Pages

Monday, December 5, 2016

Gadis Padam 500 Gambar Buka Urat Selepas Alami Kejadian Seram | PENMURAH

kepada wanita-wanita yang suka sangat upload gambar tak pakai tudung tunjuk body baca kisah gadis apa yang berlaku kepadanya sgt tidak percaya!!!


Gadis Padam 500 Gambar Buka Urat Selepas Alami Kejadian Seram

Gadis Padam 500 Gambar Buka Urat Selepas Alami Kejadian Seram|Nor Amelia mengaku tepaksa memadam gambar gambarnya dengan jumlah lebih 500 gambar bersama rakannya yang tidak menutup aurat di laman media sosial dalam waktu beberapa hari.
Tidak hanya di facebook,Nor juga memadam gambar gambarnya yang tidak menutup aurat di instagram serta merta.
Nor mengaku dia melakukan semua itu selepas sesuatu yang mengerikan menimpanya,kisahnya bermula sebulan lalu 3 hari selepas rakan wanitanya meninggal dunia dalam sebuah kemalangan jalan raya.
Semenjak dari pada itu ia selalu bermimpi di datangi kawannya yang sudah meninggal dunia itu dan menyuruhnya untuk memadam semua gambar mereka yang tidak menutup uarat,tidak hanya itu Nor berkata bahwa dia beberapa kali melihat leptopnya hidup seperti dipakai seseorang pada waktu larut malam dan mencium bau darah di dalam biliknya.
Pada awalnya saya tidak percaya,akan tetapi selepas saya mengalami gangguan pelik dan setiap kali saya tidur saya bermimpi sahabat saya seperti meminta tolong,dalam mimpi itu saya nampak dia diseksa, dicambuk oleh lembaga hitam besar dan panjang,kulitnya di siat dengan besi panas,dia menjerit “tolonglah padam gambar saya yang tak menutup aurat” kata kata itu berulang kali di ucapkannya.kata Nor ketika menceritakan kisahnya pada pemberita.
Pernah sekali saya melihat dia dalam mimpi menangis tersendu sendu dengan perkataan yang sama “tolonglah padam gambar saya yang tak menutup aurat” saya dah tak tahan”ujar Nor meniru percakapan rakannya dalam mimpi itu.
Saat dia toleh saya”Masya Allah..Mukanya hanya Allah saja yang tahu,semenjak dari pada itu saya mulai memadam gambar gambar kami di facebook yang tidak menutup aurat.
Dalam kehidupan memang kami sedikit nakal,tapi tidaklah nakal sampai mengaibkan keluarga dan menggadaikan maruah,hanya nakal sebagai remaja sahaja.
Alhamdulillah selepas saya padam semua gambar kami yang tidak menutup aurat,arwah tidak lagi hadir dalam mimpi dan menganggu saya.
Saya tahu kisah ini agar sukar di terima dengan akal sihat,tapi itulah hakikat yang berlaku pada saya,alhamdulillah semenjak kejadian itu saya mulai mengubah gaya hidup saya, meskipun masih belum sepenuhnya lagi berubah tapi saya tetap berusaha ke arah itu.”semoga kisah ini menjadi pengajaran pada semua”-
sumber : http://eberita.org