Pages

Thursday, May 6, 2010

Wanita tanpa tangan mahu tali pinggang hitam taekwandoSheila Radziewicz menggunakan senjata nunchucks semasa berlatih taekwando di pusat taekwando Bruce McCorry's Martial Arts di Peabody, Massachussets. - AP


PEABODY, Massachusetts 5 Mei - Seorang wanita yang lahir tanpa tangan kini bersiap sedia menjalani ujian bagi meraih tali pinggang hitam dalam taekwando.
Sheila Radziewicz dijadual mengambil ujian tersebut pada bulan depan di pusat taekwando Bruce McCorry's Martial Arts di Peabody.
Wanita berusia 32 tahun itu yang merupakan pemegang tali pinggang coklat, dilahirkan dengan sindrom thrombocytopenia-absent radius atau TAR, memberitahu akhbar The Salem News bahawa dirinya sudah berlatih dalam seni mempertahankan diri itu sejak tiga tahun.
Jurulatihnya, McCorry berkata, beliau tidak pernah menemui pelatih seperti Radziewicz. Di sebalik kekurangannya, wanita itu masih boleh mematahkan papan dengan tendangan kakinya.
Radziewicz yang menetap di bandar Salem di sini dan bertugas sebagai peguam mewakili mangsa-mangsa keganasan rumahtangga berkata, beliau tidak pernah membiarkan kecacatannya menghalang pergerakan dirinya.
Pada usia 23 tahun, Radziewicz memperoleh lesen memandunya. Beliau memandu menggunakan kakinya. - AP

Lucifer adalah Tuhan Tersembunyi Masyarakat SekulerOleh : Henry Makow PhD
Seorang sejarawan yang berusia 37 tahun, bernama David Livingstone tinggal di Montreal, Kanada, menulis sebuah buku yang mengejutkan bahwa dengan memasukan peradaban sekuler modern ke dalam masyarakat mengotori kebenaran.
Di Dalam buku berjudul The Dying God, The Hidden History of Western Civilization, Livingstone menunjukkan bahwa Budaya sekuler moden itu sebenarnya merupakan sebuah produk dari tradisi penyembah Syaitan yang dapat ditelusuri kembali yang sampai jauh ke masa Babilonia kuno melalui jalur Freemason, Rosicrucian, Templar, Plato dan para pengikut Cabal (persekongkolan politik rahsia).
Pada dasarnya tradisi ini mengadopsi Lucifer atau Syaitan sebagai simbol pemberontakan umat manusia melawan terhadap Tuhan, dan sebagai akibat pemberontakan itu, kemudian mereka mengabadikan alasan-alasan manusia akan selera dan keinginannya yang dijadikan sebagai patokan penting nilai kebaikan dan kebenaran.
Nilai-nilai Lucifer itu biasanya digambarkan atau didefinisikan dengan istilah kebebasan dalam menghancurkan moral dan ketenteraman masyarakat. Kebebasan berarti pengusiran bukan pengangkatan dan memberikan kekuatan.
Tujuan okult yang sebenarnya adalah memberikan kekuatan kepada elit penguasa. Livingstone, yang sebenarnya tidak "religius" menjelaskan:
"Prinsip dasar agama-agama adalah melakukan suatu tindakan kepada orang lain sebagaimana kita ingin diperlakukan .... sebuah prinsip keadilan, (sebaliknya) faham okult ... terjerat oleh kesombongannya untuk mencari suatu jenis pengetahuan yang menjadikan mereka terlepas dari orang lain, kemudian memeliharanya untuk menjaga elit (222)
Livingstone menunjukkan bagaimana dogma okult ini dengan diam-diam diadopsi oleh para elit kunci sepanjang perjalanan sejarah dan mereka inilah yang berada di balik berdirinya kerajaan Inggris (1649), Amerika Serikat (1776), Revolusi Perancis (1789) dan Revolusi Rusia (1917), tiga diantaranya melibatkan pembunuhan raja .
Lucifer adalah "pembawa cahaya- bringer of light ." Okult ini diilhami dengan apa yang disebut pencerahan - Enlightenment, yang menggambarkan kebudayaan modern. Francis Bacon adalah seorang anggota Rosicrucian, Diderot, Rousseau, Voltaire, dan Newton semuanya anggota Freemasons. Lima puluh enam penandatangan Decleration of Independence - Pernyataan Kemerdekaan Amerika Serikat dan kebanyakan Presiden Amerika Serikat adalah anggota Masons. Juga Stalin, Roosevelt dan Churchill. Rencana kota Washington dirancang oleh seorang Mason berbentuk sebuah pentagram atau bintang berujung lima, simbol Lucifer.
Revolusi ilmiah juga berakar di dalam okult sebagai magic atau sihir, yaitu memanipulasi nature - sifat dasar.
Makna penting dari buku Livingstone jelas yang didokumentasikan dengan sangat baik. Sebuah segmen dominan dari para pemimpin elit adalah mereka dengan diam-diam menjadi budaknya Lucifer; pengaruh mereka yang busuk dan jahat adalah jelas ada dimana-mana.
Faham Sekuler adalah sebuah agama sebagaimana agama Kristen. "Pemisahan gereja dengan negara" adalah suatu tipu-daya untuk mengabadikan Lucifer sebagai tuhan dalam dunia modern. Tujuan sekulerisme Masonik adalah untuk menghancurkan agama-agama asli seperti Kristen dan Islam.
Orang-orang sekuler dapat bermoral ketika mereka mengikuti suara hati kesadaran mereka, yaitu berupa petunjuk Tuhan. Tetapi mereka lebih mungkin mengikuti yang tersesat, jika mereka tidak percaya bahwa yang baik merupakan bagian dari suatu tatanan moral yang nyata.
Ketika suatu alasan dipisahkan dari sebuah moralitas kebenaran yang absolut dari Tuhan, maka alasan dapat digunakan untuk membenarkan apapun, termasuk aniaya dan kekejaman. Sasaran Tatanan Dunia Baru adalah mengalihkan umat manusia dari Rencana Tuhan dan memperbudak kita di bawah kekuasaan elit pengikut Setan yang jahat.
Bacalah apa yang ditulis oleh Svali, seorang pembelot Illuminati, mengenai sebuah kelompok super-kaya pengikut Lucifer yang merencanakan sebuah negara polisi dunia:
Illuminati adalah sebuah kelompok yang mempunyai kepercayaan terhadap "pencerahan-enlightement". Yaitu faham Luciferian, mereka mengajarkan kepada para pengikutnya bahwa akar ajarannya berasal dari agama-agama misteri zaman kuno semasa Babilonia, Mesir, dan Celtic druidisme. Mereka mengambil apa yang "terbaik" menurut anggapannya dari praktek-praktek yang mendasar setiap ajaran, kemudian menggabungkan semuanya kedalam sebuah disiplin okult yang betul-betul kuat. Banyak kelompok pemujaan ditingkat lokal memuja dewa-dewa masa lampau seperti " El", "Baal", dan "Ashtarte", seperti juga "Isis dan Osiris" dan "Set ".... Saya (Svali) sungguh mengetahui bahwa mereka ini mengajarkan dan mempraktekkan ajaran Setan yang jahat."
Para sejarawan dibayar untuk menutupi kebenaran ini. Dalam buku karya David Livingstone 'the Dying God' kejahatan sejarawan ini dibongkar. Di dalam sebuah dunia yang adil, sepatutnyalah sejarawan yang cemerlang seperti David Livingstone ini akan mendapatkan penghargaan. Namun sebagai ganti penghargaan, ia hidup dari membuat mebel.
BAGAIMANA LUCIFER DIPUJA
Berjuta-juta orang-orang tidak menyatakan hormat kepada Lucifer pada sembahyang mingguan. Para pendeta dengan gaun merahnya tidak berkhotbah mengenai ajaran Setan dari atas mimbarnya. Lucifer tidak menyatakan dirinya secara terbuka. Iblis menyatakan perang terhadap ruhani atau jiwa umat manusia secara rahasia.
Para pelayan Lucifer duduk di kantor-kantor besar, mengendarai mobil limosin dan tampil di acara TV. Mereka adalah para pemimpin politik dan budayawan kita, kebanyakan dari mereka korban penipuan ambisius.
Khotbah-khotbah Lucifer kita temukan banyak di dalam video musik, video games, televisi dan film Amerika.
Sampai seberapa jauhkah orang-orang Amerika akan mentolelir pengajaran faham Setan?
Komplotan konspirasi Setan ini hanya berhasil karena orang-orang tidak mempercayai sesuatu yang sangat besar sekali dan besar benar-benar ada.
KONKLUSI
Usaha manusia adalah sebuah pertanyaan sederhana, apakah kita ingin mengikuti jalan Tuhan, atau Lucifer? Jika kita ingin selamat dunia dan khirat, ya melaksanakan sesuai ajaran agama yang benar. Jika tidak, artinya memilih menjadi pengikut Lucifer, Anda dapat membayangkan apa akibatnya.
Dunia ini menjadi ajang ujian ruhani kita. Orang-orang yang mendorong diproduksinya film-film dengan thema kekerasan, kekejaman dan seks tidak beroperasi secara random atau acak "apapun yang dijualnya" adalah mendasar. Mereka mempunyai lambang Masonic di dalam logonya. Pemain-pemain utama mengikuti naskah okult yang telah dirancang untuk memperbudak umat manusia, ruhani dan raganya. Mereka membangun sebuah penjara dahsyat berdasarkan pada mental jahat mereka sendiri. Ini adalah Tatanan Dunia Baru; kita adalah narapidana-narapidananya.
Adakah pertanyaan mengapa David Livingstone memberi judul bukunya The Dying God ?
Diterjemahkan oleh: akhirzaman.info
Original source: http://www.savethemales.ca

Maksud Tersembunyi Dalam Lambang Illuminati/FreemasonHeksagram terdiri atas dua segitiga yang posisi saling berlawanan sehingga membentuk enam sudut. Jika heksagram kita tempatkan di atas lambang Great Seal, ada 5 sudut yang mengarah pada kata-kata bahasa latin di dalamnya. Di sisi atas tertulis kata “Annuit Coeptis” yang dalam bahasa Inggeris bererti “Announcing the Beginning of”, sedangkan pada sisi bawah Great Seal tertulis “Novus Ordo Seclorum” yang berarti “New World Order”.

Hexagram yang ditempatkan di atas Great Seal, akan mengarah pada objek masing-masing, jika menggunakan pemerhatian berdasarkan arah jarum jam (kiri-kanan), maka akan diperolehi:

Sudut 1 menunjukkan huruf A dari kata Annuit

Sudut 2 akan menunjukkan “The all-seeing eye”

Sudut 3 akan menunjukkan huruf S dari kata Coeptis

Sudut 4 akan menunjukkan huruf M dari kata Seclorum

Sudut 5 akan menunjukkan huruf O dari kata Order

Sudut 6 akan menunjukkan huruf N dari kata Novus


Dengan demikian, huruf-huruf yang terkumpul adalah ASMON. Tentu sahaja ini merupakan sebuah anagram. Dan untuk mencari kemungkinan urutan katanya, dengan menggunakan software Anagram Genius V.1. akan menemukan ASMON sebagai anagram dari MASON dengan tingkat ketepatan 87%. Seperti yang kita tahu, Mason adalah ungkapan pendek dari organisasi Freemason, yang dikatakan terlibat berbagai konspirasi peringkat tinggi dan telah berhasil mengubah “wajah dunia” kita seperti sekarang ini.

Lambang dari organisasi ini adalah jangkasudut dan sesiku, tambahan pula jika lambang tersebut kita letakkan di atas Great Seal, maka akan menunjuk pada objek-objek yang sama dengan apa yang telah disebutkan di atas. Organisasi selalu menyamarkan kewujudannya di dalam pelbagai lambang yang biasanya terungkap di dalam pelbagai bentuk-bentuk geometri sehingga nisbah emas (Phi).

“The Great Seal” ditetapkan menjadi salah satu lambang negara Amerika pada 20 Jun 1782. Gambar disebaliknya tidak pernah diketahui sampai akhirnya lambang tersebut dijadikan sebagai sebagian dari mata wang dolar ketika masa pemerintahan seorang Mason, Roosevelt. Mata yang terdapat di atas piramid Mason pada “The Great Seal” adalah “Mata Tuhan”. Mata Tuhan yang sedang mengawasi dan penglihatannya mampu menembus hati.


The Great Seal penuh dengan makna-makna tersembunyi berkenaan misteri yang meliputinya. Fakta-fakta disebalik misteri simbol Mason, The Great Seal, antara lain:

* Pada ranting pohon zaitun, daun berjumlah 13
* Pada cakar kanan, anak panah berjumlah 13
* Pada kalimat, “E Pluribus Unum”, huruf-hurufnya berjumlah 13
* Pada sisi atas helang, terdapat bintang yang berjumlah 13
* Pada sayap kanan, bulu berjumlah 32 yang melambangkan tingkat 32 dalam darjat Freemason
* Pada gambar Piramid, jumlah lapisan batu granit adalah 13 yang mewakili 13 keturunan Illuminati
* Pada kalimat Annuit Coeptis, huruf-hurufnya berjumlah 13

Yang perlu diperhatikan adalah pada helang The Great Seal, jumlah bulu pada sayap kanan ada 32, sedangkan sayap kiri berjumlah 33. Angka 32 pada sayap kanan mewakili jumlah tingkatan pada Scottish Rite, dan 33 mewakili 33 tingkatan Freemasonry. Jumlah bulu ekor ada 9, ini melambangkan 9 tingkatan Mason yang ada di York Rite. Helang itu sendiri merupakan ikon Masonry yang telah digunakan secara luas oleh Scottish Rite.

Jika diperhatikan dengan teliti, kita akan menemukan 13 pentagram pada sisi atas kepala helang. Pentagram-pentagram itu disusun dengan membentuk formasi heksagram atau Seal of Solomon yang lebih besar lagi. Heksagram adalah azimat yang digunakan kaum pagan untuk membangkitkan syaitan. Ini juga merupakan mewakili lucifer (666) yang terbentuk dari 6 titik, 6 sudut, dan 6 permukaan.

Lambang burung helang yang digunakan Mason menggantikan burung Phoenix sebagai simbol kenegaraan pada tahun 1841. Phoenix adalah simbol persaudaraan sejak zaman Mesir kuno. Phoenix dipakai oleh para pendiri (Founding Fathers) negara Amerika setelah rekabentuknya dibuat dan diusulkan oleh Charles Thompson, setiausaha Continental Congress.Sementara itu, pada sisi sebelah kanan gambar George Washington pada mata wang dolar Amerika, akan terlihat mohor Jabatan Kewangan Amerika. Mohor tersebut terdiri atas kunci, dacing keadilan, dan sesiku yang merupakan simbol-simbol penting bagi golongan Freemasonry. Jika diperhatikan dengan teliti pada sekitar sesiku pada mohor tersebut, terdapat 13 lubang di dalamnya. Ditemukan juga 39 titik-titik berwarna hijau yang mengelilingi sesiku, dacing, dan kunci. Masih ingat angka 39? Hasil bahagi 39 adalah 19.5. Angka 19.5 dapat muncul pada desain kota kuno Cydonia, Mars, Avebury di England dan Washington DC.

Gambar burung hantu yang berukuran sangat kecil juga muncul di sebelah kiri angka “1”, yang ada di sudut kanan atas mata wang dolar.
Dari waktu ke waktu, banyak personaliti politik berpengaruh di Amerika yang tertangkap kamera menunjukan simbol burung hantu dengan tangannya.


Mari kita lihat pada mohor 'Annuit Coeptis'.Pada dasar piramid terdapat sejumlah angka romawi. Jika dijumlah angka tersebut sama dengan 1776, tahun kemerdekaan Amerika, juga tahun persaudaraan Illuminati terbentuk secara formal.

Berbagai kaedah digunakan untuk memunculkan angka 1776. Dan pada akhirnya pereka The Great Seal menggunakan sistem angka Babilon ('Babilon' adalah kata kunci merujuk kepada salah satu rujukan mistik sesat Illuminati). Sistem angkanya tidak menggunakan puluhan tetapi 6. Sebagai contoh, 600 adalah 1000, 60 adalah 100, dan 6 adalah 10. 
 
sumber:mistisfiles.blogspot.com 

Jigsclue #013

Di antara sekian banyak strategi The Hidden Hand,terdapat satu strategi yang mencapai tahap 'cult' dalam sejarah konspirasi The Elite.Ia boleh diletakkan setaraf dengan 'Thesis & Antithesis' malah lebih lagi dan boleh juga dikatakan Thesis & Antithesis itu adalah sebahagian atau subplot dalam strategi ini.


Ini adalah jigsclue #013 di bawah codename "Ordo Ab Chao"

'Dengar' baik-baik-M.O
Ordo Ab Chao
"Chaos was required and so chaos was created"Dalam Teori Kawalan Realiti,terdapat satu bab yang dinamakan Manipulasi dan Pembohongan (Manipulation & Deception).Di bawah tajuk ini,dinyatakan manipulasi terhadap satu subjek boleh dilakukan dengan mengadakan satu situasi olok-olok,di mana kesan dari situasi buatan ini akan digunakan untuk tujuan manipulasi seterusnya.Situasi buatan ini dirancang bagi mendapatkan kesan tertentu,dan dari kesan tertentu itu,strategi yang lain akan dirancang pula bagi menanganinya dan membuatkan ia berpihak kepada pihak yang mencipta situasi tadi.

Situasi yang diciptakan itu berdasarkan kajian mengenai subjek yang disasarkan terlebih dahulu.Kajian akan dibuat berdasarkan situasi sejarah,antropologi,sosio-budaya,politik,sensitiviti dan sifat-sifat atau tabiat kemanusiaan.Daripada data-data kajian itu,keputusan akan dibuat untuk memilih situasi yang bagaimanakah akan direka untuk mengeksploitasikan sesuatu subjek itu bagi menghalakan kesan itu kepada objektif yang diharapkan.Kita akan lihat satu contoh mudah dan kemudian kita akan belajar kajian kes dalam realiti sebenar dalam sejarah dunia.

Katakan dalam satu bilik itu ada 4 orang budak nakal.Budak nakal ini memang sukar untuk mendengar kata dan arahan.Katakan A adalah abang kepada 4 orang budak nakal ini.Dia ingin supaya adik-adiknya mengikut arahannya;iaitu keluar dari bilik kerana dia ingin mengemas bilik itu.A cuba memarahi adik-adiknya,namun kata-katanya bak mencurah air di daun keladi.A juga membawa rotan sebagai ugutan kepada mereka,namun semakin diancam,semakin menjadi-jadi kenakalan mereka.Jadi,ini membuatkan A berfikir bagaimana untuk mencapai objektifnya;iaitu supaya adik-adiknya mengikut arahannya,kemudian melaksanakan arahan seterusnya;iaitu mengeluarkan 4 orang budak tadi dari bilik.

A pun membuat kajian terperinci sifat dan tabiat adik-adiknya.A pun mengambil inisiatif untuk memasang telinga setiap perbualan mereka dan mengkaji kegemaran mereka.Selepas mengumpul maklumat,A pun berfikir dan membuat keputusan;bahawa adik-adiknya mempunyai kegemaran suka makan ayam goreng.Kemudian A membuat perancangan untuk menggunakan maklumat tadi bagi mencapai objektifnya.

A pun berjalan menuju kepada adik-adiknya yang sedang kejar-mengejar di dalam bilik dan berkata,

"Adik nak makan ayam goreng tak?Minggu depan abang nak turun makan ayam goreng kat pekan,siapa nak ikut?emmm...sedap..."

Sudah tentu ini akan mengecurkan air liur keempat-empat budak tadi.SEmuanya mengangkat tangan berebut-rebut mahu ikut.A berkata,

"Orang yang ikut kata abang saja yang boleh ikut"

Ini adalah penggunaan psikologi,dan sudah tentu mereka berebut-rebut mendakwa merekalah yang selalu mengikut kata abang mereka.

"Kalau macam itu,abang nak adik semua keluar dari bilik ini,siapa yang keluar saja abang bagi ikut"

Ini membuatkan 4 orang budak nakal itu,keluar dari bilik itu serta-merta!


Ini contoh paling mudah.Dalam contoh yang lebih besar kita boleh mengambil contoh taktik para peniaga.Jika para peniaga menaikkan harga melalui situasi biasa,sudah tentu ini akan mengundang masalah.Jadi,untuk membiasakan orang ramai dengan kenaikan harga,mereka harus mencipta satu situasi;P A N I K.JIka senjata emosi ini pandai dimainkan,sesiapa sahaja cenderung untuk mengikut arahan.Jadi apa yang dilakukan oleh para peniaga ini ialah menyorokkan barangan tersebut.Contohnya beras.Beras akan ditahan dalam tempoh tertentu.Kekurangan beras dalam pasaran akan meningkatkan faktor permintaan dari tawaran.Jadi ini boleh dijadikan alasan untuk menaikkan harga.Adakah para pembeli akan bersungut?Dalam banyak kes,tidak.Ini kerana apabila sesuatu barangan itu amat diperlukan,maka mereka tidak lagi berkompromi soal harga.Mereka akan tetap membeli walaupun mahal.Ini akan mengakibatkan mereka akan memotong belanjawan untuk barangan lain bagi disesuaikan dengan harga membeli barangan yang diperlukan itu.

Di dalam Freemasonry,ini dinamakan ORDO AB CHAO.

Ordo Ab Chao bermaksud Ordo Out of Chaos;mudahnya bermaksud PEMERINTAHAN DARI KEKACAUAN.

Ia adalah BAPA KEPADA PRINSIP DIVIDE & RULE.

Kita akan menyusuri dua kajian kes sebagai contoh.

Pertamanya The Hidden Hand mahu menubuhkan sebuah pangkalannya di Timur Tengah.Pangkalan ini akan dinamakan ISRAEL.Ini objektif utamanya.Jadi,bagaimanakah untuk menjayakan cita-cita ini?Salah satunya dengan cara peperangan.Namun dari pengalaman sejarah,peperangan adalah berisiko tinggi.Mengapa?Ketika itu yang menduduki kawasan yang dirancangkan itu adalah penduduk Islam Palestin.Pengalaman sejarah menunjukkan penentangan bagi merebut kawasan ini adalah sia-sia.Perang Salib yang merentasi 7-8 ekspedisi kesemuanya gagal!Walau beribu-ribu tentera dikerahkan dari Eropah,namun berperang secara terbuka dengan orang Islam ketika ini adalah amat berisiko tinggi.Jadi The Hidden Hand mempunyai idea lain.Dia membuat satu pelan jangka panjang yang memakan beratus tahun,bagi menubuhkan Israel.Ideanya,dia mahu memecahbelahkan Eropah dalam satu peperangan.Peperangan ini akan mendatangkan kesengsaraan dan korban yang besar.Dengan kata lain,dia mahu mendatangkanMASALAH kepada Eropah.Apabila sudah bermasalah,pasti mereka mahukan PENYELESAIAN.Jadi penyelesaian akan menyebabkan mereka bersatu kembali,dan The Hidden Hand ingin mengeksploitasikan KEHENDAK kepada penyelesaian ini bagi memenuhi objektif dia.

Ini dinamakan taktik PROBLEM-REACTION-SOLUTION.Dalam taktik ini,anda perlu mencipta masalah.Kemudian anda perlu desak atau panaskan situasi secukupnya untuk memaksa subjek bertindakbalas.Akhirnya anda perlu tawarkan penyelesaian.Di dalam penyelesaian inilah anda perlu pandai selitkan apa yang anda mahu.Jadi apabila mereka menerima penawar anda,pada masa yang sama,mereka juga mesti menerima kehendak anda.KEHENDAK ANDA MENJADI KEHENDAK MEREKA.

Jadi,apa yang The Hidden Hand lakukan?

Pertama sekali,The Hidden Hand akan memilih lokasi dan orang-orang yang akan memulakan sebab-sebab kepada peperangan.Ejen-ejennya telah melaporkan situasi politik negara-negara Eropah.Melalui maklumat ini,The Hidden Hand telah memilih Jerman sebagai pencetus peperangan.Antara sebabnya,ramai Yahudi Ashkenazi di jajahan Austria-Hungary dan ini juga bermakna rumah bagi Mason dan Illuminatus.Lainnya,monarki Jerman perlu dihapuskan kerana merekalah yang paling banyak tahu rahsia mereka.Contohnya Kerajaan Bavaria yang merampas dokumen sulit Illuminati.Di dalam sejarah,ternyata seorang negarawan terbilang,Otto Von Bismarck telah berjaya menyatupadukan seluruh Jerman dan membangunkan negara itu.Jerman menjadi maju dan bersaing dengan Perancis dan Britain.Ejen-ejen dihantar ke Perancis dan Britain bagi menimbulkan perasaan tidak puashati kepada perkembangan terbaru.Ini ditambah pula provokasi Jerman melalui angkatan tenteranya menimbulkan ancaman bagi negara-negara Eropah yang lain.Hasilnya perasaan tidak puashati ini bertukar menjadi peperangan.Inilah mukaddimah kepada Perang Dunia Pertama.
BONEKA


Jerman akhirnya kalah dalam peperangan.Negara-negara yang menang telah menetapkan beberapa syarat bagi 'menghukum' Jerman.Antaranya Jerman mesti menghadkan pasukan tenteranya.Jerman juga mesti menyerahkan Alsace-Lorraine kepada Perancis.Ekonomi Jerman dicatu mengikut syarat negara-negara yang menang.Semua ini mengakibatkan ketidakstabilan politik,ekonomi dan sosial kepada Jerman.Suasana dalam negara menjadi kacau-bilau.Ini adalah masanya The Hidden Hand meletakkan 'puppet' nya bagi menerajui Jerman.

Kini semua orang sudah mula sedar hubungan Hitler dengan Elit Yahudi,"The Bankers" Rothschild.Adolf Hitler telah disokong dalam politik sehingga dia berjaya menjadi Fuhrer.Padahal Hitler pernah dibuang sekolah kerana 'bermasalah'.Sesiapa sahaja akan diusahakan untuk naik oleh The Hidden Hand jika dipilih walaupun orang tadi tidak pernah bersekolah.Tetapi The Hidden Hand ada sebab-sebab tertentu untuk memilih seseorang.

Apabila Hitler sudah naik,maka peluang menjadi semakin cerah untuk timbulkan 'masalah' kedua.Isu Holocaust adalah bumbu yang dibakar ketika seluruh Eropah bersiap sedia memasuki Perang Dunia Kedua.Hitler dan Nazi dipropagandakan menjalankan Holocaust;pembunuhan beramai-ramai orang Yahudi.DI SINI KITA NAMPAK IDEANYA.

Eropah pun berperang.Eropah sekali lagi tenggelam di dalam kesengsaraan yang dasyat.Setelah perang selesai,keputusan adalah seperti yang dijangkakan;Jerman dan sekutunya sekali lagi mengalami kekalahan.Namun ini bukannya isunya.Isunya ialah semua negara Eropah telah dikempenkan untuk menubuhkan satu suruhanjaya keamanan bagi mengelakkan perang dunia berlaku lagi.Kesengsaraan rakyat Eropah dalam peperangan amat dasyat dan menimbulkan trauma.Jadi,semua negara Eropah dan Amerika Syarikat bersetuju menubuhkan satu pertubuhan bukan sahaja untuk Eropah dan Amerika,tetapi seluruh dunia.Inilah permulaan kepada penubuhan PBB;Pertubuhan Bangsa-bangsa Bersatu (United Nation).

Ini adalah tahap SOLUTION dan ditahap ini,The Hidden Hand menyelitkan kemahuannya.

Dalam salah satu agenda PBB,isu Holocaust telah dibangkitkan.Isu ini dibakar dalam mesyuarat dan perjumpaan negara-negara yang terlibat.Akhirnya satu,resolusi telah dicapai,EROPAH PERLU MEMBAYAR HARGA DOSA YANG MEREKA LAKUKAN KEPADA BANGSA YAHUDI.Bagaimana?Theodor Herzl ada jawapannya.

Pelbagai cara diusahakan supaya Palestin diserahkan kepada Yahudi.Namun ada satu masalah,Palestin ketika itu dipegang oleh Kerajaan Khalifah Turki Uthmaniyyah.Sultan Abdul Hamid II telah dipaksa untuk menyerahkan Palestin,namun baginda enggan.Akhirnya dalam beberapa siri peperangan dan tekanan pemberontakan oleh Young Turk (Kamal Attaturk adalah boneka mereka yang lain) akhirnya khalifah Islam itu digulingkan.Turki telah dipegang oleh boneka The Hidden Hand,Mustapha Kamal Attaturk dan bagaikan mengantuk disorongkan bantal,semudah ABC,Kamal Attaturk memberikan lampu hijau kepada Britain dan PBB untuk menguruskan imigran Yahudi ke Israel.

Dan pada tahun 1948,negara Israel terbentuk!

Objektif The Hidden Hand tercapai!


KIta juga boleh melihat strategi ini dipakai pada hari ini.Kes yang paling terkenal,adalah 911.Lihat,'pattern'nya sama sahaja,timbulkan trauma...kemudian bertindak.Dalam Perang Dunia Kedua,The Hidden Hand menimbulkan trauma kepada rakyat Eropah dan mereka terpaksa menerima penyelesaian yang ditawarkan.Dalam kes 911,rakyat Amerika dan dunia dipaksa menghidapi trauma dan dipaksa menerima penyelesaian.Dalam WWI,traumanya ialah peperangan.Dalam 911,traumanya ialah keganasan (terrorism).Dan penyelesaiannya ialah kempen melawan keganasan.Cuba teka apa sebenarnya KEHENDAK yang diselitkan dalam tawaran penyelesaian 911?

Menyerang negara-negara Islam dan menyebarkan Islamophobia.'Musnahkan dan bina kembali' adalah salah satu konsep dalam Ordo Ab Chao dan ini digunakan dalam perniagaan senjata dan perniagaan berkaitan.Apabila sesuatu negara musnah akibat perang,contohnya Iraq,pemerintahnya perlu membina negaranya kembali.Jadi ini adalah lubuk duit kepada kontraktor-kontraktor asing.Bayangkan,untuk meneruskan kehidupan,orang lain perlu dikorbankan.

Di dalam kes wabak penyakit,dunia akan dipanikkan dengan wabak,contohnya H1N1.Semua orang menjadi panik dan bimbang.Kemudian mereka akan tawarkan penyelesaian atau penawar.Semua orang mesti mengambil penawar ini,jika tidak mereka akan menderita dan mati akibat wabak.Jadi semua orang akan membeli penawar H1N1 yang diproses oleh Israel dan Amerika.Jadi apa KEHENDAK mereka yang diselitkan dalam setiap ubat penawar H1N1???


Anda teka sendiri.

Jigsclue # 12 "Alien"
Tema 'alien' atau makhluk asing menjadi popular sama ada dalam filem-filem mahupun fiksyen.Kini gelombang media The Elite semakin memutarkan idea kiamat atau kemusnahan Bumi.Apakah kaitannya dengan isu 'alien'?Adakah tiba seorang penyelamat yang dinanti-nantikan itu?

Ini adalah Jigsclue #12 di bawah codename 'Alien'


'Dengar' baik-baik.


-M.O


Pada Julai 1947,seorang petani di sebuah ladang di Roswell telah mendengar satu dentuman misteri betul-betul dibelakang rumahnya.Petani bergegas membuka pintu.

Malam itu hujan renyai-renyai.

Petani itu keluar dan berjalan perlahan-lahan.Dia memandang ke hadapan.Alangkah terkejutnya dia apabila melihat satu bangkai pesawat aneh yang besar dihadapannya.

Ketika dia mahu mara lebih jauh lagi,tiba-tiba bahunya dipegang orang.Petani itu menoleh,anehnya...seorang lelaki berpakaian seperti seorang pegawai tentera kini berada dihadapannya.

"Balik ke rumah awak.Lupakan hal ini.Kawasan ini sudah diwartakan kawasan larangan sekarang.Ingat,jangan ceritakan pada sesiapa"

Petani itu melihat keadaan sekeliling.Alangkah terperanjatnya dia apabila melihat kawasan itu sudah dibanjiri konvoi-konvoi tentera.Petani itu pun berjalan pulang ke rumahnya,meninggalkan seribu tanda tanya.Tiba-tiba dia terlihat satu objek aneh yang agak bersinar di atas tanah.Dia pun mengambilnya.

Objek itu adalah kepingan logam yang ringan.Namun di atas permukaannya terdapat corak-corak aneh.Seperti plan satu bandar besar.Bangunan-bangunan dan jalan-jalan yang berselirat.

Pada tahun 1948,transistor dicipta."Alien"


Malam itu
langit cerah dihiasi bintang
Truman mengeluh perlahan
di manakah Pleiades
di manakah gugusan Reticuluum
dia mencongak bintang
di dada jendela
segalanya reverse engineering

Skull & Bones pada singgahsana Hitler
bagaikan rahmat pada Mr. President
Einstein dan Neumann ingin tahu
adakah Tesla kehabisan idea?

Dana dan modal bukanlah alasan
jika mahu memilikinya
apa jua mahunya Aleister Crowley
bukankah Rockefeller dan Rothschild sedia membantu?

Di Roswell
para petani tunduk membisu
soldadu ada di mana-mana
sedangkan kebenaran jauh
berada di seberang sana

bukankah dari cebisan Sky-Station itu
mereka membina
Silicon Valley?Namanya ialah Benda Terbang Yang Tidak Dikenali.Bahasa Inggerisnya Unidentified Flying Object atau ringkasnya UFO.Bila bercakap tentang UFO,tidak boleh tidak perkataan 'alien' atau makhluk asing pasti dikaitkan sama.Soalannya sekarang,siapakah sebenarnya 'alien' itu?

Adakah 'alien' ini benar-benar datang dari planet lain,galaksi yang lain?Mengapa mereka digambarkan lebih bijak dari manusia dan memiliki teknologi yang amat hebat?Benda-benda aneh yang terbang di langit kerapkali menjadi perhatian manusia.Pada zaman moden cerita tentang UFO ini bermula dengan kisah seorang usahawan Amerika, Kenneth Arnold.Pada 24 Jun 1947 ketika memandu pesawat peribadinya berdekatan Gunung Rainier, Washington,dia telah ternampak sembilan objek terbang bersinar melintasi Gunung Rainier menuju Gunung Adams dengan "kecepatan yang luar biasa". Dia bercerita kepada seorang wartawan akhbar bahawa benda itu bergerak dengan kecepatan 1600km/jam.Arnold kemudiannya mengatakan bahawa mereka "terbang seperti piring jika dilemparkan melintasi air" dan dia juga mengatakan bahawa mereka "pipih seperti pai", "berbentuk seperti piring", dan "berbentuk seperti bulan sabit, lonjong di depan dan cembung di belakang, ... mereka kelihatan seperti cakera pipih yang besar" (namun kemudian digambarkan berbentuk seperti sabit). Laporan Arnold tersebut membuat masyarakat dan media masa tertarik perhatian sehingga munculah istilah 'Piring Terbang' (flying saucer).Pada Julai tahun yang sama,terjadilah Peristiwa Roswell yang terkenal itu menjadikan UFO lebih fenomena.Sebenarnya situasi sebegini sudah muncul jauh sebelum tahun 1947 seperti kejadian di Nuremberg pada 14 April 1561.Ketika itu penduduk melihat langit dipenuhi cakera-cakera bercahaya.Beberapa anekdot lain juga melaporkan hal yang sama.Tetapi di sini bukanlah hendak menghuraikan berkenaan UFO.Ini tidak penting.Di sini kita ingin tahu siapakah di sebalik UFO iaitu apa yang dinamakan sebagai 'alien' tadi.

'Alien' dan 'UFO' popular amnya selepas peristiwa Kenneth Arnold dan Roswell.Kedua-duanya berlaku pada tahun 1947.Peliknya,selepas peristiwa itu beratus-ratus laporan tentang penyaksian UFO telah diterima di seluruh Amerika.Kemudian pihak media,penulis buku,filem dan pelbagai lagi medium mula menggembar-gemburkan kehadiran makhluk asing.Kemudian kes UFO dan makhluk asing menjadi tema yang popular dalam Teori Konspirasi.Antara yang popular ialah siri televisyen X-File.Di dalam siri ini,Kerajaan Amerika digambarkan mempunyai hubungan sulit dengan makhluk luar bumi dan kerap menutup penglibatan mereka dengan fenomena UFO.

Benarkah terdapat makhluk luar bumi?

Kami akan beritahu anda sebentar lagi siapakah sebenarnya makhluk pintar dan cerdas ini,sebagaiman yang ingin 'shadow government' mahukan kita semua mempercayainya.

Sebelum itu mari kita bermain dengan 'jigsaw puzzle' kita.

Terdapat ciri-ciri khas bagi semua 'alien' yang didapati dari saksi-saksi yang pernah menjadi mangsa penculikan ataupun sekadar terlihat sahaja.Mereka telah melukiskan lambang-lambang yang dipakai oleh 'alien' ini.Mereka juga telah melukiskan gambaran fizikal makhluk asing tersebut.Mari kita analisis penemuan mereka.
Lambang di sebelah kiri adalah lambang burung berkepala dua,sedang menggenggam sebiji bola.Di sebelah kanannya ialah seekor ular.Di sebelah bawah kanan ialah satu segitiga dan ular,disebelahnya pula ialah seekor burung (helang?).Disebelah bawahnya ialah satu segitiga di dalam bentuk bujur.

Ini pula adalah lambang satu 'puak' makhluk asing iaitu Reptilian.Lihat segitiga dan ular.
Buat pengetahuan anda,mengikut kajian para pengkaji UFO dan makhluk asing,terdapat beberapa puak makhluk asing yang biasanya dikategorikan berdasarkan rupa,bahasa dan lambang pada pakaian.Ada di antaranya telah mengalami proses hibrid.Antara nama-nama kelompok makhluk asing yang biasa adalah seperti Sirian,Reptilian,Pleiadian,Orion dan sudah pasti,Grey.

Dua kelompok yang popular ialah Grey dan Reptilian.Grey (atau Zeta Reticuli) senang dikenali dengan trademark wajahnya yang berbentuk bujur,berkepala besar dan matanya yang unik.Wajah Grey seringkali muncul dalam filem,buku,majalah dan menjadi logo komersil (AlienWorkShop misalnya).Reptilian pula lebih kepada campuran haiwan-haiwan bersifat reptilia seperti biawak,ular dan cicak.Kadangkala mereka digelar 'Serpent Tribe' atau 'The Lizard Race'.


*Grey
*ReptilianSETAKAT INI ANDA SUDAH KENAL SIAPAKAH SEBENARNYA 'ALIEN' INI?Antara fenomena yang dikaitkan dengan 'alien' ialah kejadian kehilangan organ-organ haiwan.Anehnya kejadian ini juga banyak terjadi di Amerika.Haiwan-haiwan ini ditemui mati dengan kehilangan organ dalaman dan ada yang tanpa kepala.Namun yang anehnya,tiada kesan-kesan darah ditemui.

Lihat gambar makhluk asing atau 'alien' di bawah ini.Wajahnya sungguh hodoh.Fizikalnya buruk dan seperti haiwan dari spesis dinosor.Perhatikan betul-betul dan cuba kaitkan semua misteri ini.Tentang kerajaan Amerika,kejadian UFO,rupa 'alien' yang hodoh,cicak,ular,segitiga dan teknologi canggih.
ANDA SUDAH SIAP MENCANTUM PUZZLES ANDA?
Kami tidak mahu berceloteh panjang lagi.Kepada yang masih terkial-kial mencantum,biar kami beritahu sahaja.Berdasarkan beribu-ribu laporan UFO,fail-fail saksi penculikan,pengkaji dan survivor projek/program rahsia Amerika.Juga catatan Jan Van Helsing,Philip J. Corso,dan lain-lain.Juga tidak dilupakan pandangan bijak dari ilmuan konspirasi Islam,Muhammad Isa Dawud,teori unik dari Val Valerian dengan Krill Files,MJ12 dan Matrix...

bahawa...

Tidak diragukan lagi bahawa semua 'alien' yang digembar-gemburkan oleh media terutamanya dari Amerika itu adalah satu propaganda.

Propaganda.

Propaganda yang menjenamakan semula makhluk-makhluk JIN & SYAITAN kepada makhluk pintar dan cerdas dari luar angkasa.JIka di alam Melayu kita dimomokkan dengan rupa jin yang hodoh dan menggerutu dalam kisah-kisah rasukan dan gangguan jin.Di Amerika tiada bezanya,modus operandinya sama.Cuma yang membezakan dan mengelirukan ialah istilah-istilah saintifik yang digunakan.Hallucination,abduction,space travel,implant,mutilation dan pelbagai lagi adalah angkara makhluk yang sama.Makhluk yang juga banyak menculik dan menghilangkan kanak-kanak di dalam pengalaman orang-orang Melayu.Bezanya di Amerika,terdapat campur tangan manusia.

Apa kaitan kerajaan Amerika dengan semua ini?

Kerajaan Amerika,yang semua kita ketahui dikuasai oleh tangan-tangan tersembunyi,atau kita panggil The Hidden Hand,Illuminati,Freemason,konspirasi Yahudi atau apa sahaja adalah mengadakan kerjasama sulit dengan propaganda ini.Pertukarannya adalah teknologi.

Jin adalah makhluk mukallaf.Maksudnya mereka juga dipertanggungjawabkan kehidupan di dunia.Mereka juga mendapat balasan syurga dan neraka.Sebab itu ada Jin Islam dan Jin Kafir.Jika sudah kategori mukallaf seperti manusia,maka pada masa yang sama,mereka juga memiliki fikiran untuk berkembang maju seperti manusia.Jadi siapakah perantara antara makhluk Jin dan manusia dalam konspirasi yang dasyat ini?

Dajjal dan para penyembah Iblis.

Dajjal adalah manusia pintar yang termasuk antara makhluk yang ditangguhkan ajalnya,sebab itu tiada seorang nabi pun diutuskan melainkan dia akan mengingatkan kaumnya akan bahaya fitnah Dajjal.Dajjal juga mempunyai teknologinya sendiri hasil pembelajarannya yang lama,disamping itu dia tahu kewujudan para jin ini yang hidup lebih dahulu dan lama dari manusia.

Untuk balasannya Kerajaan Amerika atau 'shadow government' perlu melakukan tugas khas.Apakah tugas itu?Tugas itu adalah kerja-kerja mempromosikan 'alien' sebagai makhluk luar angkasa yang pintar dan cerdas.Untuk apa?

Pertamanya adalah untuk menimbulkan panik dan ketakutan awam.

Keduanya untuk propaganda susulan.Iaitu 'upgrade' imej 'alien' kepada para dewa atau Tuhan yang kononnya pernah singgah dan menguasai Bumi.Kini para dewa ini akan kembali dan kita mesti meraikannya (ingat kemunculan Dajjal?).Istilah popular yang sering digunakan ialah Annunaki (Annunaki adalah salah satu dewa Sumeria)

Ketiganya untuk membiasakan manusia dan menjadikan para jin dan syaitan ini idola atau penyelamat bagi manusia.Para jin yang asalnya hodoh ini rupa-rupanya adalah makhluk pintar yang memiliki teknologi canggih seperti UFO kononnya.

Dari premis di atas,para Elit telah mengeksploitasikannya sebagai salah satu cara mengelirukan fikiran awam.Contohnya kewujudan pergerakan Raelian yang menyembah 'alien' ini.Mereka juga memiliki kitab suci sendiri iaitu Urantia Book yang ditulis oleh nabi makhluk asing itu.Para cendekiawan juga diupah untuk menulis tentang Annunaki atau 'ancient astronauts' yang kononnya merupakan para dewa-dewi sembahan manusia pada masa dahulu yang 'hilang' kini kembali untuk menguasai bumi.


Kita akan tahu siapakah dalang disebalik semua ini apabila mengkaji dengan lebih jauh.Lambang burung berkepala dua itu adalah lambang khas pertubuhan Dajjal.Freemason adalah organisasi yang biasa menggunakan lambang ini.Begitu juga lambang helang.Lambang helang pada mohor Amerika adalah helang yang sama pada logo Nazi.Salah satu bacaan yang agak baik ialah The Nazi Hydra In America.

Ular adalah lambang kultus-kultus penyembah Iblis.Segitiga adalah lambang khas kultus sihir dan juga materialis.Semua puak 'alien' menggunakan kombinasi lambang-lambang ini.Anehkan?Mereka dari 'tuan' yang sama.

Cuba lihat salah satu tulisan 'alien' yang sempat direkodkan.


Sesiapa yang sudah biasa dengan kod rahsia atau bidang kriptografi pasti sudah dapat mengecam jenis tulisan ini.Ini adalah kod yang biasa digunakan oleh para Mason sehingga dilabel sebagai Mason Code.Sudah terang lagi bersuluh.

Seperkara lagi,teori yang mengatakan mereka adalah tentera-tentera Dajjal dari golongan manusia yang diculik terutama di Segitiga Bermuda juga boleh difikirkan (Muhammad Isa Daud).Pakaian dan sarung kulit boleh dicipta dengan mudah seperti yang ditonton dalam filem-filem Holywood.

Sebagai tambahan,ular adalah salah satu jelmaan yang paling kerap dan paling mudah bagi jin.Maksudnya jin mudah untuk muncul dalam dimensi manusia dalam bentuk ular.Cicak pula adalah lambang pengkhianat.Teliti kisah Nabi bersembunyi di dalam gua dari kejaran kaum musyrik.Dan apa rahsia sabda nabi yang mensunatkan bunuh cicak?

Riwayat dari Ummu Syarik:"Sesungguhnya nabi
s.a.w menyuruhnya membunuh cicak"

Riwayat dari Amir Bin Saad dari ayahnya:
"Sesungguhnya nabi s.a.w menyuruh membunuh cicak dan menamakannya sebagai Fuwaisiqah"

Riwayat dari Abi Hurairah dari nabi s.a.w:
"sesiapa yang membunuh cicak dengan sekali pukulan dituliskan baginya 100 kebajikan,dan
membunuhnya dengan 2 kali pukulan dituliskan baginya kebajikan kurang dari yang pertama,dan membunuhnya dengan 3 pukulan,kebajikannya kurang dari yang kedua"

Ibnu Kathir meriwayatkan dalam kitabnya
"Al-Bidayah Wa Nihayah" bahawa nabi menyuruh
membunuh cicak kerana semasa nabi Ibrahim Alaihissalam dibakar semua binatang cuba utk memadamkan api,sedangkan cicak menghembus utk memarakkan lagi api.


"The Lizard Race"


JIka anda memahami semua maksud ini,anda akan tidak lagi hairan dengan aksi-aksi mereka seterusnya.
FIKIRKAN SEMULA


Jigsclue # 11 - "Prophecies"
Ketika manusia leka dengan kehidupan dunia masing-masing,ada sekelompok manusia memerhatikan perjalanan dunia ini mengikut kepercayaan mereka.Mereka memerhatikan bintang-bintang dan pergerakan cakerawala.Mereka membelek kitab-kitab lama dan mencari-cari petanda.Ketika manusia berfikir hidup mereka berjalan sepenuhnya mengikut Hukum Sebab dan Akibat,mereka percaya perjalanan peristiwa di dunia ini sudah dirancang melalui satu susunan petanda dan boleh diketahui!

Mereka amat obses dengan ramalan-ramalan.Pada titik-titik tertentu,mereka percaya mereka mampu mengubah perjalanan takdir di dunia ini...

Ini adalah Jigsclue #011 di bawah codename 'Prophecies'

'Dengar' baik-baik.
"Prophecies""...Sesungguhnya kamu bertanyakan kepada Rasullullah s.a.w perkara-perkara yang baik, sedangkan aku bertanyakan yang buruk, kamu bertanyakan kepada baginda perkara yang telah berlaku, manakala aku bertanyakan PERKARA YANG AKAN BERLAKU"

(Huzaifah Ibnu Yaman r.a -Penjaga Rahsia Nabi)
Di dalam istilah konspirasi,manusia terbahagi kepada tiga bahagian.Pertama,manusia yang mengetahui kebenaran sebenar dari The Source (Allah Azza wa Jalla) dan patuh dengan bimbingan dan panduan dari-Nya.Kedua,manusia yang mengetahui kebenaran bersumberkan pengetahuan The Watcher (Iblis 'Izzazil' Laknatullah) dan mereka cuba untuk menentang The Source.Ketiga,manusia yang menjadi zombie.Mereka manusia dungu yang makan untuk hidup,hidup untuk makan.Mereka bagaikan haiwan ternakan sahaja.Golongan Elit dari kasta Yahudi mempunyai istilah khas untuk manusia seperti ini.Mereka yang hanya hidup di dunia tanpa mengkaji apa yang berlaku di sekeliling mereka ini digelar GOYYIM.JIka anda mendapat kesedaran sekarang,cuba keluar ke pekan dan ke tempat-tempat awam sebagai contoh,di MidValley atau KLCC dan perhatikan gelagat Goyyim-goyyim ini menghabiskan waktu mereka dengan material dan hiburan sahaja.Pada waktu tengahari berpusu-pusulah mereka ke tempat makanan seperti kambing-kambing kerana kelaparan.Selepas itu bertebaranlah mereka mencari hiburan atau bekerja mengumpulkan harta benda tanpa berfikir sebentar mengapa mereka diciptakan.

Para Sekular,Islam Liberal (contoh: Sister In Islam dan seangkatan dengannya) dan Modenis-Materialis yang saban waktu mencari cara bagaimana untuk melacurkan agama mereka bagi sesuap nasi dan pujian Para Elit ini sebenarnya berada dalam kondisi yang amat malang dan diperangkap secara halus.Idola mereka ialah Amina Wadud yang mengetuai solat Jumaat di gereja.Tujuan hidup mereka ialah dapat menjadi seperti Amina Wadud itu,berjaya menjadi keliru dan melacurkan agama sendiri secara terang-terangan.Buat permulaan, solat Jumaat boleh bercampur lelaki dan perempuan dengan keadaan perempuan boleh membuka rambut mereka dan muazzinnya juga seorang perempuan.Selepas itu yang solat Jumaat boleh dilakukan dalam keadaan perempuannya boleh memakai bikini dan yang lelaki tanpa memakai baju.Minggu depan solat Jumaat dijalankan dengan semua jemaahnya berbogel dan selepas salam mereka boleh berpelukan tanda kasih sayang dan seterusnya melakukan hubungan seks.Inilah tujuan sebenar Islam Liberal,meliberalkan Islam sehingga duduk sama rendah dan berdiri sama tinggi dengan goyyim-goyyim yang lain,menjadi dungu dan kebingungan.

Rahsia yang mereka tidak ketahui ialah SEBENARNYA PARA ELIT NASRANI DAN YAHUDI MENGKAJI ISLAM DENGAN SUNGGUH-SUNGGUH dan dalam diam-diam mengakui kebenaran Islam.Namun PENGETAHUAN SAHAJA TIDAK CUKUP.Iman bukan datang kepada orang yang paling banyak ilmunya.Iman adalah anugerah Allah Azza wa Jalla.Iman tidak boleh dibeli dengan ilmu pengetahuan.Orang Yahudi Zindiq yang dikutuk-kutuk orang Melayu itu sebenarnya ada yang lebih fasih membaca AlQuran dan lebih banyak ilmu agama Islam berbanding dengan orang-orang kita yang kafir-mengkafir dan menjadi sekular.Jika dengan ilmu sahaja boleh mendatangkan iman,maka sudah pasti 90% penduduk dunia adalah orang-orang Islam yang BERIMAN,namun sebenarnya IMAN adalah hidayah Allah Azza wa Jalla yang paling mahal dan tidak semua dapat memilikinya.Amina Wadud menerima pelbagai kelulusan dari University of Michigan,American University in Cairo,Universiti Al-Azhar dan Universiti Kaherah dalam pelbagai jurusan agama seperti bidang Tafsir,Falsafah,Pengajian AlQuran dan sebagainya tetapi akhirnya output yang keluar darinya ialah setaraf dengan output yang dikeluarkan oleh Ayah Pin dan Rasul Kahar.Amat menyedihkan semua goyyim ini walaupun disekolahkan dengan harapan dapat membimbing umat Islam tetapi akhirnya menjadi goyyim ternakan Para Elit Nasrani dan Yahudi.

Mereka sanggup menari mengikut rentak Para Elit dengan menghina nabi mereka Rasullullah s.a.w dengan penghinaan yang pelbagai.Mereka menggelar Rasullullah s.a.w sebagai gila seks,ketua kabilah,janggut tidak terpotong kerana tiada gillette (pisau cukur),suka berperang,ganas dan 1001 penghinaan padahal seluruh makhluk langit dan bumi memuji-muji Kekasih Tuhan ini.Malaikat Izrail yang mampu membesarkan dirinya sehingga mampu memegang bumi ini seperti sebiji telur pun memuji Nabi Muhammad s.a.w,bagaimana pula manusia lemah seperti mereka yang jika disumbat hidungnya dengan kapas tebal selama tiga minit akan menggelepar kelemasan boleh menghina-hina Kekasih Tuhan yang mencipta diri mereka dan memberi rezeki kepada mereka???

Sesungguhnya manusia ini sungguh sombong dan bodoh sekali.

Pada peringkat lebih tinggi,di mana para goyyim ini tidak mengetahui atau sengaja buat-buat tidak tahu, Para Elit berusaha memecahkan kod-kod yang terdapat di dalam AlQuran.Mereka mengkaji susunan ayat,bilangan ayat dan turutan angka surah untuk mendapat gambaran bagi disesuaikan dengan ramalan-ramalan mereka.Mereka amat-amat percayakan AlQuran namun bagi goyyim-goyyim bodoh sombong ini,Para Elit akan mempromosikan segala kebohongan dan fitnah terhadap kitab ini,mereka berusaha untuk menjauhkan semua goyyim-goyyim ini dari mendapat kebenaran dari AlQuran.

Para Elit amat percayakan ramalan dari kitab-kitab tua.Dan kitab yang paling mereka hormati sebenarnya ialah AlQuran kerana mereka tidak dapat tidak mesti mengakui keaslian kitab ini yang tidak pernah bercampur dengan tangan-tangan manusia.

Mereka percaya,takdir kehidupan dapat diketahui melalui cara-cara yang tersendiri.

Pada masa dahulu para jin mampu untuk duduk di titik-titik tertentu di dalam dimensi untuk mencuri berita-berita dari langit,namun selepas kelahiran Rasulullah s.a.w,mereka tidak dibenarkan lagi untuk mencuri data-data dari langit ini.

“Dan sesungguhnya kami telah mencuba mengetahui (rahsia) langit, maka kami mendapatinya penuh dengan penjagaan yang kuat dan panah-panah api, dan sesungguhnya kami dahulu dapat menduduki beberapa tempat di langit itu untuk mendengar-dengarkan (berita-beritanya). Tetapi sekarang barangsiapa yang (mencuba) mendengar-dengarkan (seperti itu) tentu akan menjumpai panah api yang mengintai (untuk membakarnya).”

(Qs. Al Jin: 8-9)

Situasi ini samalah dengan para hacker (penggodam) yang menggunakan perisian seperti Netcat untuk melakukan 'data filtering' di mana mereka akan menganalisis paket-paket data yang 'dicuri' dari trafik dalam sesuatu sistem seperti LAN atau Wireless.Melalui analisis data ini,mereka dapat menyaring kata laluan,URL dan laman web yang dikunjungi mangsa.

Dari Izzazil,Raja para Jin Kafir dan Syaitan,mereka mempelajari sebahagian rahsia-rahsia dari langit ini dan antara yang meraka tahu bahawa para nabi juga mendapat data-data dari langit.Tugas mereka sekarang ialah berada disebelah Izzazil dan menentang para nabi dan pengikutnya.Mereka mesti berusaha untuk memanggil data-data ini lagi (summon) bagi mengatasi para pengikut ajaran nabi-nabi ini yang digelar mereka 'Prophet' (dari kata 'prophecy')

Manusia yang paling percayakan kiamat akan berlaku ialah para Elit ini.Sebab itu industri Hollywood yang menjadi tempat 'luahan perasaan' mereka banyak menerbitkan filem-filem berkaitan akhir zaman dan kemusnahan besar-besaran bumi.Armageddon,Deep Impact,The Day the Earth Stood Still ,The Day After Tomorrow dan Knowing adalah antara 'luahan perasaan' para Elit ini tentang 'The Judgement Day'.Namun goyyim-goyyim di Times Square,Kuala Lumpur masih mencari hiburan untuk memenuhi nafsu hidup mereka yang sementara ini.

Di dalam filem Knowing lakonan Nicolas Cage contohnya,Lucinda Embry,seorang kanak-kanak yang dianugerahkan kemampuan mendengar kata-kata 'angel' telah menulis senarai angka-angka yang banyak mewakili data-data kemalangan dan tragedi tertentu yang berlaku di dunia 50 tahun akan datang (ketika itu tahun 1959).
Terdapat satu adegan di mana satu lukisan yang dikenali sebagai 'Ezekiel's Vision' (di rumah kabin milik Lucinda Embry) dipaparkan dan 'kapal angkasa' yang membawa Caleb dan Abby telah diimaginasikan pembikin filem tersebut berdasarkan visi yang diceritakan di dalam Book of Ezekiel.


1:15 Now as I beheld the living creatures, behold one wheel upon the earth by the living creatures, with his four faces.

1:16 The appearance of the wheels and their work was like unto the colour of a beryl: and they four had one likeness: and their appearance and their work was as it were a wheel in the middle of a wheel.

(King James Version)


Pengkaji seperti Erick Von Daniken pula mendakwa roda itu adalah pesawat yang digunakan oleh 'angels' itu,sebab itu di dalam filem ini, 'angels' selepas bertukar dari manusia ke bentuk 'bercahaya',mereka telah menaiki satu pesawat beroda yang bercahaya seperti intan berlian.

Sesetengah pendapat pengkaji seperti Erich Von Daniken ini (Zecharia Sitchin,Alex JOnes dan sebagainya) agak mengarut tetapi sebahagiannya boleh difikirkan namun ada seorang yang benar-benar mencedok kata-kata yang benar dan digubah menjadi ramalan-ramalan yang sebegitu tepat.Namanya bertambah popular semenjak satu ramalannya tentang Tragedi 911 tepat seperti yang tertulis dalam bukunya!

Dia adalah Nostradamus.Di dalam karyanya The True Centuries,Nostradamus telah menuliskan ramalan-ramalan yang kebanyakan menepati senario selepas zamannya seperti Perang Dunia I dan II,Hitler,kematian raja-raja serta revolusi termasuk 911 semuanya boleh ditelah dari puisi-puisi kuatrain Nostradamus.Bagaimanakah Nostradamus tahu semua yang akan berlaku?Adakah dia telah mendengar suara-suara 'angel' seperti yang digambarkan dalam filem Knowing?

SEBENARNYA DIA MENDAPAT SEMUA RAMALAN INI DARI MANUSKRIP-MANUSKRIP YANG DIPANGGILNYA HOLY SCRIPTURES yang sebenarnya adalah manuskrip para ulama Islam dahulukala yang dicuri oleh datuk dan ayahnya.Perlu diingat Nostradamus adalah berketurunan Yahudi dan datuknya adalah Yahudi BailtulMaqdis yang rapat dengan orang Islam di sana.
Dari manakah Holy Scriptures ini berasal?Adakah ia hasil tulisan para ulama Islam yang mendapat ilham menerusi suara-suara 'angel' seperti yang dialami oleh Lucinda?

TIDAK SAMA SEKALI.

Ia berasal dari kata-kata Rasullullah s.a.w kepada para sahabatnya.Para goyyim dari kalangan sekular dan modenis Islam pasti bertukar menjadi pesimis bila mendengar nama Rasullullah s.a.w.

DAN RASULLULLAH S.A.W MENDAPAT WAHYU DARI TUHAN

"Tanya oleh kamu akan daku, demi Allah kamu tidak menanyakan aku tentang segolongan yang keluar memerangi ratusan atau menunjuki ratusan orang kecuali aku ceritakan kepada kamu siapa PENGANJURnya, KETUAnya dan PENCETUS atau PENGGERAKnya, di ANTARA kamu dan MASA terjadinya hari kiamat"

(Ali Bin Abu Talib r.a)


Inilah yang tidak mampu dicapai oleh para jin kafir dan syaitan yang menjadi entiti 'channeling' para pendeta The Antichrist.
Jadi perkara pertama yang diarahkan kepada para askar Amerika pada pencerobohan Iraq yang lalu ialah memecah masuk ke dalam muzium-muzium dan perpustakaan di Baghdad untuk mencari beberapa rahsia lagi.

Hakikatnya para Elit percaya kepada semua 'prophecies' ini.Mereka percaya sesungguhnya kata-kata manusia teragung, Nabi Muhammad s.a.w.

Dan para goyyim masih kekal mempersendakan hukum-hukum Allah dan mempersendakan agama.

Para Elit gigih menempah pokok gharqad sebagaimana yang disabdakan Nabi yang berbangsa Arab itu.

Sementara para goyyim masih mabuk dengan racun dan pil khayal yang disuapkan para Elit.

Para Elit pula gigih memerhatikan pergerakan objek-objek samawi...

Sementara para goyyim sedang gigih menghina agama Allah dan mempersendakan janggut nabi...

Sedangkan para Elit mengkaji segala sunnah nabi dan sabda-sabdanya...

Inilah perbezaan golongan Elit dan golongan goyyim.


Golongan Elit golongan yang genius dan bijak mengambil peluang.Manakala golongan goyyim rela dijadikan hamba dan dicucuk hidung.Rela dikelirukan dan terkeliru.Apabila disuruh menghina agama sendiri,maka tanpa segan silu terus berganding bahu dan mengerah tulang empat kerat memaki hamun hukum Allah dan ajaran Rasullullah.Golongan goyyim menjadikan golongan Elit idola mereka,mengkagumi kemulian dan harta dunia yang dimiliki golongan Elit,padahal saban hari para Elit ini mentertawakan kebodohan goyyim-goyyim ini yang melacurkan agama sendiri demi sesuap nasi,sedangkan pada masa yang sama golongan Elit mengambil faedah dari sabda-sabda Nabi Muhammad s.a.w.Golongan Elit amat sayangkan kitab-kitab agama mereka seperti Taurat dan Injil malah AlQuran juga dan sanggup menerbitkan AlQuran palsu supaya umat manusia tidak dapat menyelami rahsia AlQuran.Para Elit tahu di dalam AlQuran terdapat 1001 rahsia dimensi dan matrix tetapi mereka tidak mampu menggalinya.Hanya orang yang dibersihkan hatinya oleh Allah S.w.t sahaja mampu menggali rahsia AlQuran.Namun si goyyim terus memperlekehkan ajaran AlQuran dan mengatakan hukum AlQuran ketinggalan zaman sama seperti yang diajarkan oleh Para Elit,namun pada masa yang sama Para Elit mengakui betapa saintifiknya hukum Allah sebagai contoh sebatan di bahagian belakang para penzina yang belum berkahwin akan menghasilkan sel-sel darah putih sebagai antibiotik kepada AIDS dan penyakit kelamin.

Pakar Neurologi Amerika dan Russia mendapati terdapat satu zon di bahagian otak manusia yang tidak aktif dan hanya aktif jika manusia tadi tuduk bersujud ke bumi!!Apabila aktif, zon tadi akan menghasilkan perubahan biokomia yang baru dan ini menghasilkan kesedaran-kesedaran baru.

Inilah perbezaan golongan Elit dan golongan goyyim.Golongan Elit bijak pandai tetapi akhirnya tertipu.Golongan goyyim juga yang paling malang,sudahlah bodoh sombong,ditipu oleh golongan Elit dan akhirnya tertipu dengan diri sendiri.Dijadikan kuli percuma saja oleh orang lain.Inilah akibat mengabaikan ajaran Islam dan nasihat para nabi.


Inilah perbezaan golongan Elit dan golongan goyyim.

Golongan Elit adalah 'tuan' di muka bumi.

Golongan goyyim adalah hamba,pencacai dan kuli percuma.


Tetapi ada satu golongan yang paling terbaik mengatasi kedua-dua golongan itu.

Iaitu golongan yang disebut di dalam firman Tuhan:

"Kamu adalah umat yang terbaik yang dilahirkan untuk manusia, menyuruh kepada yang ma'ruf, dan mencegah dari yang munkar, dan beriman kepada Allah. Sekiranya Ahli Kitab beriman, tentulah itu lebih baik bagi mereka, di antara mereka ada yang beriman, dan kebanyakan mereka adalah orang-orang yang fasik"

(Ali Imran 110)


Fikirkan Semula