sehingga US$170 juta setelah dia menjawat jawatan itu sedangkan dia sepatutnya memulihkan kewangan Perancis!

Begitu juga di UK, mereka telah memberi pinjaman sebanyak 1.25 juta pounds dengan syarat negara itu mestilah membenarkan Bank of England ditubuhkan dan menentukan nilai matawang pound (1694). Satu lagi syarat ialah bank itu akan memberi pinjaman sebanyak 10 pounds untuk setiap 1 pound yang diberikan kepada negara. Hasil dari ini, pada tahun 1945, UK telah berhutang sebanyak 22.5 billion pounds dengan bunga sebanyak 445 juta pounds.

14) Menghancurkan sekeras-kerasnya mereka yang menentang.

Sebagai pengajaran bagi mereka yang menentang, tiada tolak ansur akan diberikan. Yahudi mempunyai agennya di merata tempat. Mereka menguasai komunikasi dan kerajaan, dan sebagainya. Contohnya Napoleon Bonaparte adalah salah seorang ejen Yahudi. Apabila dia menjadi semakin berkuasa, dia telah mengkritik Yahudi dengan terbuka. Akibatnya, Yahudi telah berkomplot menentangnya sehingga di telah dibuang negeri dan membuatkannya kalah di Russia.

Begitu juga Abraham Lincoln. Dia mahu bertukar arah untuk menentang Yahudi kerana dia tidak bersetuju dengan polisi Yahudi mengenai Federal Reserve Bank. Akibatnya, dia telah dibunuh oleh seorang Yahudi, John Wilkes Booth pada tahun 1865.

15) Membunuh agen mereka jika agen itu terlalu banyak mengetahui.
Dengan itu, kerja-kerja mereka sentiasa terpelihara dan dirahsiakan. Kita lihat bahawa semua jeneral dan mereka yang terlibat dalam ‘Trial of Nuremberg’ (Perang Dunia Kedua) telah dibunuh kemudiannya. Mereka yang menandatangani perjanjian Versailles juga terbunuh. Pada tahun 1905, mereka telah menghantar seorang agen untuk membuat laporan mengenai Mt. Sinai. Laporan ini sangat bernilai. Kemudian pada tahun 1939, agen ini dihantar sekali lagi untuk membuat laporan rahsia. Beberapa tahun kemudian, agen ini terbunuh dengan misteri. Jadi, hasil laporan itu terus menjadi rahsia.

16) Menggunakan musuh dalam plan mereka.
Bahkan mereka menggunakan musuh untuk membuktikan sesuatu yang memanfa’atkan mereka dan akhirnya musuh itu akan dimusnahkan. Mereka menggunakan Hitler dan Nazi supaya boleh meletus perang antarabangsa. Begitu juga, mereka telah menghasut Saddam Hussein untuk mencerobohi Kuwait. Akibatnya, Iraq diserang tanpa tolak ansur.

Demikianlah perkara penting dari plan Yahudi yang dinyatakan dalam buku itu.

Tamat.

Bawa peti ais dengan basikal

Basikal bawa kereta

Telefon Awam di laut

Akai ada ka?

Papan tanda yang lucu

Beristeri empat

Buah-buahan yang pelik dan aneh

KHUTBAH JUMAAT: HANCURKAN KEJAHATAN DAJJAL YAHUDI

Posted on Januari 26, 2009 by ekhutbah

السلام عليكم

الحَمْدُ للهِ الَّذِيْ أَرْسَلَ رَسُوْلَهُ بِالهُدَى وَدِيْنِ الحَقِّ لِيُظْهِرَهُ عَلَى الدِّيْنِ كُلِّهِ وَلَوْ كَرِهَ المُشْرِكُوْنَ أَشْهَدُ أَنْ لاإِلهَ إِلا اللهُ وَأَشْهَدُ أَنَّ سَيِّدَنَا مُحَمَّدًا عَبْدُهُ وَرَسُوْلُهُ اللّهُمَّ صَلِّ وَسَلِّمْ وَبَارِكْ عَلىَ سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِهِ وَأَصْحَابِهِ وَمَنْ تَبِعَهُمْ بِإِحْسَانٍ إِلَى يَوْمِ الدِّيْنِ …أَمَّا بَعْدُ…فَيَا عِبَادَ اللهِ ! اتَّقُوْا اللهَ حَقَّ تُقَاتِهِ وَلاتمَوُْتُنَّ إِلا وَأَنْتُمْ مُسْلِمُوْنَ …

Wahai hamba-hamba Allah ! Bertaqwalah sekalian kamu kepada Allah dengan sebenar-benar taqwa. Dan Janganlah kamu mati melainkan dalam keadaan Islam.

Saya menyeru diri saya sendiri dan juga sidang Jumaat sekalian agar kita sama-sama meningkatkan ketaqwaan kita kepada Allah dengan melakukan segala suruhanNya dan menjauhi segala yang ditegahNya.Sidang Jumaat yang dihormati sekalian

Firman Allah dalam ayat 52 surah al-Maidah :

فترى الذين فى قلوبهم مرض يســرعون فيهم يقولون نخشى أن تصيبنا دائرة فعسى الله أن يأتى بالفتح أو أمر من عنده فيصبحوا على ما أسروا فى أنفسهم نــدمين

Maksudnya : Maka engkau akan melihat orang-orang yang ada penyakit dalam hatinya daripaada kalangan munafik bersegera mendekati mereka (Yahudi dan Kristian) lalu berkata : “ Kami takut akan ditimpa bencana”. Mudah-mudahan Allah akan mendatangkan kemenangan kepada rasulNya atau sesuatu keputusan dari sisiNya. Oleh kerana itu mereka dari kalangan munafik menjadi sesal terhadap apa yang mereka rahsiakan dalam diri mereka.

Kita kini mula memasuki awal bulan Sofar dengan meninggalkan bulan Muharram yang banyak mencatat sejarah penting kepada umat Islam antaranya peristiwa penghalauan yahudi di Khaibar yang telah berlaku pada penghujung bulan Muharram tahun 7 Hijrah. Rasulullah s.a.w telah bertindak tegas kepada kaum yahudi Khaibar yang merupakan kubu terakhir yahudi di Semenanjung Arab setelah diambil kira beberapa alasan yang munasabah antaranya kerana pengkhianatan yahudi dalam usaha menjatuhkan Daulah Islamiah Madinah walau pun telah diberikan layanan yang baik oleh umat Islam serta penglibatan mereka dalam peperangan Ahzab menentang Islam. Sebelum memasuki kubu musuh di Khaibar lalu Rasulullah s.a.w yang datang bersama dengan 1600 tentera Islam bagi berhadapan dengan 10 ribu yahudi Khaibar setelah menolak golongan munafik daripada turut serta dalam serangan ini telah berdoa :

اللّهُمَّ رَبَّ السَّمـَـوَاتِ السَّبـْعِ وَمَـا أَظْلَلْنَ وَرَبَّ الأرْضِيْن وَمَـا أَقْلَلْنَ وَرَبَّ الشَّيـَاطِيْن وَمَـا أَضْلَلْنَ فَإِنَّا نَسْْأَلُكَ خَيْرَ هذِهِ القَرْيَة وَ خَيْرَ أَهْلِهَا وَ خَيْرَ مَـا فِيْهَا وَنـَـعُوْذُبِكَ مِنْ شَرِّ هذِهِ القَرْيَة وَ شَرِّ أَهْلِهَا وَ شَرِّ مَـا فِيْهَا

Maksudnya : Wahai Tuhanku yang memiliki langit dan apa yang berada di bawah naungannya, Tuhan yang memiliki bumi dan apa-apa yang berada di atasnya, Tuhan yang memiliki syaitan dan apa yang menyesatkan. Sesungguhnya kami bermohon kepadamu kebaikan negeri ini, kebaikan penduduknya dan kebaikan apa-apa yang ada padanya. Kami juga berlindung denganMu daripada kejahatan negeri ini, kejahatan penduduknya dan kejahatan apa-apa yang ada padanya.

Seterusnya Rasulullah s.a.w bersabda yang bermaksud : “ Teruskan perjalanan kamu Bismillah!”

Akhirnya tentera Islam berjaya menawan semua kubu yahudi Khaibar setelah ada dikalangan yahudi yang terbunuh dan kebanyakan mereka keluar meninggalkan Khaibar. Peperangan ini menyaksikan 15 tentera Islam gugur syahid dan 93 yahudi terbunuh.Sidang Jumaat yang dirahmati Allah,

Peristiwa ini telah membongkarkan lagi bagaimana kedegilan dan kejahatan yahudi walau pun telah diberi layanan yang istimewa oleh Daulah Islam namun mereka terus memusuhi Islam yang telah meranapkan sistem riba yahudi yang sebelum ini berjaya menguasai ekonomi Madinah dengan berpecahnya bangsa arab. Dunia Islam dan dunia barat tidak pernah lupa tentang kejahatan Yahudi yang telah menghancurkan negara-negara umat Islam dan Eropah akibat tamakkan takhta dan harta. Banyak negara di Eropah pernah bertindak menghalau yahudi keluar daripada negara mereka bermula daripada kerajaan Inggeris malah yahudi begitu berdendam kepada Jerman yang didakwa bukan sahaja menghalau yahudi keluar dari negara itu malah pemimpin Jerman pada masa itu bertindak membakar kebanyakan mereka. Namun begitu yahudi dengan tindakan yang licik telah berjaya kembali ke negara Eropah setelah berlakunya pemberontakan dan peperangan yang didalangi oleh yahudi. Yahudi bertanggungjawab dalam meletuskan Revolusi Inggeris, Perancis, Amerika, Russia dan peperangan saudara di Sepanyol. Yahudi telah bertindak cepat dengan menawarkan pinjaman kepada pihak yang terbabit dengan pemberontakan dan peperangan di mana bukan sahaja pihak yang menang terpaksa menanggung hutang malah pihak yang kalah dan digulingkan turut dibebankan dengan hutang. Apabila berjaya menguasai hampir keseluruhan negara Eropah yang pernah bertindak menghalau yahudi sebelum ini maka yahudi mula mengatur langkah dalam memastikan semua negara yang berhutang dengannya sentiasa mengikuti arahan mereka serta menjaga kepentingan yahudi. Contohnya Britain sendiri terpaksa berusaha dalam menyerahkan bumi Palestin kepada yahudi sebagai penempatan yang diidam-idamkan selama ini setelah kejatuhan Khilafah Uthmaniah Turki juga akibat perancangan jahat yahudi.Sidang Jumaat yang diberkati Allah,

Serangan terhadap Iraq yang kini memasuki hari yang ke-16 turut menyaksikan bagaimana yahudi sebagai dajjal pembunuh yang dahagakan darah manusia berjaya menghasut Syaitan Amerika dan Britain serta beberapa sekutu penceroboh untuk melakukan serangan yang bacul dan tidak bertamadun itu. Dunia hanya mampu menjadi pemerhati kepada pembunuhan yang kejam dan tidak berperi kemanusiaan setelah Pertubuhan Bangsa-bangsa Bersatu (PBB) berjaya dimandulkan peranannya. Lebih 10 ribu peluru berpandu termasuk bom berangkai menghujani bumi Iraq sehingga hari ini di mana pihak penceroboh sentiasa mempertahankan tindakan mereka yang dikatakan sentiasa tepat. Mungkin hanya ratusan peluru berpandu yang tepat ke sasaran sedangkan ribuan bom yang lain terus meratah dan membaham rakyat Iraq yang tidak bersalah sehingga ada kanak-kanak yang terburai otaknya, ada perempuan yang penggal kepalanya, ada orang tua yang berkecai tubuhnya dibaham bom penceroboh. Jumlah orang awam yang terbunuh terus meningkat melebihi 600 orang dan yang tercedera melebihi 6000 orang. Kini masjid turut dijadikan sasaran atas alasan menjadi tempat tersimpan senjata Iraq dan persembunyian tentera Iraq. Kita buat sekian kalinya terus mendesak agar tentera penceroboh ini segera keluar dari bumi Iraq. Jangan cuba tunjuk baik dengan menghulurkan bantuan kemanusiaan dengan sebelah tangan sedangkan sebelah tangan lagi bersiap untuk menyembelih rakyat Iraq. Kita tahu bahawa Amerika dan tentera penceroboh yang lain tidak akan berundur walau pun terpaksa menambah anggota tambahan dan sumber kewangan kerana peperangan di Iraq yang diletuskan hasil hasutan dajjal yahudi tidak akan terhenti sehingga Iraq benar-benar kalah dan ranap. Peperangan d Iraq dari segi hakikatnya akan melihat dua keadaan yang berbeza daripada keputusan perang nanti terhadap umat Islam dan yahudi khususnya. Jika Islam menang di Iraq insya Allah maka yahudi akan lebih cepat dapat dikuburkan di Israel. Jika Islam tewas di Iraq maka bukan sahaja satu lagi negara umat Islam akan dijajah dengan penjajahan baru kuffar malah penempatan yahudi akan berkembang bukan setakat di Israel malah yahudi akan meluaskan negara Israel Raya sebagaimana dicita-citakan iaitu memanjang dari Syria hingga ke Iraq dan Mesir. Inilah dia antara dendam yahudi yang tidak pernah padam dalam memerangi Islam dan umatnya sehingga hari qiamat.

Ingatlah firman Allah dalam sebahagian ayat 64 surah al-Maidah :

….. وألقينا بينهم العدوة والبغضاء إلى يوم القيـــمة كلما أوقدوا نارا للحرب أطفأها الله ويسعون فى الأرض فسادا والله لايحب المفسدين

Maksudnya : ……. Dan Kami telah timbulkan permusuhan dan kebencian di antara mereka sehingga hari qiamat. Setiap kali mereka menyalakan api peperangan di mana Allah telah memadamkannya dan mereka melakukan kerosakan di muka bumi dan Allah tidak menyukai orang-orang yang membuat kerosakan.Sidang Jumaat yang dihormati sekalian,

Peperangan di Iraq bukanlah bermatlamat utama untuk mengaut minyak yang ada di sana tetapi keuntungan hasil minyak merupakan hanya janji dajjal yahudi kepada Syaitan Amerika dan Britain serta penceroboh yang lain sedangkan matlamat yang utama ialah menghancurkan kekuatan Islam yang terus menjadi penghalang kepada yahudi untuk membina negara Israel Raya bagi menjamin kuasa yahudi dalam memerintah dunia. Yahudi tidak mahu bangsanya lebih ramai yang mati lalu menjadikan tentera penceroboh yang kebanyakannya beragama Kristian sebagai benteng dalam menjayakan cita-cita mereka. Kuasa Kristian bukan sahaja telah dibeli malah pemimpin yang ingin kekal memimpin terutama di Amerika mestilah mendapat sokongan daripada yahudi. Yahudi sebelum ini terlalu bimbang apabila kejahatan mereka di Palestin sentiasa diberi perhatian utama oleh masyarakat dunia disebabkan dunia mula bencikan peperangan dan berusaha mencari kedamaian. Jika dunia tidak mempunyai peperangan maka yahudi tidak mampu lagi meneruskan keganasan untuk menguasai dunia maka yahudi dengan perancangan yang rapi telah melakukan serangan 11 September terhadap 2 bangunan utama di Amerika yang dijadikan alasan kepada dunia untuk menghalalkan keganasan dan pembunuhan terutama terhadap umat Islam. Serangan itu juga berjaya melahirkan manusia yang gila kepada pembunuhan lalu ditambah dengan janji manis yahudi untuk memberi mereka kemewahan dan kuasa yang menyebabkan manusia ganas yang dihasut ini tanpa segan silu melakukan apa sahaja mengikut perancangan yahudi. Jika Iraq diserang semata-mata mahu mewujudkan kestabilan negara di Asia Barat maka negara pertama yang sepatutnya diserang ialah Israel yang terus melakukan pembunuhan di Palestin bukannya Iraq.

Oleh itu marilah kita sama-sama berdoa kepada Allah agar memberi pertolongan kepada umat Islam dan mujahidin di Iraq. Semoga Allah menetapkan mereka dalam iman dan perjuangan suci untuk mempertahankan agama Islam dan tanahair tercinta. Semoga Allah mengalahkan tentera penceroboh bermula di Iraq sehingga cita-cita umat Islam untuk menguburkan yahudi di Palestin semakin hampir dan nyata.

بَارَكَ اللهُ لِيْ وَلَكُمْ فِي القُرْآنِ العَظِيْمِ وَنَفَعَنِي وَإِيَّاكُمْ بِمَا فِيْهِ مِنَ الآيَاتِ وَالذِّكْرِ الحَكِيْمِ وَتَقَبَّلَ مِنِّي وَمِنْكُمْ تِلاوَتَهُ إِنَّهُ هُوَ السَّمِيْعُ العَلِيْمُ وَاسْتَغْفِرُ اللهَ العَظِيْمَ لِيْ وَلَكُمْ وَلِسَائِرِ الُمْسِلِمْينَ وَالمُسْلِمَاتِ وَالمُؤْمِنِيْنَ وَالمُؤْمِنَاتِ فَاسْتَغْفِرُوْهُ فَيَا فَوْزَ المُسْتَغْفِرِيْنَ وَيَا نَجَاةَ التَّائِبِيْنَ

Difailkan dalam: Jihad & Iktibar Peperangan

IDF at Wailing Wall

Segala tipu daya untuk kepentingan Yahudi adalah halal. “Orang Yahudi boleh berdusta untuk menipu orang kafir”. Baba Kamma 113a.

Bangsa Non-Yahudi adalah najis dan setara dengan binatang. “Semua anak keturunan orang kafir (bukan Yahaudi) tergolong sama dengan binatang”. Yabamoth 98a. “Anak perempuan orang kafir (bukan Yahudi) sama dengan ‘niddah’ (najis) sejak lahir”. Abodah Zarah 36b. “Orang kafir (bukan Yahudi) lebih suka berhubungan seks dengan lembu”. Abodah Zarah 22a-22b.

“Engkau disebut manusia (Adam), tetapi ‘goyim’ tidak disebut sebagai manusia”. Ezekiel 34:31. “Inilah kata-kata dari Rabbi Simeon ben Yohai, ‘Tob shebe goyim harog’ (Bahkan goyim yang baik sekalipun seluruhnya harus dibunuh)”. Perjanjian Kecil, Soferim 15, Kaedah 10.

Inilah sebagian kecil dari ayat-ayat hitam Talmud. Inilah landasan ideologis kaum Zionis dalam hidupnya. Setiap hari Sabtu yang dianggap suci (Shabbath), mereka mendaras Talmud sepanjang hari dan mengkaji ayat-ayat di atas. Mereka menganggap Yahudi sebagai ras yang satu-satunya berhak disebut manusia. Sedangkan ras di luar Yahudi mereka anggap sebagai binatang, termasuk orang-orang liberalis yang malah melayani kepentingan kaum Zionis.

pray while killing

Menganiaya orang Yahudi dianggap kafir dan pelakunya harus dibunuh, tapi tidak sebaliknya. “Jika seorang kafir menganiaya orang Yahudi, maka dia harus dibunuh”. Sanhedrin 58b.

Orang Non-Yahudi adalah budak pekerja sukarela. “Seorang Yahudi tidak wajib membayar upah kepada orang kafir yang bekerja kepadanya”. Sanhedrin 57a.

Di mata hukum, orang Yahudi memiliki kedudukan lebih tinggi dari pada Non-Yahudi.“Jika lembu seorang yahudi melukai lembu orang Kan’an, tidak perlu ada ganti rugi. Jika lembu orang Kan’an melukai lembu orang Yahudi, maka orang itu wajib membayar ganti rugi sepenuh-penuhnya”. Baba Kamma 37b.

Harta benda milik orang Non-Yahudi adalah hak milik yang halal bagi orang Yahudi. “Tuhan tidak mengampuni orang yahudi yang mengawinkan anak perempuannya kepada orang tua, atau memungut menantu bagi anak laki-lakinya yang masih bayi, atau mengembalikan barang hilang milik orang Cuthea (kafir, bukan Yahudi)”. Sanhedrin 57a.

Mencuri dan membunuh orang Non-Yahudi adalah halal. “Jika seorang Yahudi membunuh seorang Cuthea, tidak ada hukuman mati. Apa yang dicuri oleh seorang Yahudi boleh dimilikinya”. Sanhedrin 57a. “Kaum kafir adalah di luar perlindungan hukum dan Tuhan membukakan uang mereka untuk Bani Israel”. Baba Kamma 37b.

IDF is praying

“Kepemilikan orang non-Yahudi seperti padang pasir yang tidak dimiliki; dan semua orang (setiap Yahudi) yang merampasnya, berarti telah memilikinya.” (Talmud IV/3/54b)

“Orang Yahudi boleh mengeksploitasi kesalahan orang non-Yahudi dan menipunya.” (Talmud IV/1/113b)

“Orang Yahudi boleh mempraktekan riba terhadap orang non-Yahudi.” (Talmud IV/2/70b)

“Ketika Messiah (Raja Yahudi Terakhir atau Ratu Adil) datang, semuanya akan menjadi budak-budak orang-orang Yahudi.” (Erubin 43b)

Ketaatan mutlak kepada para rabbi sebagai pemegang otoritas tafsir Talmud.

“Barangsiapa tidak taat kepada rabbi mereka akan dihukum dengan cara dijerang dalam kotoran manusia yang mendidih di neraka”. Erubin 2b.

Boleh melakukan kejahatan asal tidak dikenali sebagai Yahudi. “Bilamana seorang Yahudi tergoda untuk melakukan kejahatan (zina[?]), maka hendaklah ia pergi ke suatu kota di mana ia tidak dikenal orang, dan lakukanlah kejahatan itu di sana”. Moed Kattan 17a.

non jewish is not human

“Tidak ada isteri bagi non-Yahudi, mereka sesungguhnya bukan isterinya.” (Talmud IV/4/81 dan 82ab)

“Orang-orang Yahudi harus selalu berusaha untuk menipudaya orang-orang non-Yahudi.” (Zohar I, 168a)

“Jika dua orang Yahudi menipu orang non-Yahudi, mereka harus membagi keuntungannya.” (Choschen Ham 183, 7)

“Tetaplah terus berjual beli dengan orang-orang non-Yahudi, jika mereka harus membayar uang untuk itu.” (Abhodah Zarah 2a T)

“Tanah orang non-Yahudi, kepunyaan orang Yahudi yang pertama kali menggunakannya.” (Babba Bathra 54b)

“Setiap orang Yahudi boleh menggunakan kebohongan dan sumpah palsu untuk membawa seorang non-Yahudi kepada kejatuhan.” (Babha Kama 113a)

AYAT-AYAT CINTA BANGSA YAHUDI

Ayat-ayat cinta bangasa Yahudi

Talmud merupakan kitab suci kelompok Zionis-Yahudi di seluruh dunia. Seluruh tindak-tanduk Zionis-Israel mengacu pada ayat-ayat Talmudisme. Bahkan Texe Marrs, investigator independen Amerika yang telah menelusuri garis darah Dinasti Bush selama enam tahun, menemukan bukti bahwa keluarga besar Bush, termasuk Presiden AS George Walker Bush, merupakan sebuah keluarga yang sangat rajin mendaras dan mempelajari Talmud.

“Dinasti Bush adalah dinasti Yahudi dan mereka menjadikan Talmud sebagai kitab sucinya. Adalah salah besar menyangka mereka sebagai keluarga Kristiani. Mereka menunggangi kekristenan untuk menipu warga Kristen dunia. Padahal, mereka merupakan keluarga Talmudis yang taat, ” demikian Texe Marrs.

Kita tentu sudah banyak mendengar tentang Talmud. Namun belum banyak yang mengetahui apa saja ayat-ayatnya. Berikut kami tampilkan sejumlah ayat-ayat Talmud yang menjadi dasar segala tindakan kaum Zionis terhadap orang-orang non-Yahudi (Ghoyim atau Gentilles), dan darinya Anda akan bisa “memahami” mengapa kaum Zionis selalu saja mau menang sendiri, selalu mengkhianati perjanjian, dan sebagainya.

Inilah ayat-ayat cinta mereka :

“Hanya orang-orang Yahudi yang manusia, sedangkan orang-orang non Yahudi bukanlah manusia, melainkan binatang.” (Kerithuth 6b hal.78, Jebhammoth 61a)

“Orang-orang non-Yahudi diciptakan sebagai budak untuk melayani orang-orang Yahudi.” (Midrasch Talpioth 225)

“Angka kelahiran orang-orang non-Yahudi harus ditekan sekecil mungkin.” (Zohar II, 4b)

“Orang-orang non-Yahudi harus dijauhi, bahkan lebih daripada babi yang sakit.” (Orach Chaiim 57, 6a)

“Tuhan (Yahweh) tidak pernah marah kepada orang-orang Yahudi, melainkan hanya (marah) kepada orang-orang non-Yahudi.” (Talmud IV/8/4a)

“Di mana saja mereka (orang-orang Yahudi) datang, mereka akan menjadi pangeran raja-raja.” (Sanhedrin 104a)

“Terhadap seorang non Yahudi tidak menjadikan orang Yahudi berzina. Bisa terkena hukuman bagi orang Yahudi hanya bila berzina dengan Yahudi lainnya, yaitu isteri seorang Yahudi. Isteri non-Yahudi tidak termasuk.” (Talmud IV/4/52b)

Yahudi jahat dulu, kini dan selamanya!

kain telekung pun sembahyang

Islam dihina ,ditindas dan difitnah oleh yahudi zionis