Pages

Thursday, June 17, 2010

Bank Rothschild Bertapak di Malaysiaoleh Ibnuyaacob

goldman_sachs
Setelah sekian lama membiarkan Malaysia dikuasai penjajah-penjajah Freemason UK, kini pada tahun 2010 barulah bapa segala konspirasi Yahudi antarabangsa, House of Rotshchild membuka pejabatnya di Kuala Lumpur.
Ketibaan raksasa konspirasi di Malaysia ini adalah kesinambungan dari pengumuman Perdana Menteri Malaysia yang memberi kebenaran kepada agenRothschild iaitu Goldman Sachs Bank untuk membuka pejabatnya di Kuala Lumpur buat pertama kali.
Di dalam laporan yang dikeluarkan oleh FinanceAsia, ia menyebut Datuk Seri Najib tun Razak telah mengeluarkan lesen kepada bank Yahudi ini pada 8 Disember 2009 sebagai isyarat membenarkan pembukaan cawangannya di Malaysia.
Walaupun di dalam laporan tersebut menyebut bahawa Goldman Sachs hanya dibenarkan menguruskan institusi kewangan (yang berkaitan Malaysia) di luar negara tetapi pembukaan pejabatnya di sini sudah memberi spekulasi ekonomi yang kritikal dikalangan para pelabur tempatan.
Penjenayah Ekonomi Antarabangsa
Goldman Sachs adalah individu yang disyaki menaja perang Israel-Palestin pada 2008 lalu (kami namakan ia Perang Konspirasi Dajjal). Kesemua konspirasi-konspirasi teoris barat seperti Texe Marrs, Alex Jones, David Icke, Jeff Rinse dan lain-lain bersetuju sebulat suara bahawa perang tersebut didalangi oleh keluarga Rothschild melalui agennya Goldman Sachs Group.
Kini bank penjenayah utama antarabangsa dibawa masuk dengan mudahnya oleh kerajaan Malaysia melalui lesen yang dikeluarkan oleh Malaysia Security Commission (MSC).
Apa yang lebih menyakitkan ialah apabila Lye Thim Loong dari Avenue Investment Bhd. Mengatakan,
“It’s good for Malaysia, Goldman is a good premier name, so it will add some spice to the market.”
Goldman Sachs adalah Pembuat Keputusan Ekonomi Amerika
Apakah kerajaan Malaysia tidak sedar bahawa kejatuhan ekonomi Amerika pada September 2008 yang bermula dengan Lehman Brothers adalah perancangan Goldman Sachs di Amerika?
Apakah profesor-profesor ekonomi di IPT-IPT di Malaysia tidak meneliti laporan-laporan audit dan kenyataan-kenyataan billionaire-billionaire Yahudi dalam Bloomberg, CNN, CBS dan forum-forum ekonomi antarabangsa?
Apakah penganalisis-penganalisis yang dijemput berceramah dalam forum-forum ekonomi dalam televisyen tidak sedar bahawa Timothy Geithner (bekas Pengerusi Federal Reserve Bank) adalah orang suruhan Goldman Sachs?
Adakah mereka-mereka di atas tidak sedar bahawa bank paling kaya di dunia adalah Goldman Sachs bukannya bank-bank di China, Jepun dan Eropah seperti yang diwar-warkan oleh Majalah Forbes?
Adakah mereka-mereka di atas juga tidak sedar bahawa maksud ‘kekayaan’ yang sebenar bukannya dinilai pada carta top ten keluaran majalah Forbes tetapi ia bermaksud ‘Siapa Paling Berkuasa”?
obama_group
(Dari kiri) Lloyd C. Blankfein (Goldman Sachs), Kenneth Chenault (American Express Group), Kenneth Lewis (Bank of America) dan Ed Yingling (Presiden Persatuan Bank-Bank Amerika).
Keempat-empat orang di atas adalah individu yang bertanggungjawab melobi kemenangan Barrack Obama sehingga menjadi presiden dan akhirnya Obama akan mengikut plan ekonomi yang diputuskan oleh empat Yahudi ini dalam waktu-waktu yang dirancang.
Penganalisis Ekonomi di IPT Perlu Aktif
Sepatutunya tugas menghujahkan isu ekonomi seperti ini perlu dipertanggungjawabkan kepada para pensyarah dan profesor-profesor ekonomi melalui blog-blog peribadi mereka. Mereka tidak boleh hanya menyebarkan nota-nota kuliah sahaja tanpa mempamerkan kehebatan sebenar dalam bidang mereka.
Para pensyarah-pensyarah sepatutnya lebih pro aktif di dalam bilik kuliah bagi menyebarkan permasalahan-permasalahan ekonomi di Malaysia dan antarabangsa. Penyebaran dan perbincangan isu-isu itu boleh menimbulkan mahasiswa yang berfikiran kritis dan analitik.
Isu kemasukan Goldman Sachs di Malaysia bermula awal tahun 2010 ini perlu dihebah dan dibahaskan di kelas masing-masing secara drastik. Mahasiswa-mahasiswa ekonomi perlu didedahkan ilmu cara membezakan pelabur ekonomi dan penjenayah ekonomi.
Kemasukan Goldman Sachs ke Malaysia juga sangat mengecewakan pelabur-pelabur tempatan kerana di dalam dunia saham dan ekonomi, Goldman Sachs dianggap sebagai Gengster Ekonomi yang boleh mengugut sesiapa sahaja bagi mengikut dasarnya hatta kerajaan sekali pun.
Kehadiran Goldman Sachs ke Malaysia dalam suasana ekonomi dunia yang tidak memberangsangkan kemungkinan berkaitan dengan keputusan agen-agen Yahudi Zionis yang terlibat dalam mesyuarat Bilderberg 2009 lepas.
Walaupun sebenarnya Goldman Sachs sudah menguasai saham-saham beberapa syarikat besar di Malaysia beberapa tahun dahulu namun pembukaan pejabat rasmi di Kuala Lumpur adalah titik tolak kepada permulaan empayar konspirasi yang sebenar.
Kesimpulan
Harus diketahui bahawa keluarga Rothschild sekarang tidak lagi menggunakan istilah ‘Rothschild’ dalam pembinaan penguasaan empayar ekonominya di peringkat dunia. Nama itu sudah menjadi klasik dan sejarah keluarganya dan ia sudah dikecam diperingkat antarabangsa melalui pendedahan pelbagai kes-kes konspirasi.
Kini keluarga Rothschild menjalankan aktiviti konspirasinya melalui bank-bank pelaburan yang mempunyai sejarah tersendiri yang walaupun pada dasarnya tidak kelihatan berkaitan dengan Rothschild tetapi hakikat yang sebenarnya ialah ia dikuasai sepenuhnya oleh keluarga Rothschild dalam kaedah yang sangat licik dan sistematik.
Cawangan pejabat organisasi Rothschild di Malaysia sudah lama di daftarkan di alamat berikut;
Tingkat 29, Menara UBN, Jalan P.Ramlee, 50250 Kuala Lumpur. (No. Tel: 03-2687 0966)
Tetapi apabila Goldman Sachs (cawangan Bank Rothschild) membuka pejabat barunya di Kuala Lumpur kelak, tidak dapat dipastikan adakah mereka akan menggunakan alamat yang sama seperti di atas atau sebaliknya. Kemungkinan juga Goldman akan menggunakan cara APCO Worldwide memasuki Malaysia iaitu dengan cara menggunakan alamat pejabat Mind Team Sdn Bhd di Midvalley, Kuala Lumpur serta beroperasi di pejabat yang sama.

Keranda-keranda amerika dan sekutu-sekutunyahttp://img232.imageshack.us/img232/5615/y4p66450.jpg
http://img232.imageshack.us/img232/7473/sok65595.jpg
http://img232.imageshack.us/img232/3811/tlg65704.jpg
http://img149.imageshack.us/img149/9150/19t64478.jpg
http://img205.imageshack.us/img205/6857/end65457.jpg
http://img514.imageshack.us/img514/6854/hip66152.jpg
http://img339.imageshack.us/img339/9821/jgr65027.jpg
http://img232.imageshack.us/img232/5853/6vi63590.jpg
http://img154.imageshack.us/img154/6094/qkx63448.jpg
http://img394.imageshack.us/img394/1638/yuj23624.jpg
http://img154.imageshack.us/img154/3010/7yv23377.jpg
http://img402.imageshack.us/img402/4340/6z723158.jpg
http://img520.imageshack.us/img520/4374/pdj22458.jpg
http://img91.imageshack.us/img91/6671/k4k22388.jpg
http://img91.imageshack.us/img91/2619/t7r22331.jpg
http://img402.imageshack.us/img402/8599/rrb22034.jpg
http://img91.imageshack.us/img91/9138/3tl21516.jpg

Terengganu Runtuh Iman Adalah Pilihan RakyatnyaBerkata dia (Zulaika isteri raja Mesir) “Itulah orangnya (Nabi Yusuf) yang menyebabkan kamu mencela aku kerana (aku tertarik) kepadanya, dan sesungguhnya aku telah menggodanya untuk menundukkan dirinya (untuk berzina) tetapi dia menolak. Jika dia tidak melakukannya apa yang aku perintahkan kepadanya, nescaya dia akan dipenjarakan, dan dia akan menjadi orang yang hina. Berkata (Nabi Yusof) “Wahai Tuhanku! Penjara lebih aku sukai daripada memenuhi ajakan mereka. Jika aku tidak Engkau hindarkan dari tipu daya mereka, nescaya aku akan cenderung untuk (memenuhi keinginan mereka) dan tentu aku termasuk orang yang bodoh.” Surah Yusof 31-32

Nabi Yusuf yang memiliki wajah tampan yang diceritakan al-Quran tentang keelokan rupanya “Ketika perempuan-perempuan melihatnya, mereka terpesona kepadanya dan mereka (tidak sedar) melukai tangannya sendiri.” dengan keimanan Nabi Yusuf lebih rela menerima hukuman dunia dari menghadapi seksa akhirat.

Dimanakah keimanan umat Islam kini? Kesalahan perbuatan zina berlaku di kalangan umat Melayu Islam di Malaysia ini adalah tanggungjawap kita semua. Tentunya ada yang tidak kena apabila ianya berlaku di Terengganu dikenali Darul Iman dan tempat penemuan batu bersurat tentang tempat bertapaknya pemerintahan Islam. Terengganu terkenal dengan seni budayanya dan kehidupan damai mengambarkan rakyatnya hidup penuh adab dengan sopannya.

Namun jika benar perkara ini berlaku tentunya ada yang tidak kena dengan suasana dan persekitaran di Terengganu. Beginilah apabila kemajuan materialistik menjadi keutamaan. Terengganu dilimpahi dengan projek-projek mega dari hasil royalti minyak yang pemimpin BN canang dan banggakan. Pemimpin BN telah pesongkan pemikiran rakyat agar pingirkan PAS yang dianggap kolot dan menolak kemajuan. Sebenarnya kepimpinan ulama yang dibawa PAS itulah yang terbaik untuk rakyat Terengganu yang lebih mengutamakan pembinaan insan tanpa menolak duniawi.

Sesungguhnya "Sesungguhnya banyak yang terselamat menghadapi ujian kemiskinan tetapi berapa ramai yang tewas dengan ujian kesenangan"

KUALA TERENGGANU 3 Jun 2010 (Berita Harian) Enam belas pelajar perempuan dari sekolah menengah di bandaraya ini dikesan sedang mengandung, manakala empat sudah melahirkan anak hasil hubungan dengan teman lelaki mereka sejak setahun lalu. Difahamkan pelajar terbabit terjebat dengan gejala sosial berada di tingkatan tiga hingga enam, dikesan melahirkan anak di Hospital Sultanah Nur Zahirah (HSNZ) tahun lalu dan kes terbaru , seorang pelajar tingkatan tiga melahirkan seorang bayi lelaki di HSNZ), Ahad lalu.

SHAH ALAM 28 Mei 2010 (Utusan Malaysia) Lima hari selepas penemuan mayat seorang bayi lelaki yang ditanam berhampiran Stesen Komuter Padang Jawa di sini, polis hari ini mendapat perintah untuk menahan reman seorang pelajar perempuan dan kakaknya bagi membantu siasatan kes itu.
Pelajar berusia 17 tahun dan kakaknya yang berumur 24 tahun itu ditahan reman selama empat hari sehingga Isnin depan.
Perintah tahanan reman tersebut dikeluarkan oleh Majistret Norkamilah Aziz di Mahkamah Majistret di sini kira-kira pukul 12.30 tengah hari.
Kedua-dua mereka ditahan untuk membantu siasatan polis mengikut Seksyen 318 Kanun Keseksaan kerana menyembunyikan kelahiran.
Pelajar perempuan terbabit yang dipercayai ibu kepada bayi berkenaan ditahan di sekolahnya di Klang pagi semalam, manakala kakaknya turut ditahan pada hari yang sama.
Dalam kejadian Isnin lalu, mayat bayi malang itu ditemui seorang pekerja Keretapi Tanah Melayu Berhad (KTMB) yang melaporkan kewujudan sebuah kubur kecil yang baru di kawasan tersebut kira-kira pukul 10 malam.

Bayi amat keji ciptaan amerika di Afghanistan


صور لا حصر لها من جرائم القتل
ضحايا اليورانيوم الذخائر التي تستخدمها القوات الاميركية الإرهابية في أفغانستان
ضحايا الديمقراطية الامريكية 
وكل ذلك باسم الحرية والديموقراطية
الصور أدناه تم أخذ محمد داود وهو طبيب أفغاني
Gambar ini diambil oleh Dr.Mohamed Daud dari Afghanista.
هذه الصورة تم اعادة تحجيمها . الحجم الافتراضي لها هو 600×892.
هذه الصورة تم اعادة تحجيمها . الحجم الافتراضي لها هو 525×789.
هذه الصورة تم اعادة تحجيمها . الحجم الافتراضي لها هو 500×746.
هذه الصورة تم اعادة تحجيمها . الحجم الافتراضي لها هو 500×741.
هذه الصورة تم اعادة تحجيمها . الحجم الافتراضي لها هو 500×741.
Lihatlah buah tangan amerika kepada negara-negara Islam…
Inilah janji-janji manis amerika kepada umat Islam

9 TANDA-TANDA TAUBAT TELAH DITERIMA ALLAH SWT


Petanda taubat seseorang diterima apabila lahir pada diri seseorang itu perasaan :
1-Dia mengetahui dirinya tidak terpelihara dari dosa ( Ma’sum )
2-Dalam hatinya tidak ada kegembiraan sebenar tetapi apa yang ada hanyalah kesedihan.
3- Mesti sentiasa mendekati orang-orang soleh dan menjauhi orang-orang jahat.
4-Dunia ini anugerah yang terlalu sedikit tetapi di Akhirat terlalu banyak anugerah dari Allah.
5-Sentiasa sebut perkara-perkara ketaatan terhadap perintah Allah SWT.
6-Tenang dan yakin dengan janji-janji Allah SWT.
7-Sentiasa memelihara lidah.
8-Sentiasa bertafakkur.
9-Sentiasa sedih  dan sesal di atas perbuatan yang lalu.

Macam-macam: Wanita susu bayi sambil memandu kena tahan
2010/06/17

VELVET: Polis menahan seorang wanita selepas dia dilihat menyusui bayinya yang berusia 18 bulan, sambil memandu kenderaan di bandar raya barat Jerman. 

Seorang jurucakap jabatan polis berkata, seorang anggotanya yang membuat rondaan terkejut melihat ibu berusia 47 tahun memandu kereta tanpa memakai tali pinggang keledar, manakala bayi itu berada di celah dadanya. Ibu berkenaan dikenakan denda. – Agensi
KUCHING: Sekumpulan murid Tadika Padungan di sini, semalam tercengang melihat fenomena telur berdiri di atas permukaan lantai yang rata tanpa bantuan sebarang peralatan.
PELIK...kanak-kanak kagum melihat telur tidak bergolek.
PELIK...kanak-kanak kagum melihat telur tidak bergolek.
Kejadian itu juga membuatkan ibu bapa yang menunggu anak masing-masing terpegun melihat keganjilan kira-kira 20 biji telur berdiri.

Difahamkan, telur berdiri itu sebahagian daripada usaha Tadika Padungan untuk mendedahkan murid mengenai fenomena alam yang biasanya berlaku ketika gerhana matahari.

Sebenarnya situasi seperti itu bukan perkara baru atau ajaib, malah berdasarkan fahaman saintis, ia ada kaitan dengan faktor graviti.

Berdasarkan pendapat saintis, di antara matahari dan bumi terdapat garis medan gravitasi yang mampu mempengaruhi elektron dalam telur sehingga menjadi stabil, sekali gus membolehkannya berdiri tegak.

Difahamkan, kejadian itu hanya berlaku antara jam 12 hingga 1 tengah hari berikutan graviti bulan dan matahari dalam keadaan sejajar. Sementara itu, Ketua Pusat Penyelidikan Bukit Fraser, Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM), Prof Dr Jumaat Adam, ketika dihubungi berkata, perkara itu boleh berlaku jika mengambil kira faktor graviti bumi.

Katanya, kajian dijalankan mendapati perkara seumpama itu disebabkan wujudnya kuasa graviti bumi yang membantu telur itu berdiri tegak.

'Parti seks’ tiga beradik Kennedy

NEW YORK: Menurut dokumen dikeluarkan FBI semalam tiga beradik Kennedy didakwa mengadakan parti seks bersama Marilyn Monroe dan anggota kumpulan Rat Pack dipelopori Frank Sinatra.

MARILYN berbual mesra dengan Frank Sinatra (kanan) di pusat peranginan Cal Neva di Crystal Bay, Nevada sekitar tahun enam puluhan.
MARILYN berbual mesra dengan Frank Sinatra (kanan) di pusat peranginan Cal Neva di Crystal Bay, Nevada sekitar tahun enam puluhan.


Sumber kumpulan mafia memberitahu FBI bahawa geng penjenayah itu memperalatkan wanita yang disyorkan sekutu Sinatra untuk memalukan keluarga Kennedy.
Kumpulan mafia mengetahui bahawa John F Kennedy dan dua adiknya Robert serta Edward hadir ke sebuah parti yang diadakan di sebuah hotel di New York.

Turut hadir di parti itu ialah Marilyn, kumpulan Rat Pack iaitu Frank Sinatra, Sammy Davis Jr dan Peter Lawford serta isteri Lawford, Patricia Kennedy yang juga adik tiga beradik berkenaan.

Kumpulan mafia mahu wanita yang dibawa sekutu Sinatra itu mengambil kesempatan ke atas Robert dan Edward serta Lawford.

Sandiwara yang memalukan itu sepatutnya diadakan di kediaman khas John di Hotel Carlyle di Manhattan.

Hotel Carlyle dikenali sebagai ‘Rumah Putih New York’ ketika pemerintahan Presiden Kennedy.

John dikhabarkan menghabiskan malamnya di kediaman khas berkenaan bersama Marilyn selepas pelakon itu mendendangkan lagu ‘Selamat Ulang Tahun’ ketika sambutan ulang tahun John yang ke-45 pada 1962 di Madison Square Garden.

Menurut sumber itu lagi kumpulan samseng mafia mahu memalukan Robert ekoran usahanya membanteras jenayah terancang di New York ketika dia memegang jawatan Ketua Pendakwa Raya Amerika pada 1961 hingga 1964.

Maklumat itu hanya bocor pada Julai 1965 iaitu dua tahun selepas pembunuhan Presiden Kennedy dan FBI juga tidak menjalankan siasatan. Fail mengenai maklumat itu disimpan di pejabat FBI di Milwaukee dan mengandungi memo yang mengatakan seorang janda kaya juga terbabit dalam parti berkenaan.

Menurut laporan dalam memo itu, Jacqueline Hammond,40, tahu mengenai parti seks itu. Jacqueline yang sudah bercerai dengan suaminya, bekas duta Amerika juga mempunyai bilik khas di Hotel Carlyle.
Presiden Kennedy dilaporkan menggunakan laluan khas untuk memasuki kediamannya di Hotel Carlyle bersama Marilyn untuk mengelak dijejaki pihak media. - Agensi

Hamas Dan Jihad Islam memiliki 5000 rokethttp://www.voa-islam.com/timthumb.php?src=/photos/aa/1qassamsjuga.jpg&h=235&w=355&zc=1
Badan penyiasatan israeil mendakwa, Hamas dan Jihad Islam memiliki 5000 roket yang mampu bergerak sampai 40km kedalam wilayah yahudi.
Yahudi yang sudah menjadi tradisinya, takut kepada mati, sentiasa membimbangi kemampuan pejuang-pejuang Islam. Hati dan perasaan mereka sentiasa tidak tenang selagi tidak menzalimi umat Islam. Mereka juga memilki perasaan hasad dan dengki terhadap lain-lain bangsa, mereka tidak ingin melihat kejayaan bangsa lain. Turki dan lain-lain negara yang telah membantu penduduk Palestin pasti dijadikan musuh utama dalam perlaksanaan dasar mereka terbaru. Tidak salah Hamas dan Jihad Islam memiliki senjata sedemikian jika dibandingkan dengan kelengkapan yahudi yang seribu kali lebih canggih. Tetapi yahudi tidak memilki pejuang-pejuang yang rela  Mati Syahid Pada Jalan Allah SWT. Inilah apa yang diatkuti israeil sebenarnya.